czarjuly Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) εγω απο public παρελαβα κανονικα(τα μελανια ληγουν το 2026 ) Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από czarjuly
dj_takis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Πήρα κι εγώ από κοτσωβολο. Όλα καλά και 4 μελάνια για ecotank στην τιμή των δύο. Μια χαρά. Thanks ts.
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Από public την επόμενη μέρα ήταν διαθέσιμα για παραλαβή (άλλο που δεν έχω πάει ακόμα να τα πάρω ).
whiteman7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Αναμένω από 3.10 Εχω πληρωσει φυσικά απο 29.9 Αναμένουν να παραλάβουν, με εξωθούν φυσικά σε επιστροφή χρημάτων
tollisth Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, whiteman7 είπε Αναμένω από 3.10 Εχω πληρωσει φυσικά απο 29.9 Αναμένουν να παραλάβουν, με εξωθούν φυσικά σε επιστροφή χρημάτων Μάλλον ήσουν ατυχος στο απόθεμα και σε εμένα η παραλαβή ήταν ταχύτατη,αν δεν το βιάζεσαι περίμενε δεν είχες κατι να χάσεις
dollyyy19 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου εκανα 4 παραγγελιες απο κοτσο,29/9,παραλαβη σε κοντινο καταστημα,εκαναν τους κινεζους.κανω αλλη μια με παραδοση στο σπιτι μου σε κουκουρουκου διευθυνση,και την επομενη με καλει η κουριερ για παραδοση.Ακομη περιμενουν να απαντησω....τερμα ο κοτσο για μενα
whiteman7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Δημοσ. 19 Οκτωβρίου UPDATE 19.10 - Είναι αστείοι ... Αναμένω από 3.10 Εχω πληρωσει φυσικά απο 29.9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα