MariaLog Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) εδω και κανα διωρο εχει φυγει το σημα της νοβα απο το κινητο μου πανω αριστερα.. λεει 'emergency calls only' προσπαθω να βρω καποιον σε τηλεφωνο ιντερνετ αλλα μαλλον εχουν παει για ψαρεμα. εχει πεσει καποια κεραια της νοβα? υπαρχει καποιο τεχνικο προβλημα? για κινητα παντα περιοχη παγκρατι Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από MariaLog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asderis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Το ιδιο κι εδω Ηλιουπολη με καρτοκινητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaLog Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου και εγω σε καρτοκινητο.. καταλαβα... ουτε μια ανακοινωση εχουν αφησει τον κοσμο να ψαχνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
analyst65 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Το ιδιο θέμα με το κινητό μου της Nova και στο Μαρκοπουλο Μεσογαίας (δεν δέχομαι κλήσεις ουτε μπορώ να πάρω) εδώ και 3 ώρες περίπου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archantwn Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Έχουν βγάλει μύνημα στο 13700 ότι είναι γενικευμένο. Σε επικοινωνία μου είπαν αποκατάσταση σε 4 - 5 ώρες. Το περίεργο είναι ότι στο κινητό μου έχασε το δίκτυο για 1 λεπτό και μετά είναι οκ. Στη σύζυγο μου δεν έχει επανέλθει και έχει πρόβλημα και με τα δεδομένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaLog Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου και'γω απο τις 11 δεν εχω.. περιμενουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα