Tommygre Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Καλημερα σε ολους. Εχω εδω και δυο χρονια το vodafone unlimited με την εξτρα sim, οπου την εχω σε tplink mr600, οπου τρεχει απροβληματιστα κατω στο σαλονι για την τηλεοραση κλπ με ταχυτητες 150-200 mbps για να βλεπει η συζυγος ολα τα streaming της. Εγω ομως εχω θεμα πανω στην σοφιτα με το κινητο μου(παλι vodafone unlimited εταιρικο), οπου ενω πιανω 4g+, οι ταχυτητες ειναι εως 60 mbps και το jiterring πολυ δυνατο με αποτελεσμα στα online games φτανω 100+ ms. Δηλαδη το σημα μου ειναι -100 db. Δεν υπαρχει δυνατοτητα ουτε για χαλκο ουτε για fiber εδω που ειμαι (Θερμη). Μην τα πολυλογω, ψαχνω για ενισχυτη σηματος στο aliexpress αλλα φοβαμαι μην παρω καποιο που να μην ταιριαζει με την συχνοτητα της vodafone. Στο band steering του tp link βλεπω οτι πιανει καλα με την b3(1800) και b20(800). Στο cellmaper βλεπω οτι η κεραια που συνδεομαι ειναι 2,5 χλμ, χωρις να με κοβει κατι. Επειδη εχω σκεπη ακριβως απο πανω, μπορω να βαλω την κεραια οπου θελω πανω στα κεραμιδια και τον ενισχυτη διπλα στο παραθυρο της σοφιτας. Εννοειται οτι με cosmote επιανα 300 mbps αλλα οι τρελοι θελουν 32 για το συμβολαιο και αλλα 25 για την εξτρα σιμ, ενω με vodafone δινω 26 και με τις δυο σιμ. Εν κατακλειδι, με μια τετοια λυση θα ειμαι οκ πιστευετε; https://a.aliexpress.com/_ExrQbnF Εννοω την τελευταια επιλογη με τα 1800-2100 δηλαδη τις μπαντες b3 και b1, η οποια ειναι καινούρια. Η μπορειτε να μου προτεινετε κατι αλλο; Πχ να παω για την B7(2600) μπας και δω χαρα οπως με την cosmote Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 8 hours ago, Tommygre said: Καλημερα σε ολους. Εχω εδω και δυο χρονια το vodafone unlimited με την εξτρα sim, οπου την εχω σε tplink mr600, οπου τρεχει απροβληματιστα κατω στο σαλονι για την τηλεοραση κλπ με ταχυτητες 150-200 mbps για να βλεπει η συζυγος ολα τα streaming της. Εγω ομως εχω θεμα πανω στην σοφιτα με το κινητο μου(παλι vodafone unlimited εταιρικο), οπου ενω πιανω 4g+, οι ταχυτητες ειναι εως 60 mbps και το jiterring πολυ δυνατο με αποτελεσμα στα online games φτανω 100+ ms. Δηλαδη το σημα μου ειναι -100 db. Δεν υπαρχει δυνατοτητα ουτε για χαλκο ουτε για fiber εδω που ειμαι (Θερμη). Μην τα πολυλογω, ψαχνω για ενισχυτη σηματος στο aliexpress αλλα φοβαμαι μην παρω καποιο που να μην ταιριαζει με την συχνοτητα της vodafone. Στο band steering του tp link βλεπω οτι πιανει καλα με την b3(1800) και b20(800). Στο cellmaper βλεπω οτι η κεραια που συνδεομαι ειναι 2,5 χλμ, χωρις να με κοβει κατι. Επειδη εχω σκεπη ακριβως απο πανω, μπορω να βαλω την κεραια οπου θελω πανω στα κεραμιδια και τον ενισχυτη διπλα στο παραθυρο της σοφιτας. Εννοειται οτι με cosmote επιανα 300 mbps αλλα οι τρελοι θελουν 32 για το συμβολαιο και αλλα 25 για την εξτρα σιμ, ενω με vodafone δινω 26 και με τις δυο σιμ. Εν κατακλειδι, με μια τετοια λυση θα ειμαι οκ πιστευετε; https://a.aliexpress.com/_ExrQbnF Εννοω την τελευταια επιλογη με τα 1800-2100 δηλαδη τις μπαντες b3 και b1, η οποια ειναι καινούρια. Η μπορειτε να μου προτεινετε κατι αλλο; Πχ να παω για την B7(2600) μπας και δω χαρα οπως με την cosmote γιατι δε τραβας ενα καλωδιο απο κατω στη σοφιτα αφου οπως λες κατω εχεις καλυτερη ληψη ...και μετα κανεις οτι θες για να εχεις και wifi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tommygre Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, kostasbm είπε γιατι δε τραβας ενα καλωδιο απο κατω στη σοφιτα αφου οπως λες κατω εχεις καλυτερη ληψη ...και μετα κανεις οτι θες για να εχεις και wifi Δεν θελω να κρεμιεμαι απο τις ορεξεις της συζυγου και να ανοιγει το netflix 4k αναλυση οταν εγω παιζω. Ουτως η αλλως αλλη καρτα ρχω εγω, παλι vodafone με απεριοριστα, παροχη της εταιρίας που εργαζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Tommygre said: Δεν θελω να κρεμιεμαι απο τις ορεξεις της συζυγου και να ανοιγει το netflix 4k αναλυση οταν εγω παιζω. Ουτως η αλλως αλλη καρτα ρχω εγω, παλι vodafone με απεριοριστα, παροχη της εταιρίας που εργαζομαι. ωραια βάλε άλλο ρούτερ εσύ για πάρτυ σου κάτω αφού έχεις τη πολύ καλή λήψη και τραβά το καλώδιο σου να έχεις και ethernet kai wifi με ενα extender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Οτι και να κανεις, παλι 60mbit ταχυτητα θα εχεις, με μικρη ισως διαφορα στο latency. Τσαμπα λεφτα θα δωσεις να ξερεις. Αυτα εγω θα τα εβαζα σε αποσταση τουλαχιστον 50 μετρα μακρια μου να ξερεις, ολοι αυτοι που δουλευουν σε κεραιες δε ζουν πανω απο 50 χρονια φιλε....... Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από Gogotsa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα