Προς το περιεχόμενο

Παρτι σε παιδικες χαρες. Ειναι παρανομα;;

Witcher1st

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, paredwse είπε

Το πρακτικό είναι το πρόβλημα ή εάν υπάρχει η νομιμοποιητική εξουσία να επιβληθεί πρόστιμο από τον Δήμο;
Από το προηγούμενο μήνυμα, είχα καταλάβει ότι είναι το δεύτερο. 

Σε κάθε περίπτωση: ναι, γιατί να μην πάει υπάλληλος του Δήμου να ζητήσει τα στοιχεία του υπεύθυνου; Και τη συνδρομή της αστυνομικής αρχής μπορεί να ζητήσει για να λάβει τα στοιχεία.

Θολα μου φαινονται και τα δυο αλλα οκ. 

Ακομα κι ετσι να ειναι οπως τα λες (που δεν αμφισβητω οτι στεκουν), μου φαινεται πολυ μιζερο να παει υπαλληλος του δημου, ποσο μαλλον μαζι με μπατσο, να βεβαιωσει προστιμο σε γονεα που κανει παρτυ για το παιδι του σε παιδικη χαρα.

Δεδομενου βεβαια οτι δεν προκυπτουν ζητηματα ηχορυπανσης ή καθαριοτητας.

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
11 minutes ago, lector said:

Θολα μου φαινονται και τα δυο αλλα οκ. 

Ακομα κι ετσι να ειναι οπως τα λες (που δεν αμφισβητω οτι στεκουν), μου φαινεται πολυ μιζερο να παει υπαλληλος του δημου, ποσο μαλλον μαζι με μπατσο, να βεβαιωσει προστιμο σε γονεα που κανει παρτυ για το παιδι του σε παιδικη χαρα.

Δεδομενου βεβαια οτι δεν προκυπτουν ζητηματα ηχορυπανσης ή καθαριοτητας.

Δεν εξετάζω πουθενά στα μηνύματα μου την ουσία.
Προσωπικά, εάν ερωτηθώ, είμαι παντελώς υπέρ του να γίνουν παιδικά πάρτυ σε μια παιδική χαρά. Δεν έχει τύχη να 'πέσω' σε παιδικό πάρτυ αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα, αρκεί βέβαια να μην εμποδίζεται η είσοδος και παιδιών εκτός πάρτυ και να γίνεται ένας καθαρισμός (στα πλαίσια του εφικτού). Μου φαίνεται μίζερη αντίληψη της πραγματικότητας να φέρνω αντίρρηση, χωρίς κάποιο σοβαρό ή ουσιώδες επιχείρημα, στη διοργάνωση ενός παιδικού πάρτυ σε παιδική χαρά ή σε ένα δημόσιο/δημοτικό πάρκο εφ' όσον δεν ενοχλείται, ουσιαστικά, κανείς - εκτός από τις επιλεκτικές ευαισθησίες ορισμένων νομοταγών κατά τα λοιπά συμπολιτών μας... 😛 

Ως προς τη δυνατότητα του Δήμου να επιβάλλει πρόστιμο, το εξήγησα και παραπάνω, ο Δήμος θεωρείται ένα 'είδος' Δημοσίου (είναι φορέας δημόσιας εξουσίας κατά παραχώρηση από την κεντρική εξουσία του εν στενή έννοια Δημοσίου) και ως εκ τούτου νόμιμα μπορεί να επιβάλλει πρόστιμα. 

Ως προς το πρακτικό κομμάτι, κι εμένα μου φαίνεται 'κάπως' να πάει υπάλληλος του Δήμου με αστυνομικό όργανο σε παιδική χαρά για να βεβαιώσει πρόστιμο - απλώς εξηγώ ότι δεν είναι αδύνατο ή ανέφικτο. 

• Like 4
  • Thanks 2

11 ώρες πριν, lector είπε

μου φαινεται πολυ μιζερο να παει υπαλληλος του δημου, ποσο μαλλον μαζι με μπατσο, να βεβαιωσει προστιμο σε γονεα που κανει παρτυ για το παιδι του σε παιδικη χαρα.

11 ώρες πριν, paredwse είπε

Ως προς το πρακτικό κομμάτι, κι εμένα μου φαίνεται 'κάπως' να πάει υπάλληλος του Δήμου με αστυνομικό όργανο σε παιδική χαρά για να βεβαιώσει πρόστιμο - απλώς εξηγώ ότι δεν είναι αδύνατο ή ανέφικτο. 

Αν είχε συμβεί έστω και μια φορά σε όλη τη χώρα, θα το είχα μάθει πιστεύω.

• Like 1
  • Sad 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...