Asprogatos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μήπως σας έχει συμβεί; Σβήνω το αμάξι ακούγεται το τικ-τακ ότι έχει κλειδώσει,και κάποιες φορές συνεχίζει,ενώ είναι κλειδωμένο,να κάνει τικτακτικτακ! Αν το προσέξω και το γυρίσω για να δουλέψει το αμάξι και το ξανασβησω τότε είναι όλα εντάξει. Αν όμως δεν προσέξω το τικτσκτικτακ τότε την επόμενη μέρα έχει πέσει η μπαταρία. Λέτε να φταίει το κλειδί; Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από Asprogatos
haris_216 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Σε δική μου περίπτωση (vag group) άρχισαν να ακούγονται "παιχνίδια" από τις κλειδαριές όταν η μπαταρία ήταν στα τελευταία της. Δεν χάνεις τίποτα να πας να της κάνεις ένα τσεκ, ειδικά αν τα χει τα χρονάκια της ή καθημερινά κάνεις μόνο μικρές αστικές μετακινήσεις και δεν της δίνεις χρόνο να φορτίσει Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από haris_216
Klausx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 12 ώρες πριν, Asprogatos είπε Μήπως σας έχει συμβεί; Σβήνω το αμάξι ακούγεται το τικ-τακ ότι έχει κλειδώσει,και κάποιες φορές συνεχίζει,ενώ είναι κλειδωμένο,να κάνει τικτακτικτακ! Αν το προσέξω και το γυρίσω για να δουλέψει το αμάξι και το ξανασβησω τότε είναι όλα εντάξει. Αν όμως δεν προσέξω το τικτσκτικτακ τότε την επόμενη μέρα έχει πέσει η μπαταρία. Λέτε να φταίει το κλειδί; Κάποιο ρελε κολλάει; Τι άλλα συμπτώματα εκτός τικτακ; Κάποια λάμπα που δεν σταματάει να αναβοσβήνει; Δοκίμασε με τα Φώτα στην θέση off και όχι auto.
Asprogatos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Σε δική μου περίπτωση (vag group) άρχισαν να ακούγονται "παιχνίδια" από τις κλειδαριές όταν η μπαταρία ήταν στα τελευταία της. Δεν χάνεις τίποτα να πας να της κάνεις ένα τσεκ, ειδικά αν τα χει τα χρονάκια της ή καθημερινά κάνεις μόνο μικρές αστικές μετακινήσεις και δεν της δίνεις χρόνο να φορτίσει Άλλαξα μπαταρία είναι 1 ετουσ και τώρα αναγκάστηκα και έβαλα καινούρια γτ ήταν βραχυκλωμενη μου είπαν. Μάλλον μου είπαν δεν ήταν καλή η μπαταρία που μου εβαλαν. Κανείς δεν δίνει σημασία στον ήχο που τους λέω ότι κάνει ενώ το αμάξι έχει σβήσει. 1 ώρα πριν, Klausx είπε Κάποιο ρελε κολλάει; Τι άλλα συμπτώματα εκτός τικτακ; Κάποια λάμπα που δεν σταματάει να αναβοσβήνει; Δοκίμασε με τα Φώτα στην θέση off και όχι auto. Δεν εμφανίζει κάποιο άλλο σύμπτωμα, τα φώτα τα έχω στο off. Για το ρελέ πρέπει να το ελέγξει ο ηλεκτρολόγος; Σε κάποιον που το πήγα μου είπε ότι ήταν η μπαταρία και ότι δεν είδε κάποια διαρροή. Θα το παρακολουθήσω πάλι τώρα που άλλαξα την μπαταρία 2 φορά.
bill999r Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, Asprogatos είπε Μήπως σας έχει συμβεί; Σβήνω το αμάξι ακούγεται το τικ-τακ ότι έχει κλειδώσει,και κάποιες φορές συνεχίζει,ενώ είναι κλειδωμένο,να κάνει τικτακτικτακ! Αν το προσέξω και το γυρίσω για να δουλέψει το αμάξι και το ξανασβησω τότε είναι όλα εντάξει. Αν όμως δεν προσέξω το τικτσκτικτακ τότε την επόμενη μέρα έχει πέσει η μπαταρία. Λέτε να φταίει το κλειδί; Φίλε μου σίγουρα κολλάει κάποιο ρελέ. Δεν νομίζω ότι φταίει η μπαταρία σου. Σίγουρα πρέπει να ελεγχθεί η διαδρομή κλειδώματος. Κάπου εκεί είναι το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα