whiteman7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δηλαδή για αυτό το πακετο θα πάρω άλλο 1 δώρο (περιλαμβανει μεσα 4 μελάνια) ? Υ.Γ. εβαλα 2 και αφαιρεσε το 1 THNX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Πηρα 4 μελανια σε 2 ξεχωριστες παραγγελιες και πληρωσα μονο τα 2 thnx TS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Πήρα κι εγώ ένα μαύρο και ένα έγχρωμο για canon, δωρεάν το δεύτερο. Ευχαριστούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SciManiac Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Ωραίος, ευχαριστούμε! Πάνω που ξέμεινα τελείως από μελάνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis40 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου ευχαριστουμε για την προσφορα.εριξα μια διπλη παραγγελια να εχουμε και καβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NSR00 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Να 'σαι καλά! Έκανα δύο παραγγελίες κι από τα 4 μελάνια στην ουσία πήρα τα 2 μόλις με 10 ευρώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos032 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Έκανα αγορά στις 30/9 12:25 και πήρε την έκπτωση κανονικά Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwma Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Αγόρασα 2 μελάνια με 52€, γλυτώνοντας 45€! Thanks TS! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liospi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου thanX TS είδα το θέμα μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα. τσίμπησα μελάνι των 120€ με δώρο άλλο ένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Εχω τον παρακατω brother MFC-L2720DW Βλεπω τιμες για toner 70 και 100 ευρω. Εγω περνω απο skroutz toner για τον εκτυπωτη με 7-10 ευρω και βγαζω 3-4 χιλιαδες σελιδες με πανε 2-3 χρονια το καθε toner. Χανω κατι με τις τιμες? Η επειδη ειναι επισημα απο brother τα βαρανε ενω τα no name εχουν τις σωστες τιμες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου κανενα νεο απο τις παραγγελιες,ειχατε;ο κοτσοβολος,δεν βρισκει,καμια,απο τις 4 που εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelponiros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Εγώ παρήγγειλα στις 29 και παρέλαβα την επομένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aret1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, dollyyy19 είπε κανενα νεο απο τις παραγγελιες,ειχατε;ο κοτσοβολος,δεν βρισκει,καμια,απο τις 4 που εκανα. Μήπως εννοείς Public; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Και εγώ παρέλαβα γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 36 minutes ago, aret1 said: Μήπως εννοείς Public; Eίχε και κωτσόβολος αντίστοιχη προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα