Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια!

Λοιπον θα ακουστει λιγο γελειο τωρα αυτο, αλλα εχω κατανγχωθει εξαιτιας μιας προβλεψειs που μου ειπαν απο το φλιτζανι! Για πλακα βεβαια ξεκινησε αλλα τι μου βγαζει?? Οτι λεει το αργοτερο σε 5 μηνες θα πεθανει ο πατερας του αγορι μου (η μαλλον πρωην, γιατι δεν μιλαμε 1 μηνα μετα απο τσακωμο! αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα 🤣)

Και οκ απο την μια λεω βλακεια απο την αλλη ομως πως βρηκε οτι οντως ειναι αρρωστος ο πατερας του? Απο το πρωι που μου το ειπε δεν μπορω να ησυχασω!

Σας εχει τυχει να βγει κατι απο φλιτζανι?? αυτο τωρα που μου ειπε μπορει οντως να γινει?? εχω τρελαθει λεμε!! τι ηθελα και εγω φλιτζανι??

Επεξ/σία από stiliana231
  • Like 1
  • Haha 7
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Το φλιτζανι βγαινει?
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, stiliana231 said:

Γεια σας παιδια!

Λοιπον θα ακουστει λιγο γελειο τωρα αυτο, αλλα εχω κατανγχωθει εξαιτιας μιας προβλεψειs που μου ειπαν απο το φλιτζανι! Για πλακα βεβαια ξεκινησε αλλα τι μου βγαζει?? Οτι λεει το αργοτερο σε 5 μηνες θα πεθανει ο πατερας του αγορι μου (η μαλλον πρωην, γιατι δεν μιλαμε 1 μηνα μετα απο τσακωμο! αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα 🤣)

Και οκ απο την μια λεω βλακεια απο την αλλη ομως πως βρηκε οτι οντως ειναι αρρωστος ο πατερας του? Απο το πρωι που μου το ειπε δεν μπορω να ησυχασω!

Σας εχει τυχει να βγει κατι απο φλιτζανι?? αυτο τωρα που μου ειπε μπορει οντως να γινει?? εχω τρελαθει λεμε!! τι ηθελα και εγω φλιτζανι??

α.αν παω και πω σε 100 ατομα οτι θα πεθανουν στατιστικα καποιος θα πεθανει.

το ιδιο και αν πω οτι καποιος ειναι αρρωστος. λεγεται στατιστικη.

απο εκει και περα μπορει να τον ξερει τον πατερα του πρωην ή να σε ψαρεψε για να πεις μερικα πραγματα αν ειχες παει σε ατομο που κανει αυτην την δουλεια.

σε καθε περιπτωση βγαλε απο το μυαλο σου αυτες τις βλακειες.

μου θυμιζει τα ζωδια που λενε μερικοι οτι κοιτα το βρηκε.σου λενε γενικες βλακειες που ισχυουν σχεδον για ολους.

ερχομαι και σου λεω εγω τωρα οτι:

οικονομικα προβληματα αντιμετωπιζεις. -> ακομα και 100.000 ευρω να εχεις στην ακρη εσυ θα θεωρεις οτι εχεις οικονομικα προβληματα.γνωστο αυτο.

δυσκολη θα ειναι η επομενη βδομαδα.-> σε οποιον και να το πεις θα σου πει οτι ειναι δυσκολη η εβδομαδα ακομα και αν εχει παει διακοπες.

δηλαδη ειναι προβλεψεις που ειναι γενικες αλλα εσυ θα τις μεταφρασεις στο μυαλο σου με βαση το πως ισχυουν για σενα αρα θα θεωρησεις οτι το βρηκε ο αλλος ενω απλα σου εχει πει μια βλακεια.

θα ερθω και θα σου πω :προσεχε κανεις χαζα εξοδα. -> πες μου εναν που να μην κανει.

και παει λεγοντας.

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, poulinos είπε

α.αν παω και πω σε 100 ατομα οτι θα πεθανουν στατιστικα καποιος θα πεθανει.

το ιδιο και αν πω οτι καποιος ειναι αρρωστος. λεγεται στατιστικη.

απο εκει και περα μπορει να τον ξερει τον πατερα του πρωην

οχι οχι δεν τον ξερει, ελεγε στην αρχη πρωτα για τον πρωην οτι κατι τον απασχολει οτι δεν ειναι καλα, και μετα να λεει οτι δεν ειναι καλα γιατι θα πεθανει ο πατερας του! 

Δημοσ.

5 minutes ago, stiliana231 said:

οχι οχι δεν τον ξερει, ελεγε στην αρχη πρωτα για τον πρωην οτι κατι τον απασχολει οτι δεν ειναι καλα, και μετα να λεει οτι δεν ειναι καλα γιατι θα πεθανει ο πατερας του! 

το θα πεθανει δεν λεει κατι.οτι ειναι καποιος αρρωστος δεν σημαινει οτι θα πεθανει.αν τωρα ειναι να πεθανει σε 2 χρονια αυτο ειναι αλλη ιστορια. και αν αυτο το λεει σε 100 ατομα ε ναι σε εναν θα τυχει.

