gorge18 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Εχω ενα Toyota hilux και πριν κανενα μηνα αρχισε να κανει ενα θορυβο απο πισω σαν βουητο και αναλογα τα χιλιόμετρα ακουγοταν και περισσοτερο. Νομιζα ηταν ρουλαμαν αλλα οταν το πηγα στην αντιπροσωπεια μου ειπαν ειναι το διαφορικο και το κωστος του ειναι στα 6κ κατι μαζι με φπα... Εψαξα στο car οσοι και να το ειχαν και καλα τελικα οταν τους τηλεφώνησα τελικα δεν ειχαν. Αραγε υπαρχει καποιο μαγαζι που να πουλαει ανταλακτικα που να μπορω να τους μιλήσω ή δεν επισκευάζονται αυτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, gorge18 είπε Εχω ενα Toyota hilux και πριν κανενα μηνα αρχισε να κανει ενα θορυβο απο πισω σαν βουητο και αναλογα τα χιλιόμετρα ακουγοταν και περισσοτερο. Νομιζα ηταν ρουλαμαν αλλα οταν το πηγα στην αντιπροσωπεια μου ειπαν ειναι το διαφορικο και το κωστος του ειναι στα 6κ κατι μαζι με φπα... Εψαξα στο car οσοι και να το ειχαν και καλα τελικα οταν τους τηλεφώνησα τελικα δεν ειχαν. Αραγε υπαρχει καποιο μαγαζι που να πουλαει ανταλακτικα που να μπορω να τους μιλήσω ή δεν επισκευάζονται αυτα; Σε ποια περιοχή είσαι ; Εάν είσαι Αθήνα ρώτησε εδώ : https://www.transmission.gr/el/ μήπως και ξέρει , αλλιώς πας ψάχνοντας . Δες και στη Λεωφόρο Καβάλας για μεταχειρισμένα. Επιπλέον ποιας χρονολογίας είναι το αμάξι ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, meletis_m είπε Σε ποια περιοχή είσαι ; Εάν είσαι Αθήνα ρώτησε εδώ : https://www.transmission.gr/el/ μήπως και ξέρει , αλλιώς πας ψάχνοντας . Δες και στη Λεωφόρο Καβάλας για μεταχειρισμένα. Επιπλέον ποιας χρονολογίας είναι το αμάξι ; Ευχαριστω! 2006 ειμαι κρητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα