Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση προς λογιστές. Ενδιαφέρομαι να κρατάω τα ΕΣΟΔΑ - ΕΞΟΔΑ μου μόνος μου και να βγάζω και το ΦΠΑ μου. Το κάνω ήδη κάποιο καιρό. Θα ήθελα αν έχει κάποιος ιδέα να υπάρχει κάποιο έτοιμο πρόγραμμα (δωρεάν) ή κάποιο excel. Εγώ έχω ήδη ένα excel που έχω φτιάξει αλλά θα προτιμούσα κάτι ίσως πιο επαγγελματικό. Θα μου προτείνατε κάποια βάση δεδομένων; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Ερώτηση προς λογιστές

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα ώστε να μην χρειάζεστε εσείς οι λογιστές;

Πέρα από το παράδοξο του πράγματος, το excel είναι μια χαρά. Φαντάζομαι για να κρατάς μόνος έσοδα - έξοδα και να βγάζεις και το ΦΠΑ, δεν έχεις πολλά παραστατικά. Αν όντως δεν έχεις, φτιάχνεις και μόνο σου το excel. Εδώ κοτζάμ ΦΠΑ βγάζεις. Επίσης φαντάζομαι γνωρίζεις από 39α, σε ποιες δαπάνες ο ΦΠΑ εξοδοποιείται, πως να τα απεικονίσεις όλα αυτά στα mydata και στην περιοδική του ΦΠΑ η οποία από 1/1/25 κλειδώνει και δεν θα μπορείς να την πειράξεις. Και τον Μάη του χρόνου θα πας σε έναν λογιστή να σου κάνει το Ε3 με κανα 30ρι. Ή θα το κάνεις και αυτό μόνος σου. Ότι μαθαίνεις καλό είναι. Φιλική συμβουλή, πάρ'το αλλιώς γιατί όπως λες είσαι επαγγελματίας και κάποια στιγμή θα μετανιώσεις που για κόστος μισού καφέ την ημέρα έκανες του κεφαλιού σου.   

• Like 4
Δημοσ.
8 ώρες πριν, giorgos_x είπε

Ερώτηση προς λογιστές. Ενδιαφέρομαι να κρατάω τα ΕΣΟΔΑ - ΕΞΟΔΑ μου μόνος μου και να βγάζω και το ΦΠΑ μου. Το κάνω ήδη κάποιο καιρό. Θα ήθελα αν έχει κάποιος ιδέα να υπάρχει κάποιο έτοιμο πρόγραμμα (δωρεάν) ή κάποιο excel. Εγώ έχω ήδη ένα excel που έχω φτιάξει αλλά θα προτιμούσα κάτι ίσως πιο επαγγελματικό. Θα μου προτείνατε κάποια βάση δεδομένων; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Το Ε3 ποιός το υπογράφει?

Δημοσ.
6 hours ago, koulkos said:

Ερώτηση προς λογιστές

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα ώστε να μην χρειάζεστε εσείς οι λογιστές;

Πέρα από το παράδοξο του πράγματος, το excel είναι μια χαρά. Φαντάζομαι για να κρατάς μόνος έσοδα - έξοδα και να βγάζεις και το ΦΠΑ, δεν έχεις πολλά παραστατικά. Αν όντως δεν έχεις, φτιάχνεις και μόνο σου το excel. Εδώ κοτζάμ ΦΠΑ βγάζεις. Επίσης φαντάζομαι γνωρίζεις από 39α, σε ποιες δαπάνες ο ΦΠΑ εξοδοποιείται, πως να τα απεικονίσεις όλα αυτά στα mydata και στην περιοδική του ΦΠΑ η οποία από 1/1/25 κλειδώνει και δεν θα μπορείς να την πειράξεις. Και τον Μάη του χρόνου θα πας σε έναν λογιστή να σου κάνει το Ε3 με κανα 30ρι. Ή θα το κάνεις και αυτό μόνος σου. Ότι μαθαίνεις καλό είναι. Φιλική συμβουλή, πάρ'το αλλιώς γιατί όπως λες είσαι επαγγελματίας και κάποια στιγμή θα μετανιώσεις που για κόστος μισού καφέ την ημέρα έκανες του κεφαλιού σου.   

Στα αλήθεια δεν καταλαβαίνω τι σκέφτονται μερικοί. Εγω απο τότε που ξεκίνησε η διασύνδεση με τα mydata και τα σχετικά, ψάχτηκα και πληρώνω παραπάνω τον λογιστή μου απο οτι παλία, για να έχει την ευθήνη για οτιδήποτε γίνει. Αλλοι το θεωρούν ευκαιρία να κόψουν έξοδα. Ελπίζω να τους δουλέψει.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Το Ε3 ποιός το υπογράφει?

Για ατομικές με απλογραφία και ακαθάριστα έσοδα κάτω των 30.000€ μπορεί να το υπογράφει κι ο ίδιος.

Δημοσ.
On 27/09/2024 at 22:41, Skrobo said:

Στα αλήθεια δεν καταλαβαίνω τι σκέφτονται μερικοί. Εγω απο τότε που ξεκίνησε η διασύνδεση με τα mydata και τα σχετικά, ψάχτηκα και πληρώνω παραπάνω τον λογιστή μου απο οτι παλία, για να έχει την ευθήνη για οτιδήποτε γίνει. Αλλοι το θεωρούν ευκαιρία να κόψουν έξοδα. Ελπίζω να τους δουλέψει.

Ποια ευθύνη έχει και με ποιόν τρόπο;

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Τήρηση βιβλίων - ΦΠΑ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλήθεια είναι πως Οικονομολόγος είμαι, όποτε δεν μου είναι κάτι. Και έχω δικαίωμα υπογραφής έως 50.000€ αν θυμάμαι καλά. Πλέον με το Mydata έχει απλουστεύσει πάρα πολύ η διαδικασία του ΦΠΑ και απλά ήθελα τη γνώση σας για κάποιο πρόγραμμα. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τις οικονομικές μας γνώσεις εδώ. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Εάν κάποιος δουλεύει κάποιο free πρόγραμμα ευπρόσδεκτο.

Επεξ/σία από giorgos_x
Δημοσ.

εχω πελατισσα που ειναι πρωην συναδελφος μου σε ΑΕ η οποια κανει καταχωρησεις αλλα δεν εχει διαθεση να ασχοληθει με τα ε1,ε2 της και εχω πελατες και απο τις 4 συστημικες τραπεζες εκ των οποια 1 ειναι προισταμενη καταστηματος και δεν εχουν διαθεση να κανουν αυτο που κανω εγω....ολοι οικονομολογοι ειναι και βασικα και απο καλυτερες σχολες απο το δικο μου το απλο ΤΕΙ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...