nkarama Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Το ακούσαμε και αυτό... Εκανα chat σήμερα με την cosmote με αίτημα να διακοπούν τα κανάλια novasports. Υποτίθετε ότι θα υπήρχε τέτοια δυνατότητα μεσα απο της διαχείρηση των συνδέσεων στο myCosmote αλλά δεν βρήκα τίποτε. Ανοιξα chat λοιπον.... Τι το ήθελα, με έστειλαν... Για να διακόψω λέει τα novasports και να μην χρεωθώ τα +3 ευρώ μηνιαίως, θα πρέπει να κάνω ΑΛΛΟ συμβόλαιο full pack που να μην τα περιλαμβάνει. Το νέο συμβόλαιο θα έχει την ίδια τιμή με το υπάρχον ΑΛΛΑ θα ισχύει για 12 μήνες απο την ημέρα που θα γίνει.. Για εμένα που το συμβόλαιό μου άρχισε τον 6/24 και θα έληγε τον 6/25 αυτό σήμαινε οτι θα πρέπει να κα΄τσω 4 ακόμα μήνες μαζί τους. Για κάτι που με το ζόρι μας έβαλαν, χωρίς να το ζητήσουμε... Είμαι συνδρομητής τηλεόρασης απο το 2010 και τα τελευταία χρόνια τους έχω βαρεθεί.. όλο βγάζουν απο υπηρεσίες, όλο χάνουν κανάλια, όλο χάνουν διοργανώσεις... Δεν είχα καμμία όρεξη να κάτσω ούτε ένα μήνα παραπάνω... Εχει τύχει σε κανένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Αυτος που στα ειπε ειναι στα ορια του σκαμερ Είμαι υφιστάμενος συνδρομητής (μέσω Streaming ή μέσω Δορυφόρου Sports ή Full Pack συμβολαίου ή Streaming Monthly Pack) και δεν με ενδιαφέρουν τα κανάλια Novasports. Τί μπορώ να κάνω; Τα κανάλια NOVASPORTS δωρεάν σε όλα τα πακέτα COSMOTE TV Sports & Full έως 31/10. - Εάν είσαι συνδρομητής Sports ή Full μέσω Streaming ή μέσω Δορυφόρου με πακέτο συμβολαίου, έχεις την δυνατότητα να αξιολογήσεις για όλο αυτό το διάστημα το εμπλουτισμένο περιεχόμενο έως 31/10 και εφόσον δεν το επιθυμείς, να επιλέξεις να επιστρέψεις στο πακέτο που είχες πριν. Στην περίπτωση που ζητήσεις την επιστροφή στο πακέτο που είχες ήδη, θα διατηρήσεις αντίστοιχη τιμή με αυτή που πλήρωνες μέχρι σήμερα ενώ δεν θα έχεις πρόσβαση στα κανάλια NOVASPORTS από 1/11. - Μπορείς να μεταβείς σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE ή Γερμανός ή να καλέσεις στο 13888 για να ζητήσεις να παραμείνεις στο πακέτο που είχες πριν (COSMOTE TV Sports Classic ή COSMOTE TV Full Classic αντίστοιχα). - Εάν είσαι συνδρομητής Sports ή Full Monthly Pack, εφόσον δεν σε ενδιαφέρει το νέο περιεχόμενο θα πρέπει να καταργήσεις τη συνδρομή σου. Πουθενα δεν αναφερει για νεο συμβολαιο με νεα δεσμευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarama Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Με πήραν απο το τμήμα συμβολαίων γιατι μετά απο αυτό ζήτησα να σταματήσω την συνδρομή και μου είπαν οτι πράγματι πρέπει να κάνω νέο συμβόλαιο με ενα πακέτο που δεν περιέχει τα νόβα αλλά μπορεί να έχει την ίδια καταληκτική ημερομηνία και τιμή με το υπάρχον. Συμφώνησα και μου έστειλαν τα προς ύπογραφή και αποδοχή ηλεκτρονικά εγγραφα. Για να δούμε λοιπόν απο τον επόμενο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Τα εχουν κάνει αχταρμα αυτοι Δηλαδη ουσιαστικα σε βαζουν να ξανακάνεις το ιδιο συμβολαιο που εχεις και τωρα ενω δεν το εχεις αλλαξει Τρελα τζιμανια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarama Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Και όμως ναι.. Παρόλο που με διαβεβαίωσαν ότι η ημερομηνία λήξεως του συμβολαίου ΔΕΝ θα επειρεαστεί, το site τους πλέον δείχνει αυτό: Ενώ κανονικά το συμβόλαιό μου έπρεπε να λήξει τον 7ο του 2025... Μάλιστα στις πληροφορίες του προγράμματος το οποίο κατέχω, το έχουν γράψει κιόλας: Καμμιά ιδέα πως κινούμε? Δεν θα με πείραζε να τον διακόψω και απο σήμερα κίολας..... Αλλά μπορώ να κάτσω και μέχρι τον Ιούλιο όπως είχα προγραματίσει αρχικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου πληροφοριακα στη νοβα δεν ισχυει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα