Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, stiliana231 είπε

Λοιπον θα ακουστει λιγο γελειο τωρα αυτο

Έπεσες μέσα

6 ώρες πριν, stiliana231 είπε

Σας εχει τυχει να βγει κατι απο φλιτζανι??

Συνήθως καφές

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το φλυτζάνι βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα που λένε ότι ο κόσμος είναι παντελώς ηλιθιος σε ένα τεράστιο ποσοστό του και ως εκ τούτου υπάρχει χωρος για χρήμα και με αυτόν τον τρόπο...ψαξου γενικά, μπορείς να βγάζεις πολύ καλό μεροκάματο από αυτή την ασχολία. 

Επεξ/σία από panagiotis1988
  • Like 2
Δημοσ.

ορισμένοι απο αυτούς λειτουργούν κάπως έτσι...

Στενό συγγενικό μου πρόσωπο ζεί απο την συγκεκριμένη "δουλειά" ...   Το τί εχω δει δεν περιγράφεται... 

Δημοσ.

αν μπορουσε καποιος να προβλεψει το μελλον θα προεβλεπε τους αριθμους του τζοκερ και θα επαιρνε 18.000.000 ευρω την Κυριακη απλο δεν ειναι;

Δημοσ.
8 hours ago, stiliana231 said:

οχι δεν με πηρε λεφτα, ο πρωην ειναι μονο ενας και ο πατερας του θα ελεγα οτι ειναι αρκετα σοβαρα αρρωστος γιαυτο ανησηχω τωρα.. ηθελα να δω αν εχει βγει και σε αλλους η οχι για να ηρεμησω καπως😔

δεν σου  πηρε λεφτα τωρα. next time.

οπως ειπαν αν μπορουσαν να προβλεψουν το μελλον θα κυκλοφορουσαν με ferrari. γιαντο καλο το δικο σου σταματα να πιστευεις σε βλακειες

8 hours ago, stiliana231 said:

χαχαχαχα αρα δεν θα βγει?

ολοι θα πεθανουμε καποτε αρα καποτε θα βγει.σε ενα χρονο σε πεντε σε δεκα?θα βγει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην το πάρεις τοις μετρητοίς αλλά μια τσιγγάνα που ξέρω μου είπε ότι όταν δουν κάτι άσχημο για αυτόν που του λένε το φλυτζάνι το ρίχνουν σε κάποιο πιο μακρινό πρόσωπο...

Spoiler

Τρολάρω, είπα να το γράψω γιατί ποτέ δεν ξέρεις με τους ευκολόπιστους.

Επεξ/σία από gcf
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@stiliana231 μέχρι το Φεβρουαριο 2025 περιμένουμε νεο θέμα για να μαθουμε αν ζει ή πέθανε ο πατερα του πρώην. Μην μας ξεχάσεις..... 🤣

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Nέα στο φόρουμ ε;

΄Οχι και τόσο. ΄Εχω σχεδόν 3 χρόνια στο φόρουμ αλλά το μπλα-μπλα συνεχίζει να με εκπλήσσει και αυτές οι εκπλήξεις δεν μπορώ να πω ότι είναι ευχάριστες.:lol:

Δημοσ.

Φοιτητής πριν 45 χρόνια στη Θεσσαλονίκη ένας έκανε έκανε χειρομαντεια

Σε δύο τρεις φίλους είπε κάτι μαλακιες. 

Σε μένα μόλις είδε την παλάμη μου δεν μου είπε τίποτα λέγοντας ότι κάποια πράγματα καλύτερες να μην τα ξέρουμε ότι θα συμβούν. 

Αυτά κάπου το... πρόσφατο 1980 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, DrLo είπε

Το φλιτζανι βγαίνει 100%

Αλλά τι δουλειά έχει ο "πεθερός" σου στο δικονσου φλιτζάνι? Νομίζω αυτό έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Καλός ο "μπαμπάς";

καλος ο μπαμπας;; ελεος!!! αυτο τωρα το θεωρεις αστειο?? οπως ανεφερα και πιο πανω, ελεγε για το αγορι μου οτι περναει δυσκολα λογου του πατερα του που ειναι βαρια αρρωστος που αυτος εν τελει θα πεθανει λεει, γιαυτο ανεφερε τον πατερα του!!! να προσεχουμε λιγο τι λεμε, δεν ειναι ολα αστεια

39 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Φοιτητής πριν 45 χρόνια στη Θεσσαλονίκη ένας έκανε έκανε χειρομαντεια

Σε δύο τρεις φίλους είπε κάτι μαλακιες. 

Σε μένα μόλις είδε την παλάμη μου δεν μου είπε τίποτα λέγοντας ότι κάποια πράγματα καλύτερες να μην τα ξέρουμε ότι θα συμβούν. 

Αυτά κάπου το... πρόσφατο 1980 

και τελικα εγιναν οντως δυσαρεστα? αλλα απο παλαμι να βλεπουν το μελλον? απο τον καφε εχω ακουσει οτι βγαινει σε καπιους, γιαυτο ηθελα να μαθω εδω για εμπειριες, εμενα πρωτη φορα μου το ειπαν τωρα και μου λενε για θανατο😖

9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Την επόμενη φορά να σου διαβάσει τον φραπέ.

Αλήθεια είσαι τόσο ευκολόπιστη ή το κάνεις για το τρολάρισμα;

οχι δεν τρολαρω, πρωτη φορα μου λενε το φλιτζανι και απο την στιγμη που ξερω οτι οντως ειναι αρρωστος αυτος ο ανθρωπος και λεει στο φλιτζανι οτι βλεπει αναποδο σταυρο, αρα λεει θα πεθανει μαλλον ο πατερα του, τι να πω, δεν τα πιστυω και εγω αυτα, μακαρι να ειναι οντως βλακειες και να μην βγει

1 ώρα πριν, Sibyl είπε

Τι άλλο θα δω πια εδώ μέσα...:lol:

🤣🤣🤣 σορρι 

6 ώρες πριν, JakeKaufman είπε

Βγαίνει σχεδόν πάντα. Πες στον άνθρωπο να κλείσει τις δουλειές του για ετοιμάζεται για το μεγάλο ταξίδι.

υ.γ. Να επιλέξετε καρυδιά ή δρυ 

😟

3 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Το φλυτζάνι βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα που λένε ότι ο κόσμος είναι παντελώς ηλιθιος σε ένα τεράστιο ποσοστό του και ως εκ τούτου υπάρχει χωρος για χρήμα και με αυτόν τον τρόπο...ψαξου γενικά, μπορείς να βγάζεις πολύ καλό μεροκάματο από αυτή την ασχολία. 

η θεια μου το ειπε, δεν πηρε λεφτα😂

2 ώρες πριν, gcf είπε

Μην το πάρεις τοις μετρητοίς αλλά μια τσιγγάνα που ξέρω μου είπε ότι όταν δουν κάτι άσχημο για αυτόν που του λένε το φλυτζάνι το ρίχνουν σε κάποιο πιο μακρινό πρόσωπο...

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Τρολάρω, είπα να το γράψω γιατί ποτέ δεν ξέρεις με τους ευκολόπιστους.

δλδ; οτι το ασχημο θα το παθω τλκ εγω?

1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

@stiliana231 μέχρι το Φεβρουαριο 2025 περιμένουμε νεο θέμα για να μαθουμε αν ζει ή πέθανε ο πατερα του πρώην. Μην μας ξεχάσεις..... 🤣

μη λες τετοια😒 αλλα ναι θα σας ενημερωσω😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...