Προς το περιεχόμενο

Η πλατφόρμα X μπλοκάρει συνδέσμους προς ενημερωτικό δελτίο με χακαρισμένα έγγραφα

Axlmon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η αντικειμενικότητα του Ελονα σταματάει στην δημοσιοποίηση της πλήρους υποστηρίξεως του Trump. 

όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.

αλλάξτε πλευρό τώρα οπαδοί του Muskαρά.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, AtiX said:

ιατί μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει και από τον ίδιο τον Elon τέτοιο πράγμα…?

εδώ “έδωσε” στεγνά την κόρη του…

Πραγματικά με εκπλήσσουν τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά ανάλογα με την πλευρά που τάσσεται ο καθένας μας…

εδωσε και μαλιστα στεγνα την διευθυνση της κορης του και παρακινησε πως να την σκοτωσουν?

και τι σχεση εχει αυτο με το τουιττερ? 

οτι ναναι πραγματικα εκτος θεματος

• Thanks 1
  • Haha 1

2 λεπτά πριν, dieksodo είπε

εδωσε και μαλιστα στεγνα την διευθυνση της κορης του και παρακινησε πως να την σκοτωσουν?

Γιατί δόθηκε στεγνά η διεύθυνση του JD Vance κάπου???

• Like 2
  • Thanks 1

8 λεπτά πριν, dieksodo είπε

εσύ είσαι ότι να ναι αδερφέ.....διάβαζε πιο πάνω τι λένε....

• Like 3

21 hours ago, lost2 said:

Όταν καταλάβετε κάποιοι ΑΛΛΟ ελευθερία λόγου ΑΛΛΟ παράνομο υλικό (hackaρισμενο) ίσος και να υπάρξει ελπίδα και στο ελαδισταν.

Κατά τα άλλα βγάλτε τη χολή σας μερικοί, χωρίς καν να ξέρετε γιατί...

Υλικό που βγάζει στη φόρα εγκλήματα ή απατεωνιές (πολλώ δε μάλλον σημαντικών προσώπων που κατέχουν εξουσία) δεν είναι "παράνομο", είναι δικαίωμα και υποχρέωση να βγαίνει στη φόρα.  Το αν θα αποδειχθούν αληθινά ή όχι θα το κρίνουν οι εκάστοτε δικαστές. Το να βγαίνει στη φόρα όμως με κάθε τρόπο είναι υποχρέωση σε μια δημοκρατία, ελπίζω να το καταλάβετε κάποια στιγμή ανεξαρτήτως πολιτικών παρωπίδων.

• Like 2

2 hours ago, ektordesign said:

Υλικό που βγάζει στη φόρα εγκλήματα ή απατεωνιές (πολλώ δε μάλλον σημαντικών προσώπων που κατέχουν εξουσία) δεν είναι "παράνομο", είναι δικαίωμα και υποχρέωση να βγαίνει στη φόρα.  Το αν θα αποδειχθούν αληθινά ή όχι θα το κρίνουν οι εκάστοτε δικαστές. Το να βγαίνει στη φόρα όμως με κάθε τρόπο είναι υποχρέωση σε μια δημοκρατία, ελπίζω να το καταλάβετε κάποια στιγμή ανεξαρτήτως πολιτικών παρωπίδων.

Καταρχήν ότι υλικό αποκτήθηκε παράνομα δεν γίνεται δεκτό σε κανένα δικαστήριο, 2ον άρα ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει για τον άλλον (εννοώντας ότι απέκτησε παράνομα το υλικό) αλλά χωρίς εμείς να ξέρουμε αν αληθεύει ή όχι , ξέρεις ότι πιο εύκολα βγάζεις μια βρώμα για κάποιον η οποία δεν πρόκειται ποτέ να εξαλειφθεί , και ας είναι ψέμα .γιατί πάντα η πρώτη είδηση μετράει. 

• Haha 1

4 minutes ago, lost2 said:

Καταρχήν ότι υλικό αποκτήθηκε παράνομα δεν γίνεται δεκτό σε κανένα δικαστήριο, 2ον άρα ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει για τον άλλον (εννοώντας ότι απέκτησε παράνομα το υλικό) αλλά χωρίς εμείς να ξέρουμε αν αληθεύει ή όχι , ξέρεις ότι πιο εύκολα βγάζεις μια βρώμα για κάποιον η οποία δεν πρόκειται ποτέ να εξαλειφθεί , και ας είναι ψέμα .γιατί πάντα η πρώτη είδηση μετράει. 

Οπως προείπα το δικαστήριο κρίνει αν αληθεύει αυτό που βγάζουν στη φόρα ή οχι, όχι ο καθένας από εμάς. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, τα είδαμε με Ασάνζ, κάθε κυβερνηση ονοματίζει "παράνομο" ότι δεν την συμφέρει και κυνηγάνε αυτόν που βγάζει τα άπλυτα τους στη φόρα.

14 ώρες πριν, alex84 είπε

Εσείς εκεί στο insomnia.gr τι βαθμό συγγένειας έχετε με το skai.gr?

Παιδιά είναι ολοφάνερο πλέον , κρατήστε τα πρόσχηματα τουλάχιστον.

Εμείς είμαστε εδώ στο insomnia, εσείς που ειστε και λέτε "εκεί";

Εγώ συγκεκριμένα είμαι δεύτερος ξάδελφος της αδελφής του Αλαφουζου. Εσείς με ποιο κανάλι είστε κύριε;

14 hours ago, AtiX said:

Γιατί δόθηκε στεγνά η διεύθυνση του JD Vance κάπου???

Ken Klippenstein just published the Iranian dossier on JD Vance, which includes his private personal details, personal phone numbers, family details and more under the guise of “journalism.” Klippenstein doxxed JD Vance. Publishing information from a foreign adversary that was obtained through criminal means for the sake of interfering in the election should result in him getting banned.

26 λεπτά πριν, dieksodo είπε

Ken Klippenstein just published the Iranian dossier on JD Vance, which includes his private personal details, personal phone numbers, family details and more under the guise of “journalism.” Klippenstein doxxed JD Vance. Publishing information from a foreign adversary that was obtained through criminal means for the sake of interfering in the election should result in him getting banned.

Να θυμίζω ότι το link με τα αρχεία υπάρχει και στο εδώ άρθρο του insomnia και θα μπορούσες άνετα να κατεβάσεις τα αρχεία και να δεις εσύ ο ίδιος τι πληροφορίες περιέχονται και τι όχι, αντί αυτού επιλέγεις να αναδημοσιεύεις ψέματα από κάπου που το διάβασες χωρίς πηγή…

πραγματικά τώρα, θέλεις να έχει έστω και λίγη αξιοπιστία στα κείμενα σου?

• Like 2

Μιλάνε οι "επιστήμονες" για ελευθεριά λόγου σε θέμα Doxxing... Κινδυνεύει η ζωή ανθρώπων και έχεις τον κάθε "δημοκράτη" να πουλάει ειρωνεία και πνεύμα... 🤦‍♂️

7 ώρες πριν, nhzt είπε

Εμείς είμαστε εδώ στο insomnia, εσείς που ειστε και λέτε "εκεί";

Εγώ συγκεκριμένα είμαι δεύτερος ξάδελφος της αδελφής του Αλαφουζου. Εσείς με ποιο κανάλι είστε κύριε;

Εγώ είμαι στο σπίτι μου.Δεν είχα την τύχη την δική σου να είμαι κοντά στους άρχοντες αυτού του τόπου.

Και συμμετέχω σε ένα site που ασχολείται με την τεχνολογία.Οχι με την πολιτική και biased ειδήσεων.

8 λεπτά πριν, alex84 είπε

Εγώ είμαι στο σπίτι μου.Δεν είχα την τύχη την δική σου να είμαι κοντά στους άρχοντες αυτού του τόπου.

Και συμμετέχω σε ένα site που ασχολείται με την τεχνολογία.Οχι με την πολιτική και biased ειδήσεων.

Η εφαρμογή X είναι πολιτική δηλαδή. Ωραίος! :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...