whiteman7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δηλαδή για αυτό το πακετο θα πάρω άλλο 1 δώρο (περιλαμβανει μεσα 4 μελάνια) ? Υ.Γ. εβαλα 2 και αφαιρεσε το 1 THNX
czarjuly Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Πηρα 4 μελανια σε 2 ξεχωριστες παραγγελιες και πληρωσα μονο τα 2 thnx TS
zio10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Πήρα κι εγώ ένα μαύρο και ένα έγχρωμο για canon, δωρεάν το δεύτερο. Ευχαριστούμε!
SciManiac Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Ωραίος, ευχαριστούμε! Πάνω που ξέμεινα τελείως από μελάνι.
valantis40 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου ευχαριστουμε για την προσφορα.εριξα μια διπλη παραγγελια να εχουμε και καβα
NSR00 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Να 'σαι καλά! Έκανα δύο παραγγελίες κι από τα 4 μελάνια στην ουσία πήρα τα 2 μόλις με 10 ευρώ!
nikos032 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Έκανα αγορά στις 30/9 12:25 και πήρε την έκπτωση κανονικά Ευχαριστώ
kwma Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Αγόρασα 2 μελάνια με 52€, γλυτώνοντας 45€! Thanks TS!
liospi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου thanX TS είδα το θέμα μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα. τσίμπησα μελάνι των 120€ με δώρο άλλο ένα
Arkin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Εχω τον παρακατω brother MFC-L2720DW Βλεπω τιμες για toner 70 και 100 ευρω. Εγω περνω απο skroutz toner για τον εκτυπωτη με 7-10 ευρω και βγαζω 3-4 χιλιαδες σελιδες με πανε 2-3 χρονια το καθε toner. Χανω κατι με τις τιμες? Η επειδη ειναι επισημα απο brother τα βαρανε ενω τα no name εχουν τις σωστες τιμες?
dollyyy19 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου κανενα νεο απο τις παραγγελιες,ειχατε;ο κοτσοβολος,δεν βρισκει,καμια,απο τις 4 που εκανα.
aret1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, dollyyy19 είπε κανενα νεο απο τις παραγγελιες,ειχατε;ο κοτσοβολος,δεν βρισκει,καμια,απο τις 4 που εκανα. Μήπως εννοείς Public;
billpao Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 36 minutes ago, aret1 said: Μήπως εννοείς Public; Eίχε και κωτσόβολος αντίστοιχη προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα