Προς το περιεχόμενο

Η πλατφόρμα X μπλοκάρει συνδέσμους προς ενημερωτικό δελτίο με χακαρισμένα έγγραφα

Axlmon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από την στιγμή που μιλάμε για μία εφαρμογή σαν το Χ είναι θέμα τεχνολογίας. Ολα τα άλλα περι πολιτικής είναι δικό σου θέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, allen19m είπε

Μιλάνε οι "επιστήμονες" για ελευθεριά λόγου σε θέμα Doxxing... Κινδυνεύει η ζωή ανθρώπων και έχεις τον κάθε "δημοκράτη" να πουλάει ειρωνεία και πνεύμα... 🤦‍♂️

Αλήθεια το doxing που το είδες? Αυτό που δημοσιεύτηκε είναι εσωτερικό έγγραφο του ίδιου του του κόμματος και μάλιστα  κατ’ εντολή του Trump για να είναι ενήμερο το επιτελείο του κόμματος…

Κατά τα άλλα, η καινούρια μόδα της θυματοποίησης των θυτών μέσω ψεμάτων και η κοροϊδία των αφελέστατων καλά κρατεί…

• Like 2

8 hours ago, AtiX said:

Να θυμίζω ότι το link με τα αρχεία υπάρχει και στο εδώ άρθρο του insomnia και θα μπορούσες άνετα να κατεβάσεις τα αρχεία και να δεις εσύ ο ίδιος τι πληροφορίες περιέχονται και τι όχι, αντί αυτού επιλέγεις να αναδημοσιεύεις ψέματα από κάπου που το διάβασες χωρίς πηγή…

πραγματικά τώρα, θέλεις να έχει έστω και λίγη αξιοπιστία στα κείμενα σου?

Πας καλα αγορι μου; Εκθειαζεις την αποκαληψη προσωπικων στοιχειων ως δικαιωμα και μαλιστα δημοσιογραφικο;

γιατι θα μας τρελανεις εσυ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dieksodo είπε

Πας καλα αγορι μου; Εκθειαζεις την αποκαληψη προσωπικων στοιχειων ως δικαιωμα και μαλιστα δημοσιογραφικο;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, ποια προσωπικά στοιχεία είδες εσύ στα έγραφα????

Δεν έχεις μπει στον κόπο καν να δεις τι γράφουν τα έγραφα αλλά αποψάρα με ψευδή στοιχεία από το μυαλό σου ξέρεις να μας γράφεις…

πραγματικά με εκπλήσσει το θράσος σου…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2

2 ώρες πριν, alex84 είπε

Εγώ είμαι στο σπίτι μου.Δεν είχα την τύχη την δική σου να είμαι κοντά στους άρχοντες αυτού του τόπου.

Και συμμετέχω σε ένα site που ασχολείται με την τεχνολογία.Οχι με την πολιτική και biased ειδήσεων.

Ποιος είναι τελικά προκατειλημμενος εδώ μέσα; Αυτοί που σχολιάζουν την πολιτική του Χ ή αυτός που θεωρεί ότι είμαστε ανήψια του Αλαφουζου; Επιτιθεσαι και κατηγορείς επειδή κάποιοι έχουν αντίθετη άποψη με σενα. Αυτό λέγεται φασισμός και όχι ελευθερια λόγου.

Γι αυτό ακριβώς συζητάμε εδω. Το ότι ο Μασκ έκοψε τον λογαριασμό κάποιου και δεν τον άφησε να μιλήσει ελεύθερα. Αυτό που κάνεις εσύ τώρα.

Μάθε να σέβεσαι την άποψη των αλλων και αντί να κατηγορείς να μιλάς με επιχειρήματα.

• Like 2

17 λεπτά πριν, dieksodo είπε

αποκάληψη κιόλας! τι λες ρε παιδί μου. Διάβαζε το θέμα προτού απαντήσεις. Φιλική συμβουλή οπαδέ του Muskαρά.

• Like 3

Μόλις τώρα, nhzt είπε

Ποιος είναι τελικά προκατειλημμενος εδώ μέσα; Αυτοί που σχολιάζουν την πολιτική του Χ ή αυτός που θεωρεί ότι είμαστε ανήψια του Αλαφουζου; Επιτιθεσαι και κατηγορείς επειδή κάποιοι έχουν αντίθετη άποψη με σενα. Αυτό λέγεται φασισμός και όχι ελευθερια λόγου.

Γι αυτό ακριβώς συζητάμε εδω. Το ότι ο Μασκ έκοψε τον λογαριασμό κάποιου και δεν τον άφησε να μιλήσει ελεύθερα. Αυτό που κάνεις εσύ τώρα.

Μάθε να σέβεσαι την άποψη των αλλων και αντί να κατηγορείς να μιλάς με επιχειρήματα.

Α είμαι και φασίστας λοιπόν..πολύ ωραία.

Επειδή δεν έχω τον χρόνο να σου αναλύσω (το έχω κάνει παλαιότερα) τι εννοώ με την πρώτη μου ανάρτηση , θα σε παρακαλέσω να μην χαρακτηρίζεις ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη από την δική σου.

Εσύ μόνος σου είπες για Αλαφούζους κλπ , δεν χαρακτήρισα κανέναν οπότε μάθε σε παρακαλώ να σέβεσαι ΕΣΥ την άποψη των άλλων και μην κολλάς στην καραμέλα της εποχής μας λέγοντας όλους τους υπόλοιπους φασίστες ελαφρά την καρδία.

3 λεπτά πριν, alex84 είπε

Α είμαι και φασίστας λοιπόν..πολύ ωραία.

Επειδή δεν έχω τον χρόνο να σου αναλύσω (το έχω κάνει παλαιότερα) τι εννοώ με την πρώτη μου ανάρτηση , θα σε παρακαλέσω να μην χαρακτηρίζεις ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη από την δική σου.

Εσύ μόνος σου είπες για Αλαφούζους κλπ , δεν χαρακτήρισα κανέναν οπότε μάθε σε παρακαλώ να σέβεσαι ΕΣΥ την άποψη των άλλων και μην κολλάς στην καραμέλα της εποχής μας λέγοντας όλους τους υπόλοιπους φασίστες ελαφρά την καρδία.

Μια στιγμή για να καταλάβω, έκανες αβάσιμη κριτική υπονοώντας ότι το insomnia είναι φερέφωνο ενός πολιτικά προσκείμενο ενημερωτικό site και επειδή κάποιοι σου απάντησαν το γυρίζεις σε θυματοποίηση? Εσύ πρώτος δεν ανέφερες περί skai? Το ξέχασες?

• Like 2

Μόλις τώρα, AtiX είπε

Μια στιγμή για να καταλάβω, έκανες αβάσιμη κριτική υπονοώντας ότι το insomnia είναι φερέφωνο ενός πολιτικά προσκείμενο ενημερωτικό site και επειδή κάποιοι σου απάντησαν το γυρίζεις σε θυματοποίηση? Εσύ πρώτος δεν ανέφερες περί skai? Το ξέχασες?

Εσύ είσαι ο υπεύθυνος για το site?

1 λεπτό πριν, alex84 είπε

Εσύ είσαι ο υπεύθυνος για το site?

Όχι, άλλα συμμετέχω ενεργά και με πονάει όταν κάποιος επιτίθεται σε αυτό…

Έχω το δικαίωμα, ως μέλος του, να πω την άποψη μου ή απαγορεύεται και αυτό????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, AtiX είπε

Όχι, άλλα συμμετέχω ενεργά και με πονάει όταν κάποιος επιτίθεται σε αυτό…

Έχω το δικαίωμα, ως μέλος του, να πω την άποψη μου ή απαγορεύεται και αυτό????

Ξεκολλήστε να το παίζετε θύματα .

Ποιος απαγόρευσε κάτι ?

Δείξε μου ακριβως πότε ''απαγόρευσα'' κάτι αλλιώς άντε στο καλό .

Εγώ επίσης σαν μέλος έχω δικαίωμα να πω την γνώμη μου χωρίς να αρχίσετε μερικοί τους χαρακτηρισμούς???

Επεξ/σία από alex84

1 λεπτό πριν, alex84 είπε

Ξεκολλήσετε να το παίζετε θύματα .

Βλέπω, από αρκετούς, ότι το καθρεφτάκι πάει σύννεφο στα δύσκολα…

3 λεπτά πριν, alex84 είπε

Ποιος απαγόρευσε κάτι ?

Δείξε μου ακριβως πότε ''απαγόρευσα'' κάτι αλλιώς άντε στο καλό .

Μα όταν ρωτάς αν είμαι ο υπεύθυνος για το site, και από την στιγμή που δεν είμαι, είναι σαν να μου λες ότι δεν πρέπει να έχω άποψη… ελπίζω να καταλαβαίνεις πότε και πως κάποιος περνάει το όριο και ουσιαστικά απαγορεύει να έκφραση κάποιος την άποψη του…

8 λεπτά πριν, alex84 είπε

Εγώ επίσης σαν μέλος έχω δικαίωμα να πω την γνώμη μου χωρίς να αρχίσετε μερικοί τους χαρακτηρισμούς???

Κανένας δεν σου είπε να μην πεις την άποψη σου…

το πρόβλημα είναι, ήταν άποψη το πρώτο σου post στο thread ή ήταν ένα εριστικό μήνυμα από έναν θυμωμένο ή απογοητευμένο χρήστη?

Το σίγουρο είναι ότι ακόμα και ο πιο δημοκρατικός άνθρωπος μπορεί να πέσει σε φασιστοειδή συμπεριφορά, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι φασίστας αλλά ότι την συγκεκριμένη στιγμή συμπεριφέρθηκε έτσι…

ΥΓ: μην τα παίρνεις όλα τόσο βαριά… 🙂

• Like 2

1 hour ago, AtiX said:

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, ποια προσωπικά στοιχεία είδες εσύ στα έγραφα????

Δεν έχεις μπει στον κόπο καν να δεις τι γράφουν τα έγραφα αλλά αποψάρα με ψευδή στοιχεία από το μυαλό σου ξέρεις να μας γράφεις…

πραγματικά με έκπληξη το θράσος σου…

Κουραζεις

σξεκινα απο τα βασικα πρωτα και απαντα στο ερωτημα. 

• Confused 1

Στις 27/9/2024 στις 11:02 ΜΜ, cpc464 είπε

Άρα μας λες τι?, ότι δύο λάθη κάνουν ένα σωστό?, η ότι είναι σωστό να μεταχειρίζεσαι τις άθλιες τακτικές των αντιπάλων σου όταν εσύ διαφημίζεσαι σαν φάρος της ηθικής,της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου?.

Στις 27/9/2024 στις 10:18 ΜΜ, AtiX είπε

Κατά τα άλλα την ελευθερία λόγου διαφημίζει αλλά μόνο για τους δικούς του…

έτσι μπας και καταλάβουμε ποιος δουλεύει ποιον…

Στις 27/9/2024 στις 10:11 ΜΜ, Sir Pretender είπε

Μία βδόμαδα να περάσει που να μην κάνει κάτι ο μαλάκας.

Μία.

Τα απο πάνω ειναι απλά ενδεικτικά όχι ότι δεν αναφέρομαι και σε εσάς αλλά έχει ένα σωρό σαν αυτά τα σχόλια οπότε μην βάλω "100" quote..

Καταρχήν (άσχετα  αν έχει την φωτογραφία του εδώ στο Insomnia ) δεν έκανε τίποτα ο ίδιος ο musk λολ 

Κατα δεύτερον πως γίνεται αμέσως να τρελαίνεστε όλοι ψάχνοντας γωνία στο δεκάρικο ότι ο musk ειναι υπέρ της ελευθερίας του λόγου αλλά μόνο για τους "δικούς του" απο αυτό το ΜΟΝΑΔΙΚΟ 1 περιστατικό που δεν έχει καν άμεση σχέση ...

Δηλαδή τα χιλιάδες tweets (αν όχι εκατομμύρια) απο απλούς ανθρώπους αλλά και μεγάλες εταιρείες, πολιτικά πρόσωπα, ειδησεογραφικά γραφεία κτλ που αφήνει και ειναι εναντίων του ή εναντίων των πολιτικών πεποιθήσεων του απο την ημέρα που ανέλαβε έως σήμερα τα κάνουμε γαργάρα και παίρνουμε αυτό το ΕΝΑ περιστατικό (που επαναλαμβάνω δεν έχει και καμία σχέση.. )  για να αρχίσουμε την λάσπη κατα του musk?

Δεν νομίζετε πως παρα ειναι προφανής μια μεροληψία όταν φτάνετε σε τέτοια άκρα; 

Τώρα γιατί ειναι άσχετο.. γιατί  δεν αποτελεί απόφαση του musk με την έννοια ότι είπε αυτός να γίνει έτσι, ειναι απλά εφαρμογή της πολιτκής του twitter σχετικά με την ασφάλεια των εξωτερικών συνδέσμων... και εγώ έχω πχ nordvpn (αλλά και άλλα πχ το ublock origin το κάνει αυτό) και αν μπω σε κάποια σελίδα που ειναι μαρκαρισμένη ως επισφαλής την μπλοκάρει...  

Αυτό ειναι το όλο νταβαντούρι μπλοκαρίστηκε αυτό το link για λόγους ασφαλείας ο σύνδεσμός περιέχει ένα αρχείο pdf που κρίνουν πως ειναι επιβλαβές 

Και ω τι έκπληξη κατεβάζοντας το PDF αυτό και αναλύοντας το εδώ https://scan.tylabs.com/ (που η εταιρεία αυτή δεν έχει καμία σχέση με τον musk ειναι απλά εταιρεία κυβερνοασφάλειας) 

Τι βλέπω; 
image.png.de3b32c23671d60aa3dcb7d8c039998e.png

Δεν έχω κάνει κάποιο photoshop μπορείτε μόνοι σας να κατεβάσετε το pdf απο το link και να το τσεκάρετε.

Άρα προφανώς  και υπάρχει καπνός.... άρα απλά εφαρμόστηκαν οι κανονισμοί για την ασφάλεια των συνδέσμων σε αυτό το ΕΝΑ περιστατικό και απλά πέσατε θύματα της προπαγάνδας των αντιπάλων του Musk και παπαγαλίζετε (αμισθί να προσθέσω) την λάσπη που θέλουν να του ρίξουν. 

Πέραν τούτου να τονίσω πως το κείμενο σαν κείμενο αν αναρτηθεί σε άλλο link χωρίς πιθανώς malware αρχεία προς κατέβασμα δεν έχει μπλοκαριστεί... (άρα πως εδώ ο Elon δεν προσπαθεί να το σταματήσει; :P )  

Ότι θέλουν σας κάνουν οι δημοκράτες των ΗΠΑ (βάζω μέσα και το Insomnia που το αναπαράγει και βάζει και φωτό του musk χωρίς να έχει άμεση σχέση εκτός απο το ότι είναι ιδιοκτήτης του X)  και δεν πληρώνεστε και δραχμή.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Τα απο πάνω ειναι απλά ενδεικτικά όχι ότι δεν αναφέρομαι και σε εσάς αλλά έχει ένα σωρό σαν αυτά τα σχόλια οπότε μην βάλω "100" quote..

Καταρχήν (άσχετα  αν έχει την φωτογραφία του εδώ στο Insomnia ) δεν έκανε τίποτα ο ίδιος ο musk λολ 

Κατα δεύτερον πως γίνεται αμέσως να τρελαίνεστε όλοι ψάχνοντας γωνία στο δεκάρικο ότι ο musk ειναι υπέρ της ελευθερίας του λόγου αλλά μόνο για τους "δικούς του" απο αυτό το ΜΟΝΑΔΙΚΟ 1 περιστατικό που δεν έχει καν άμεση σχέση ...

Δηλαδή τα χιλιάδες tweets (αν όχι εκατομμύρια) απο απλούς ανθρώπους αλλά και μεγάλες εταιρείες, πολιτικά πρόσωπα, ειδησεογραφικά γραφεία κτλ που αφήνει και ειναι εναντίων του ή εναντίων των πολιτικών πεποιθήσεων του απο την ημέρα που ανέλαβε έως σήμερα τα κάνουμε γαργάρα και παίρνουμε αυτό το ΕΝΑ περιστατικό (που επαναλαμβάνω δεν έχει και καμία σχέση.. )  για να αρχίσουμε την λάσπη κατα του musk?

Δεν νομίζετε πως παρα ειναι προφανής μια μεροληψία όταν φτάνετε σε τέτοια άκρα; 

Τώρα γιατί ειναι άσχετο.. γιατί  δεν αποτελεί απόφαση του musk με την έννοια ότι είπε αυτός να γίνει έτσι, ειναι απλά εφαρμογή της πολιτκής του twitter σχετικά με την ασφάλεια των εξωτερικών συνδέσμων... και εγώ έχω πχ nordvpn (αλλά και άλλα πχ το ublock origin το κάνει αυτό) και αν μπω σε κάποια σελίδα που ειναι μαρκαρισμένη ως επισφαλής την μπλοκάρει...  

Αυτό ειναι το όλο νταβαντούρι μπλοκαρίστηκε αυτό το link για λόγους ασφαλείας ο σύνδεσμός περιέχει ένα αρχείο pdf που κρίνουν πως ειναι επιβλαβές 

Και ω τι έκπληξη κατεβάζοντας το PDF αυτό και αναλύοντας το εδώ https://scan.tylabs.com/ (που η εταιρεία αυτή δεν έχει καμία σχέση με τον musk ειναι απλά εταιρεία κυβερνοασφάλειας) 

Τι βλέπω; 
image.png.de3b32c23671d60aa3dcb7d8c039998e.png

Δεν έχω κάνει κάποιο photoshop μπορείτε μόνοι σας να κατεβάσετε το pdf απο το link και να το τσεκάρετε.

Άρα προφανώς  και υπάρχει καπνός.... άρα απλά εφαρμόστηκαν οι κανονισμοί για την ασφάλεια των συνδέσμων σε αυτό το ΕΝΑ περιστατικό και απλά πέσατε θύματα της προπαγάνδας των αντιπάλων του Musk και παπαγαλίζετε (αμισθί να προσθέσω) την λάσπη που θέλουν να του ρίξουν. 

Πέραν τούτου να τονίσω πως το κείμενο σαν κείμενο αν αναρτηθεί σε άλλο link χωρίς πιθανώς malware αρχεία προς κατέβασμα δεν έχει μπλοκαριστεί... (άρα πως εδώ ο Elon δεν προσπαθεί να το σταματήσει; :P )  

Ότι θέλουν σας κάνουν οι δημοκράτες των ΗΠΑ (βάζω μέσα και το Insomnia που το αναπαράγει και βάζει και φωτό του musk χωρίς να έχει άμεση σχέση εκτός απο το ότι είναι ιδιοκτήτης του X)  και δεν πληρώνεστε και δραχμή.

Απλά , παρά πολύ απλά, μια ερώτηση…

γιατί έγινε ban ο λογαριασμός?

Για την ιστορία, έχει επαναφέρει χειρότερα alt right καταδικασμένα κατακάθια και έναν δημοσιογράφο όχι μόνο του διαγράφει μηνύματα αλλά και τον banάρει!!! Αν αυτό δεν είναι αντίθετο στην ελευθερία του λόγου, τότε τι είναι???

Πραγματικά τόσο προσπάθεια για διαστρέβλωση της πραγματικότητας ακόμα και εδώ μέσα πρώτη φορά βλέπω…

Εύγε στον Elon που εκτός του ότι πλέον λειτουργεί προπαγανδίστηκα το Χ, πχ γεγονότα Αγγλίας, έχει καταφέρει να κάνει αρκετούς να τον πιστεύουν σαν θεό και να τους κάνει την μια μέρα να υποστηρίζουν το ένα και την άλλη το ακριβώς αντίθετο… 

ΥΓ: είναι λογικό να λογοκρίνει αυτόν που θα έκανε την μεγαλύτερη ζημιά την δεδομένη στιγμή στον Trump για να αποφύγει και να αποφύγει να πάθει ότι η Χίλαρη το 2015…

4 ώρες πριν, dieksodo είπε

Κουραζεις

σξεκινα απο τα βασικα πρωτα και απαντα στο ερωτημα. 

έχει απαντηθεί ήδη τέσσερεις φορές… 

είσαι ο μόνος που δεν θέλει να το καταλάβει… 

Επεξ/σία από AtiX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...