aret1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μελάνια για εκτυπωτές 1+1 δώρο το δεύτερο στο Public. Εγώ ήθελα 4 οπότε πήρα 2, και μου κάναν δώρο το δεύτερο, μετά η σύζυγος έκανε λογαριασμό και παρήγγειλε άλλα δύο. Σύνολο στα 4 τα 2 δώρο (Αν έπαιρνα 4 θα έπαιρνα μόνο το ένα δώρο) Η Προσφορά ισχύει μέχρι 29 Σεπτέμβρη 23:59 https://www.public.gr/page/epic-deals Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από aret1 13 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Απλά να αναφέρω ότι σε 2 toner που τσέκαρα, η τιμή είναι πολύ υψηλότερη από την αγορά (π.χ. στο skroutz). Οπότε πρακτικά πληρώνεις 1,5 toner και παίρνεις 2. UPDATE: τελικά ψώνισα το toner που ήθελα από Κωτσόβολο με την ίδια προσφορά, αλλά σε πολύ καλύτερη τιμή από Public. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από tasanton 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanolis1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δεν χρειάζεται να κάνεις νέο λογαριασμό, απλώς κανείς ξεχωριστή παραγγελία 1+1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parasomnia Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλή προσφορά! Thanks Ακόμα και τα hp 655 που έχουν πάει τα γνήσια από 10,5 εως 12.5 στο skroutz αξίζουν μια και βγαίνουν στα 8€ το ένα. Ειδικά σε laser εκτυπωτές που δε βρίσκω συμβατά είναι καλό deal. Βλέπω τώρα πως έχει βάλει και ο Κωτσόβολος 1+1 σε μελάνια και toner. https://www.kotsovolos.gr/collection/p4323166-printing-inks-toners-ena-syn-ena Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από Parasomnia added link 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simaras Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, aret1 said: Μελάνια για εκτυπωτές 1+1 δώρο το δεύτερο στο Public. Εγώ ήθελα 4 οπότε πήρα 2, και μου κάναν δώρο το δεύτερο, μετά η σύζυγος έκανε λογαριασμό και παρήγγειλε άλλα δύο. Σύνολο στα 4 τα 2 δώρο (Αν έπαιρνα 4 θα έπαιρνα μόνο το ένα δώρο) Η Προσφορά ισχύει μέχρι 29 Σεπτέμβρη https://www.public.gr/page/epic-deals Φίλε με έσωσες!!! Πηρα τονερ για τον εκτυπωτη μου Brother σε τιμη σχεδον ιδια με τα σκρουτζομαγαζα και ενα τονερ δωρο!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkokalis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Ισχύει και για συμβατά ή μόνο τα γνήσια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Έχω βάλει στο καλάθι δυο συμβατικά μελάνια για hp αλλά δε βλέπω πουθενά να βάζει το 1+1. Δε ξέρω πως παίζει η φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aret1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, GeeJay είπε Έχω βάλει στο καλάθι δυο συμβατικά μελάνια για hp αλλά δε βλέπω πουθενά να βάζει το 1+1. Δε ξέρω πως παίζει η φάση. Μόλις το τσέκαρα και μου αφαιρεί κανονικά το δεύτερο, μήπως έχεις βάλει 2 Χ 2 άρα 4 οπότε σου αφαιρεί το ένα από τα 4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 53 λεπτά πριν, aret1 είπε Μόλις το τσέκαρα και μου αφαιρεί κανονικά το δεύτερο, μήπως έχεις βάλει 2 Χ 2 άρα 4 οπότε σου αφαιρεί το ένα από τα 4; Αφαιρεί το ένα από τα 4 οπότε κάνε δύο παραγγελίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Τέλεια ευχαριστώ!! Πήρα 2 μαύρα και 2 έγχρωμα σε 2 ξεχωριστές παραγγελίες με παραλαβή από το κατάστημα από Τρίτη. Περίπου 20% πιο ακριβά από οτι τα εβρισκα στο e-shop αλλά αφού σου δίνουν 1 δώρο δεν παραπονιέμαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Η προσφορά ισχύει και για τα συμβατά αναλώσιμα. Δυστυχώς για τον δικό μου εκτυπωτή (HP ColorJet MFP 178mw) δεν είναι προσφορά. Δύο τόνερ έριξα στο καλάθι:....49€ στο ταμείο. Με λίγο ψάξιμο (αλλά κ απο εκεί που παίρνω συνήθως) ... έριξα τρία τόνερ στο καλάθι:...50,85€ στο ταμείο (κ δωρεάν μεταφορά γιατί ξεπέρασα τα 50,00€ παραγγελίας). Αναφέρομαι για συμβατά, με chip, 700pages του public, 1300pages απο τον δεύτερο προμηθευτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Πηρα και εγώ δυο με το ένα να βγαίνει δωρο Το δικο μου έβγαινε στα 56 στα Public Στα 50 skroutz και eshop τα ποιο φθηνά Οπότε μου βγήκε στα 28 το ένα παρα πολύ καλή τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δεν μπορώ να καταλάβω τι πατάω λάθος. Βάζω ένα μελάνι ατο καλάθι , κάνω τσεκ αουτ για πληρωμή αλλά δε μου εμφανίζει πουθενά και το δώρο. Που φαίνεται το δώρο μελάνι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, GeeJay είπε Δεν μπορώ να καταλάβω τι πατάω λάθος. Βάζω ένα μελάνι ατο καλάθι , κάνω τσεκ αουτ για πληρωμή αλλά δε μου εμφανίζει πουθενά και το δώρο. Που φαίνεται το δώρο μελάνι; Βάλε 2 μελάνια στο καλάθι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Οκ. Προφανώς έβαζα το μόνο συμβατό hp στο οποίο δεν πέρναγε την προσφορά. Έβαλα άλλο και έπαιξε όπως είπες. Ή´ μάλλον όπως βλέπω τώρα ότι μελάνι δεν είναι από public αλλά από σύνεργατη , δεν βάζει το 1+1 Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από GeeJay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα