Προς το περιεχόμενο

Samsung S24 Ultra: Αποτύπωμα και τζαμάκι

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sattack,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Αγόρασα προχτές το S24 Ultra.

Πήγα και πήρα θήκη και μου έβαλαν τζαμάκι και μπροστά και πίσω στην κάμερα.

Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να καταχωρήσω τα αποτυπώματα μου, ενώ πρασινίζει κανονικά το κυκλάκι που βάζω το δάκτυλο. Μένει στο 0%.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει το τζαμάκι που έβαλα ή Υπάρχει κάποιο άλλο θέμα.

Ενεργοποίησα και την ευαισθησία αφής και πάλι τίποτα.

Τι βοήθειά σας σας παρακαλώ 

• Λύση
Δημοσ.

To πιθανότερο είναι ότι φταίει το τζαμακι..

Τα άλλα πίσω από την κάμερα βγαλτα, σου χαλάνε την ποιότητα των φωτογραφιών. Δεν παθαίνουν τίποτα οι κάμερες.  (16 user-years σε S2x Ultra, δεν έπαθε ποτέ καμία τιποτα). 

Δημοσ.

Φοβάμαι μη του κάνω ζημιά όταν μπαίνει στο τσαντάκι.

Εν τέλει όντως είναι θέμα τζαμιού το αποτύπωμα; Υπάρχουν τζαμάκια που το επιτρέπουν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, theokar1982 είπε

Φοβάμαι μη του κάνω ζημιά όταν μπαίνει στο τσαντάκι.

Εν τέλει όντως είναι θέμα τζαμιού το αποτύπωμα; Υπάρχουν τζαμάκια που το επιτρέπουν;

οπως ειπα, καμμια ζημια στις καμερες τοσα χρονια χρησης σε τσαντακια, τσαντες, τσεπες κλπ. Οι καμερες δεν παθαινεουν τιποτα, και το μονο που καταφερνεις ειναι να εχεις ενα απο τα καλυτερα τηλεφωνα για φωτο και βιντεο που το εχεις πληρωσει πανακριβα και να παιρνεις φωτο και βιντεο ποιοτητας κινεζικου 5ετίας. 

Μαλλον φταιει το τζαμι. Η μεγαλη διαφορα στο S24u ειναι οτι πλεον δεν εχει κυρτη οθονη οπως ειχαν τα s21u, s22u και s23u. Σε εκεινα επρεπε να πληρωσουμε πολλα (50Ε τα 2) για τα ειδικα τζαμακια whitestone dome κλπ. Τωρα με την επιπεδη οθονη μπαινουν πολυ απλα τζαμακια, οπως και στα αλλα κινητα, οποτε ο καθενας μπορει να τοποθετησει οτι του κατεβει. Εγω πηρα απο το amazon ενα φτηνο πακετο των 3 με 10Ε. Κανονικα δεν χρησιμοποιω το δακτυλικο αποτυπωμα, αλλα το δοκιμασα τωρα για να σου απαντησω. Λοιπον με τον αντιχειρα δεν ξεκιναγε η μετρηση, εμενε στο 0%. Δοκιμασα με τον δεικτη, και σιγα σιγα πηγε στο 100% και δουλευε μετα για ξεκλειδωμα. 

Επεξ/σία από sattack
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω s24u. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το αποτύπωμα, και έχω και το "σκληρό" τζαμακι (αυτό που σου το βάζουν κάτω από λάμπα) . Πιο πιθανό μου φαίνεται να έχει φάει κάποιο σκάλωμα το κινητό...

Και στο s21 που είχα πριν, (πάλι με τζαμακι, αλλά το εργοστασιακό) δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Για τις κάμερες, το έχω και εγώ μια ανησυχία, αλλά αν προσέξεις, η θήκη προεξέχει λίγο, οπότε τις προστατεύει, όταν το ακουμπάς.

Επεξ/σία από filip123go

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...