nek46 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Άλλοι διαβάζουνε το χέρι ✋ εγώ να σας πω το ποδι🤣🤣🤣 Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2024 από nek46
greekfragma Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 1 minute ago, nek46 said: Άλλοι διαβάζουνε το χέρι ✋ εγώ να σας πω το ποδι🤣🤣🤣 να σου πω ρε μπρο...αυτες τις ποδάρες μπορείς να τις διαβάσεις; 1
KyrGR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Με ντεκαφεϊνέ να δοκιμάσετε, βγαίνουν πιο ήπιες οι συμφορές. 3
nek46 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, greekfragma είπε να σου πω ρε μπρο...αυτες τις ποδάρες μπορείς να τις διαβάσεις; Ωραίο το Kawasaki 😍 1
Sibyl Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, stiliana231 είπε καλος ο μπαμπας;; ελεος!!! αυτο τωρα το θεωρεις αστειο?? οπως ανεφερα και πιο πανω, ελεγε για το αγορι μου οτι περναει δυσκολα λογου του πατερα του που ειναι βαρια αρρωστος που αυτος εν τελει θα πεθανει λεει, γιαυτο ανεφερε τον πατερα του!!! να προσεχουμε λιγο τι λεμε, δεν ειναι ολα αστεια και τελικα εγιναν οντως δυσαρεστα? αλλα απο παλαμι να βλεπουν το μελλον? απο τον καφε εχω ακουσει οτι βγαινει σε καπιους, γιαυτο ηθελα να μαθω εδω για εμπειριες, εμενα πρωτη φορα μου το ειπαν τωρα και μου λενε για θανατο😖 οχι δεν τρολαρω, πρωτη φορα μου λενε το φλιτζανι και απο την στιγμη που ξερω οτι οντως ειναι αρρωστος αυτος ο ανθρωπος και λεει στο φλιτζανι οτι βλεπει αναποδο σταυρο, αρα λεει θα πεθανει μαλλον ο πατερα του, τι να πω, δεν τα πιστυω και εγω αυτα, μακαρι να ειναι οντως βλακειες και να μην βγει 🤣🤣🤣 σορρι 😟 Κοίταξε να σου πω κοπέλα μου. Ελπίζω να μην είσαι ευκολόπιστη και δεισιδαίμων, να μην πιστεύεις σε μαγείες, ματζούνια, ψευδοπροφητείες και όλες τις λοιπές αηδίες. Ειλικρινά προτιμώ να τρολάρεις παρά όντως να πιστεύεις σε φλιτζάνια. Αυθυποβολή είναι και τίποτα παραπάνω. Στοιχειώδης νοημοσύνη και στοιχειώδης αυτοπεποίθηση απαιτείται για ν΄ αστειεύεσαι και να γελάς μ΄αυτά και όχι να τα παίρνεις σοβαρά. Αλίμονο... Σε ένα τέτοιο θέμα, μην περιμένεις σοβαρές απαντήσεις για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχουν σοβαρές απαντήσεις. Θα σε τρολάρουν και για πρώτη φορά, θα συμφωνήσω και γω μαζί τους. Δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης. Καλή συνέχεια. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Αναποδο σταυρό ε;Ξερεις τι σημαίνει αυτό; Το λεει και ο δίσκος του baby shark αν τον βάλεις να παίζει ανάποδα.
georgiouu Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 να προσπαθησω να κανω μια αναλυση; πινεις το καφε σου σε ενα φλιτζανι γυρνωντας το φλιζανι και πινοντας αφηνει ο καφες ενα ιχνος το ιχνος που αφηνει ο καφες στο φλυτζανι με ποια αιτιολογια συσχετιζεται με προβλεψη του μελλοντος; με την δικη μου λογικη το τι ιχνος θα αφησει ο καφες εξαρταται απο 1)την ποσοτητα του καφε 2)το ποσο εβρασε 3)την κοκκομετρια του ο πατερας του πρωην γκομενου πως εμπλεκεται; 1 1
angle Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Αν έπινες εσπρέσο και όχι ελληνικό θα είχες τώρα τέτοιους προβληματισμούς;
vorlon68 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 31 λεπτά πριν, georgiouu είπε ο πατερας του πρωην γκομενου πως εμπλεκεται; Πιστευω όλο το σκηνικό το δημιουργησε ο πρωήν για τον λυπηθει και να γυρίσει πίσω 🤣
stiliana231 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 32 λεπτά πριν, angle είπε Αν έπινες εσπρέσο και όχι ελληνικό θα είχες τώρα τέτοιους προβληματισμούς; ξανα παντως δεν πινω ελληνικο😂 31 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Πιστευω όλο το σκηνικό το δημιουργησε ο πρωήν για τον λυπηθει και να γυρίσει πίσω 🤣 μακαρι να ηταν ετσι αλλα αυτος ειναι που κραταει μουτρα ενα μηνα😂
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 2 hours ago, stiliana231 said: οχι δεν τρολαρω, πρωτη φορα μου λενε το φλιτζανι και απο την στιγμη που ξερω οτι οντως ειναι αρρωστος αυτος ο ανθρωπος και λεει στο φλιτζανι οτι βλεπει αναποδο σταυρο, αρα λεει θα πεθανει μαλλον ο πατερα του, τι να πω, δεν τα πιστυω και εγω αυτα, μακαρι να ειναι οντως βλακειες και να μην βγει 😟 χωρις παρεξηγηση αλλα εν ετος 2024 να συζηταμε για τετοια. β.αναφερεις οτι δεν τα πιστευεις αλλα για να λες μακαρι να μην βγει σημαινει οτι δεν εισαι σιγουρη για την αποφαση σου να μην τα πιστευεις. 22 minutes ago, stiliana231 said: μακαρι να ηταν ετσι αλλα αυτος ειναι που κραταει μουτρα ενα μηνα😂 υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες. συζητηστε σαν ενηλικες και βρειτε λυση αλλιως τελειωστε το.δεν εισαστε 15 να υποθεσω
Skrobo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2024 Τα φλιτζάνια και τα σχετικά βγαίνουν μόνο αν τα πιστεύεις. Άρα, αν πεθάνει ο πατέρας του πρώην σου, φταις εσύ που το πίστεψες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις