bymas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου ειναι θλιβερο να υπαρχουν ακομα memeαποψεις....οποιος εχει iphone δεν εχει καρτα η το πηρε για τη μοστρα..μακαρι να υπηρχε smooth Λογισμικο σε κινητα των 50€...δεν ειχα καμια ορεξη να δινω 500-900€ για κινητο που να εχει out of the box αξιοπιστια στα παντα.εχω ησυχασει τα τελευταια 6 χρονια που το γυρισα στο μηλο. υγ και στους γονεις μου iphone Πηρα γιατι ειναι over 50 και χρειαζεται περισσοτερο ενα κινητο χωρις προβληματα και με ευκολο χειρισμο για χρονια υγ2 και η προσφορα με το iphone14 που υπαρχει σε αλλο τοπικ ειναι πολυ vfm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, bymas είπε ειναι θλιβερο να υπαρχουν ακομα memeαποψεις οπως αυτη με το λειτουργικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bymas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 35 λεπτά πριν, Donalhioy είπε οπως αυτη με το λειτουργικο? ειναι meme;;εγω γι αυτο το λογο και μονο συνεχιζω με iphone..και δοκιμασα s22+ για 6 μηνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, bymas είπε ειναι meme;; ναι... φυσικα και ειναι καπως ετσι μαλιστα 1 ώρα πριν, bymas είπε εγω γι αυτο το λογο και μονο συνεχιζω με iphone..και δοκιμασα s22+ για 6 μηνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bymas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, Donalhioy είπε ναι... φυσικα και ειναι καπως ετσι μαλιστα Δε νομίζω ότι σου εξήγησα καλά τι ήθελα να πω.. Τεσπα οφφ τοπικ είμαστε έτσι κ αλλιώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα