Προς το περιεχόμενο

Η πλατφόρμα X μπλοκάρει συνδέσμους προς ενημερωτικό δελτίο με χακαρισμένα έγγραφα

Axlmon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Απλά , παρά πολύ απλά, μια ερώτηση…

γιατί έγινε ban ο λογαριασμός?

Μια απάντηση, άμεσα δεν ξέρω γιατί δεν ειμαι εκ των έσω, αλλά εγώ έχω φάει μπαν για πολύ πιο λάιτ περιστατικά (και χωρίς καν να έχω κάνει κάτι βασικά ) σε διάφορα forum και είμαι 100% σίγουρος πως κανένας δεν ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη πχ εδώ ο μπιλντάνος δεν νομίζω να δώσει λογαριασμό στον χάλ κάθε φορά που μπανάρει κάποιον (αν και εδώ ειναι ακόμη πιο άμεση συνάρτηση μιας και ο χαλ ειναι αρχηαντμίν του φόρουμ ενώ ο musk απλά ιδιοκτήτης ΚΑΙ αυτής της εταιρείας μέσα στις άλλες που έχει) 

Θέλω να πω σιγά μην κάθεται ο musk πάνω σε κάθε mod του tweeter να παίρνει λογαριασμό τι και πως ο άνθρωπος έχει τόσα δις να διαχειριστεί meetings κτλ με το κάθε ποστ του κάθε ψαροντουφεκά θα ασχολείται προσωπικά;  σαφέστατα ήταν απλά μια απόφαση που την πήρε η σχετική ομάδα του moderation στο X.

Τώρα απο εκει και πέρα έμμεσα μπορώ να εικάσω γιατί έφαγε μπαν ο τυπος αυτός.. 

Γιατί ειναι μέσα στους κανόνες του twitter ότι αν βάλεις λινκ με κακόβουλο περιεχόμενο τρως προσωρινά ή και μόνιμο μπαν.  https://help.x.com/en/safety-and-security/phishing-spam-and-malware-links

https://help.x.com/en/rules-and-policies/enforcement-options

https://help.x.com/en/rules-and-policies/enforcement-philosophy

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 hour ago, AtiX said:

Απλά , παρά πολύ απλά, μια ερώτηση…

γιατί έγινε ban ο λογαριασμός?

Για την ιστορία, έχει επαναφέρει χειρότερα alt right καταδικασμένα κατακάθια και έναν δημοσιογράφο όχι μόνο του διαγράφει μηνύματα αλλά και τον banάρει!!! Αν αυτό δεν είναι αντίθετο στην ελευθερία του λόγου, τότε τι είναι???

Πραγματικά τόσο προσπάθεια για διαστρέβλωση της πραγματικότητας ακόμα και εδώ μέσα πρώτη φορά βλέπω…

Εύγε στον Elon που εκτός του ότι πλέον λειτουργεί προπαγανδίστηκα το Χ, πχ γεγονότα Αγγλίας, έχει καταφέρει να κάνει αρκετούς να τον πιστεύουν σαν θεό και να τους κάνει την μια μέρα να υποστηρίζουν το ένα και την άλλη το ακριβώς αντίθετο… 

ΥΓ: είναι λογικό να λογοκρίνει αυτόν που θα έκανε την μεγαλύτερη ζημιά την δεδομένη στιγμή στον Trump για να αποφύγει και να αποφύγει να πάθει ότι η Χίλαρη το 2015…

έχει απαντηθεί ήδη τέσσερεις φορές… 

είσαι ο μόνος που δεν θέλει να το καταλάβει… 

Ενταξει καταλαβαμε. 

• Like 1
  • Haha 1

10 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Μια απάντηση, άμεσα δεν ξέρω γιατί δεν ειμαι εκ των έσω, αλλά εγώ έχω φάει μπαν για πολύ πιο λάιτ περιστατικά (και χωρίς καν να έχω κάνει κάτι βασικά ) σε διάφορα forum και είμαι 100% σίγουρος πως κανένας δεν ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη πχ εδώ ο μπιλντάνος δεν νομίζω να δώσει λογαριασμό στον χάλ κάθε φορά που μπανάρει κάποιον (αν και εδώ ειναι ακόμη πιο άμεση συνάρτηση μιας και ο χαλ ειναι αρχηαντμίν του φόρουμ ενώ ο musk απλά ιδιοκτήτης ΚΑΙ αυτής της εταιρείας μέσα στις άλλες που έχει) 

Θέλω να πω σιγά μην κάθεται ο musk πάνω σε κάθε mod του tweeter να παίρνει λογαριασμό τι και πως ο άνθρωπος έχει τόσα δις να διαχειριστεί meetings κτλ με το κάθε ποστ του κάθε ψαροντουφεκά θα ασχολείται προσωπικά;  σαφέστατα ήταν απλά μια απόφαση που την πήρε η σχετική ομάδα του moderation στο X.

Τώρα απο εκει και πέρα έμμεσα μπορώ να εικάσω γιατί έφαγε μπαν ο τυπος αυτός.. 

Γιατί ειναι μέσα στους κανόνες του twitter ότι αν βάλεις λινκ με κακόβουλο περιεχόμενο τρως προσωρινά ή και μόνιμο μπαν.  https://help.x.com/en/safety-and-security/phishing-spam-and-malware-links

https://help.x.com/en/rules-and-policies/enforcement-options

https://help.x.com/en/rules-and-policies/enforcement-philosophy

Αυτά τα link έχουν μπει ως επιχείρημα γιατί δεν κάνει ban σε λογαριασμούς που καταπατούν νόμους και κανόνες…

η απάντηση ήταν η ελευθερία του λόγου και ότι κάτι τέτοιο θα ήταν λογοκρισία…

οπότε ρωτάω απλά, πως γίνεται να γίνεται στροφή 180 μοιρών πάνω σε μια άποψη?

• Like 1

Μόλις τώρα, AtiX είπε

Αυτά τα link έχουν μπει ως επιχείρημα γιατί δεν κάνει ban σε λογαριασμούς που καταπατούν νόμους και κανόνες…

Αυτά τα link ήταν εκει απο τον Ιούλιο το 2020... άρα δεν μπήκαν τώρα για να σωθούν λολ 

Άλλο λογοκρισία άλλο δεν αφήνουμε να μοιράζονται ιοί στο site μας. 

Ο τύπος αυτός (που σήμερα έμαθα πως υπάρχει, θέλω να πω αυτό ειναι και μια άλλη ένδειξη, γιατί να ασχοληθούν με έναν κανένα;  τεσπα) δεν έφαγε μπαν (αν έφαγε κιόλας ούτε αυτό το ξέρω έτσι λέει στην σελίδα του ο ίδιος πάντως) για αυτά που λέει (απόδειξη όλα τα υπόλοιπα tweets με λινκς στην σελίδα του) 

Έφαγε μπαν γιατί το συγκεκριμένο tweet είχε λινκ με αρχείο που κρίθηκε ως malware.  (και ενδεχομένως -εικάζω εδώ βάσει των κανόνων που διάβασα- να το ξανα έκανε στο παρελθόν και να τον ειδοποίησαν ή να προσπάθησε να παρακάμψει κάπως τον αποκλεισμό στο link του πχ να σηκώσει ίδιο tweet με tiny url που να οδηγεί στο link του ή κάτι τέτοιο) 

• Like 1

2 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Αυτά τα link ήταν εκει απο τον Ιούλιο το 2020... άρα δεν μπήκαν τώρα για να σωθούν λολ 

Άλλο λογοκρισία άλλο δεν αφήνουμε να μοιράζονται ιοί στο site μας. 

Ο τύπος αυτός (που σήμερα έμαθα πως υπάρχει, θέλω να πω αυτό ειναι και μια άλλη ένδειξη, γιατί να ασχοληθούν με έναν κανένα;  τεσπα) δεν έφαγε μπαν (αν έφαγε κιόλας ούτε αυτό το ξέρω έτσι λέει στην σελίδα του ο ίδιος πάντως) για αυτά που λέει (απόδειξη όλα τα υπόλοιπα tweets με λινκς στην σελίδα του) 

Έφαγε μπαν γιατί το συγκεκριμένο tweet είχε λινκ με αρχείο που κρίθηκε ως malware.  (και ενδεχομένως -εικάζω εδώ βάσει των κανόνων που διάβασα- να το ξανα έκανε στο παρελθόν και να τον ειδοποίησαν ή να προσπάθησε να παρακάμψει κάπως τον αποκλεισμό στο link του πχ να σηκώσει ίδιο tweet με tiny url που να οδηγεί στο link του ή κάτι τέτοιο) 

Μάλλον δεν ήμουν ξεκάθαρος και ζητώ συγνώμη…

Αυτά τα link έχουν μπει εδώ μέσα και υποστηριχτές του, μαζί και εσύ, υποστηρίζατε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν κατά της ελευθερίας του λόγου και ξεκάθαρη λογοκρισία. Μάλιστα διαβάζαμε ότι ακόμα και ψεύτικες ειδήσεις θα έπρεπε να δημοσιεύονται και οι χρήστες να κρίνανε αν ήταν αλήθεια ή όχι…

Ρωτάω τώρα εγώ, γιατί ξαφνικά αλλάξτε γνώμη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, alex84 είπε

Α είμαι και φασίστας λοιπόν..πολύ ωραία.

Επειδή δεν έχω τον χρόνο να σου αναλύσω (το έχω κάνει παλαιότερα) τι εννοώ με την πρώτη μου ανάρτηση , θα σε παρακαλέσω να μην χαρακτηρίζεις ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη από την δική σου.

Εσύ μόνος σου είπες για Αλαφούζους κλπ , δεν χαρακτήρισα κανέναν οπότε μάθε σε παρακαλώ να σέβεσαι ΕΣΥ την άποψη των άλλων και μην κολλάς στην καραμέλα της εποχής μας λέγοντας όλους τους υπόλοιπους φασίστες ελαφρά την καρδία.

Είσαι και ψευτης ή δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις...

Χθες ελεγες "Εσείς εκεί στο insomnia.gr τι βαθμό συγγενειας έχετε με το skai.gr?"

Και σήμερα , "δεν χαρακτήρισα κανέναν"....

Εκτός και αν δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που έγραψες ηταν χαρακτηρισμος.

Επίσης σε βλέπω να μπερδεύεις την "φασιστική συμπεριφορά" με το "είσαι φασίστας"... Μάθε λοιπόν ότι πολλοί ηγέτες κομμουνιστές είχαν φασιστική συμπεριφορά. Άνοιξε κανένα βιβλίο να διαβάσεις και μη σπαταλάς τον χρονο σου να μας κάνεις αναλύσεις...

Μάθε να σέβεσαι.

10 ώρες πριν, AtiX είπε

Μια στιγμή για να καταλάβω, έκανες αβάσιμη κριτική υπονοώντας ότι το insomnia είναι φερέφωνο ενός πολιτικά προσκείμενο ενημερωτικό site και επειδή κάποιοι σου απάντησαν το γυρίζεις σε θυματοποίηση? Εσύ πρώτος δεν ανέφερες περί skai? Το ξέχασες?

Καλύτερα μην ασχολείσαι... Το άτομο έμαθε να κατηγορεί χωρίς να έχει την ευγένεια να δικαιολογεί τις πράξεις του. Αλλά τον ρωτάς, άλλα σου απαντάει....

10 ώρες πριν, alex84 είπε

Εσύ είσαι ο υπεύθυνος για το site?

Επεξ/σία από nhzt

1 ώρα πριν, nhzt είπε

Είσαι και ψευτης ή δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις...

Χθες ελεγες "Εσείς εκεί στο insomnia.gr τι βαθμό συγγενειας έχετε με το skai.gr?"

Και σήμερα , "δεν χαρακτήρισα κανέναν"....

Εκτός και αν δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που έγραψες ηταν χαρακτηρισμος.

Επίσης σε βλέπω να μπερδεύεις την "φασιστική συμπεριφορά" με το "είσαι φασίστας"... Μάθε λοιπόν ότι πολλοί ηγέτες κομμουνιστές είχαν φασιστική συμπεριφορά. Άνοιξε κανένα βιβλίο να διαβάσεις και μη σπαταλάς τον χρονο σου να μας κάνεις αναλύσεις...

Μάθε να σέβεσαι.

Καλύτερα μην ασχολείσαι... Το άτομο έμαθε να κατηγορεί χωρίς να έχει την ευγένεια να δικαιολογεί τις πράξεις του. Αλλά τον ρωτάς, άλλα σου απαντάει....

Παλικάρι χαλαρωσε λίγο την ζωή σου και μαζεψου με τους χαρακτηρισμούς.

Έχεις σύγχυση στο μυαλό σου.ΕΣΥ αλλά διαβάζεις και κάνεις λογικά (στο μυαλό σου) άλματα.Εξηγησε μου πως χαρακτηριζω γράφοντας αυτό για τον skai κλπ. Ειναι προσβολή? Εισαι στα καλά σου?

Άτομα σαν και εσένα όχι δεν τα σεβομαι.Μαθε να σέβεσαι ΕΣΥ πρώτα την γνώμη του άλλου που δεν σε ακουμπάει καν μια άποψη και τσιτωνεις αμέσως έχοντας την μύγα παρέα και μετά θα σε σεβαστεί και ο συνομιλητής σου.

Χαλάρωσε λοιπόν και μην ασχολείσαι μαζί μου.

• Like 1
  • Haha 1

7 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Τα απο πάνω ειναι απλά ενδεικτικά όχι ότι δεν αναφέρομαι και σε εσάς αλλά έχει ένα σωρό σαν αυτά τα σχόλια οπότε μην βάλω "100" quote..

Πρώτα από όλα επέτρεψε να σχολιάσω και εγώ το δικό σου μήνυμα αφού και εσύ με έκανες παράθεση στο δικό σου, ας αρχίσουμε με το malware, η επίσημη τοποθέτηση του X είναι ότι υπήρχε μερική έκθεση του social security number του J.D.Vance , από την σελίδα του δημοσιογράφου και κατεβάζοντας το pdf βλέπουμε ότι αυτό δεν ισχύει άρα τι σχέση έχει το malware?, θα μου κάνει το pdf ζημιά στον υπολογιστή, θα μου κλέψει αρχεία η θα βλάψει τον server μου?.

Λες ότι δεν το έκανε ο Musk, δηλαδή πιστεύεις ότι ο άνθρωπος που απολύει όποιον δεν ακολουθεί τις οδηγίες του κατά γράμμα δεν έχει δώσει ρητές οδηγίες?, και εγώ που είμαι εύπιστος λέω "ωραία δεν τις έδωσε", για πες μου εσύ ποιος πληρώνει το μάρμαρο για τις αποφάσεις μιας εταιρείας?,μήπως ο ιδιοκτήτης?.

On 29/09/2024 at 17:37, AtiX said:

Τα εχουμε εξηγησει πολλες φορες αυτα 

ελευθερια λογου εχεις. Ελευθερια να παραβιαζεις τον νομο δεν εχεις. Πχ στην γερμανια δεν μπορεις να λες ζητω ο χιτλερ και σταλιν. Αρα το τουιττερ γερμανιας συμμορφωνεται με τον νομο γερμανιας. Επισης το να δημοσιευεις στοιχεια προσωπικα αποτελει παρανομια. Πχ καποτε ενας χρηστης παρακολουθουσε το αεροπλανο του μασκ και το εβγαζε δημοσια. Επειδη καποιος μπορει να παρει τα στοιχεια και να βαλει βομπα τα στοιχεια θεωρουντε παρανομα. Ο χρηστης παρακαλεσε τον μασκ να του χμδδωσει 50χ δολλαρια ο μασκ του ειπε να παει να γμθει και ο λαγαριασμος εκλεισε. 

αρα ναι ελευθερια τπυ λογου υπαρχει αλλα υπαρχουν ορια σε αυτη. Πχ δεν μπορει να κυκλοφορεις γυμνος δεν μπορεις να καις τη σημαια δεν μπορεις να αποκαλυπτεις εθνικες πληροφοριες επιχημιες για το εθνος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, dieksodo είπε

Τα εχουμε εξηγησει πολλες φορες αυτα 

ελευθερια λογου εχεις. Ελευθερια να παραβιαζεις τον νομο δεν εχεις. Πχ στην γερμανια δεν μπορεις να λες ζητω ο χιτλερ και σταλιν. Αρα το τουιττερ γερμανιας συμμορφωνεται με τον νομο γερμανιας. Επισης το να δημοσιευεις στοιχεια προσωπικα αποτελει παρανομια. Πχ καποτε ενας χρηστης παρακολουθουσε το αεροπλανο του μασκ και το εβγαζε δημοσια. Επειδη καποιος μπορει να παρει τα στοιχεια και να βαλει βομπα τα στοιχεια θεωρουντε παρανομα. Ο χρηστης παρακαλεσε τον μασκ να του χμδδωσει 50χ δολλαρια ο μασκ του ειπε να παει να γμθει και ο λαγαριασμος εκλεισε. 

αρα ναι ελευθερια τπυ λογου υπαρχει αλλα υπαρχουν ορια σε αυτη. Πχ δεν μπορει να κυκλοφορεις γυμνος δεν μπορεις να καις τη σημαια δεν μπορεις να αποκαλυπτεις εθνικες πληροφοριες επιχημιες για το εθνος. 

Πρώτα από όλα, η διαφωνία μου με εσένα δεν ήταν αν είναι σωστά ή όχι η λογοκρισία και το banάρισμα αλλά ότι δεν διακινήθηκε καμία προσωπική πληροφορία όπως επικαλείσαι…

Και δεύτερον και σημαντικότερο, το θέμα είναι το δούλεμα που τρώνε μερικοί και δεν έχουν καταλάβει πόσο υποκριτής είναι ο Elon αφού, αποδεδειγμένα πλέον, έχει δύο μέτρα και τα δύο σταθμά ανάλογα με το αν είναι σύμμαχος ή αντίπαλος ο άλλος…

μέχρι σήμερα είχαμε βαρεθεί να ακούμε για το τι πρέπει και οφείλει να είναι η ελευθερία του λόγου, με αρκετούς όπως εσύ, να έφταναν στο όριο να υποστηρίζουν την ασυδοσία και ότι κανένας κρατικός μηχανισμός δεν θα έπρεπε να ελέγχει την διακινούμενη πληροφορία στα ΜΜΕ…

Αυτή τη στροφή των 180 μοιρών προσπαθώ να καταλάβω από ορισμένους εδώ μέσα, γιατί του Elon είναι ξεκάθαρο γιατί το έκανε…

Επεξ/σία από AtiX

20 hours ago, AtiX said:

Πρώτα από όλα, η διαφωνία μου με εσένα δεν ήταν αν είναι σωστά ή όχι η λογοκρισία και το banάρισμα αλλά ότι δεν διακινήθηκε καμία προσωπική πληροφορία όπως επικαλείσαι…

Και δεύτερον και σημαντικότερο, το θέμα είναι το δούλεμα που τρώνε μερικοί και δεν έχουν καταλάβει πόσο υποκριτής είναι ο Elon αφού, αποδεδειγμένα πλέον, έχει δύο μέτρα και τα δύο σταθμά ανάλογα με το αν είναι σύμμαχος ή αντίπαλος ο άλλος…

μέχρι σήμερα είχαμε βαρεθεί να ακούμε για το τι πρέπει και οφείλει να είναι η ελευθερία του λόγου, με αρκετούς όπως εσύ, να έφταναν στο όριο να υποστηρίζουν την ασυδοσία και ότι κανένας κρατικός μηχανισμός δεν θα έπρεπε να ελέγχει την διακινούμενη πληροφορία στα ΜΜΕ…

Αυτή τη στροφή των 180 μοιρών προσπαθώ να καταλάβω από ορισμένους εδώ μέσα, γιατί του Elon είναι ξεκάθαρο γιατί το έκανε…

αν εκανες το κοπο να διαβαζες αυτο που εκανες quote θα καταλαβαινες

το τυφλο μισος σου ομως για εναν ανθρωπο που δε σου εχει κανει τιποτα αντιθετα σε εχει βοηθησει και εχει κανει τη ζωη σου καλυτερη μονο και μονο απο φθονο σε εμποδιζει

1 ώρα πριν, dieksodo είπε

αν εκανες το κοπο να διαβαζες αυτο που εκανες quote θα καταλαβαινες

το τυφλο μισος σου ομως για εναν ανθρωπο που δε σου εχει κανει τιποτα αντιθετα σε εχει βοηθησει και εχει κανει τη ζωη σου καλυτερη μονο και μονο απο φθονο σε εμποδιζει

Αυτό περίμενα να το γράψει ένας φανατικός οπαδός που δεν μπορεί να ξεχωρίσει την επαγγελματική πορεία κάποιου από την κοινωνική συμπεριφορά… 

Εκατοντάδες χιλιάδες παραδείγματα ανθρώπων που πρόσφεραν, άλλα στην προσωπική τους ζωή ήταν σκατάνθρωποι… 

η κολυμβήθρα του σιλωάμ έχει και όρια…

On 02/10/2024 at 10:23, AtiX said:

Αυτό περίμενα να το γράψει ένας φανατικός οπαδός που δεν μπορεί να ξεχωρίσει την επαγγελματική πορεία κάποιου από την κοινωνική συμπεριφορά… 

Εκατοντάδες χιλιάδες παραδείγματα ανθρώπων που πρόσφεραν, άλλα στην προσωπική τους ζωή ήταν σκατάνθρωποι… 

η κολυμβήθρα του σιλωάμ έχει και όρια…

Στον δυτικο πολιτισμο δεν χρειαζεται καποιος κολυμβυθρα αλλα επαφιεται στον κατηγορο να αποδειξει τις κατηγοριες του. Εσυ λογικα σου εμαθαν αλλιως

15 λεπτά πριν, dieksodo είπε

Στον δυτικο πολιτισμο δεν χρειαζεται καποιος κολυμβυθρα αλλα επαφιεται στον κατηγορο να αποδειξει τις κατηγοριες του. Εσυ λογικα σου εμαθαν αλλιως

Μόνος του βάζει αυτογκόλ και μετά τρέχει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα…

το ακόμα πιο αστείο είναι οι οπαδοί του που τρέχουν να αποδείξουν ότι ο γάιδαρος πετάει…

Να θυμίσω μόνο ότι εσύ επέμενες ότι διέρρευσαν προσωπικά πληροφορίες, που είναι ψευδές και το οποίο θα μπορούσες να το διαπίστωνες ευκολότατα αν έμπαινες στον κόπο να δεις τι γράφανε…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...