και εγω θα πω σε καποιον θα πεθανεις.ε ναι σε 2 5 10 20 χρονια θα πεθανει.

ελπιζω να μην πληρωσες για να σου πουν τον καφε......

αν ο κοσμος πιστευε στην επιστημη και σε αυτα που βλεπει και εξηγουνται και σταματουσε να πιστευει σε μπουρδες τοτε ολα σε αυτον τον κοσμο θα ηταν πιο ομορφα.

να ξερες ποσα λεφτα βγαζουν αυτοι που λενε τα ζωδια κτλ.πολλλααα  λεφτα.

επισης ακομα και ο πρωην μπορει να ειναι ενας απο τους 10 πρωην .το νουμερο τυχαιο. και εσυ να σκεφτηκες αυτον που πραγματι εχει αρρωστο πατερα.

τα γενικα πραγματα μεταφραζονται πολλες φορες με βαση αυτα που θελουμε να πιστεψουμε

• Like 1
Δημοσ.

Αθάνατη Βασιλειάδου.🙂

2024. Γιαυτό κάνουν χρυσές δουλειές καφετζούδες και χαρτορίχτρες. Επειδή υπάρχουν αφελείς που τους πιστεύουν.

• Like 11
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, poulinos είπε

το θα πεθανει δεν λεει κατι.οτι ειναι καποιος αρρωστος δεν σημαινει οτι θα πεθανει.αν τωρα ειναι να πεθανει σε 2 χρονια αυτο ειναι αλλη ιστορια. και αν αυτο το λεει σε 100 ατομα ε ναι σε εναν θα τυχει.

και εγω θα πω σε καποιον θα πεθανεις.ε ναι σε 2 5 10 20 χρονια θα πεθανει.

ελπιζω να μην πληρωσες για να σου πουν τον καφε......

αν ο κοσμος πιστευε στην επιστημη και σε αυτα που βλεπει και εξηγουνται και σταματουσε να πιστευει σε μπουρδες τοτε ολα σε αυτον τον κοσμο θα ηταν πιο ομορφα.

να ξερες ποσα λεφτα βγαζουν αυτοι που λενε τα ζωδια κτλ.πολλλααα  λεφτα.

επισης ακομα και ο πρωην μπορει να ειναι ενας απο τους 10 πρωην .το νουμερο τυχαιο. και εσυ να σκεφτηκες αυτον που πραγματι εχει αρρωστο πατερα.

τα γενικα πραγματα μεταφραζονται πολλες φορες με βαση αυτα που θελουμε να πιστεψουμε

οχι δεν με πηρε λεφτα, ο πρωην ειναι μονο ενας και ο πατερας του θα ελεγα οτι ειναι αρκετα σοβαρα αρρωστος γιαυτο ανησηχω τωρα.. ηθελα να δω αν εχει βγει και σε αλλους η οχι για να ηρεμησω καπως😔

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Μπορεί και να σε ψάρεψαν και να μην το αντιλήφθηκες

αυτο που ηξερε μονο ειναι οτι μαλωσα με το αγορι μου και δεν μιλαμε αλλο, για τον πατερα του δεν ηξερε τιποτα και ξαφνικα μου σκαει αυτο☹️

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Αθάνατη Βασιλειάδου.🙂

2024. Γιαυτό κάνουν χρυσές δουλειές καφετζούδες και χαρτορίχτρες. Επειδή υπάρχουν αφελείς που τους πιστεύουν.

Και να ανοίγουν μετά ιστοσελίδες να διαφημιστουν στο intenet, πολλοί εκ των οποίων μιλανε για πρόβλεψη. 100% μέσα σε όλα. Ακούς ρε φίλε. Όχι 99.99 αλλά 100%. Γελάνε και οι εξωγήινοι των άστρων να πούμε. 

• Haha 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, stiliana231 είπε

Γεια σας παιδια!

Την επόμενη φορά να σου διαβάσει τον φραπέ.

Αλήθεια είσαι τόσο ευκολόπιστη ή το κάνεις για το τρολάρισμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα περιμενουμε τους μηνες π λες κ αμα βγει θα στειλεις το τηλ της φλυτζανοΠυθιας

Βεβαια μεχρι τοτε μπορεις να τα συγκρινεις με ταρω ,μελλοντολογους ..αλλα πατα ηχογραφηση στο κινητο σου πριν μπεις κ ακουσε τα ξανα  ;)

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, stiliana231 είπε

Γεια σας παιδια!

Το φλιτζανι βγαίνει 100%

Αλλά τι δουλειά έχει ο "πεθερός" σου στο δικονσου φλιτζάνι? Νομίζω αυτό έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Καλός ο "μπαμπάς";

Επεξ/σία από DrLo
  • Haha 3
Δημοσ.
4 hours ago, stiliana231 said:

Γεια σας παιδια!

Βγαίνει σχεδόν πάντα. Πες στον άνθρωπο να κλείσει τις δουλειές του για ετοιμάζεται για το μεγάλο ταξίδι.

υ.γ. Να επιλέξετε καρυδιά ή δρυ 

• Haha 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...