bymas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 ειναι θλιβερο να υπαρχουν ακομα memeαποψεις....οποιος εχει iphone δεν εχει καρτα η το πηρε για τη μοστρα..μακαρι να υπηρχε smooth Λογισμικο σε κινητα των 50€...δεν ειχα καμια ορεξη να δινω 500-900€ για κινητο που να εχει out of the box αξιοπιστια στα παντα.εχω ησυχασει τα τελευταια 6 χρονια που το γυρισα στο μηλο. υγ και στους γονεις μου iphone Πηρα γιατι ειναι over 50 και χρειαζεται περισσοτερο ενα κινητο χωρις προβληματα και με ευκολο χειρισμο για χρονια υγ2 και η προσφορα με το iphone14 που υπαρχει σε αλλο τοπικ ειναι πολυ vfm 3
Donalhioy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, bymas είπε ειναι θλιβερο να υπαρχουν ακομα memeαποψεις οπως αυτη με το λειτουργικο?
bymas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 35 λεπτά πριν, Donalhioy είπε οπως αυτη με το λειτουργικο? ειναι meme;;εγω γι αυτο το λογο και μονο συνεχιζω με iphone..και δοκιμασα s22+ για 6 μηνες 2
Donalhioy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, bymas είπε ειναι meme;; ναι... φυσικα και ειναι καπως ετσι μαλιστα 1 ώρα πριν, bymas είπε εγω γι αυτο το λογο και μονο συνεχιζω με iphone..και δοκιμασα s22+ για 6 μηνες
bymas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Donalhioy είπε ναι... φυσικα και ειναι καπως ετσι μαλιστα Δε νομίζω ότι σου εξήγησα καλά τι ήθελα να πω.. Τεσπα οφφ τοπικ είμαστε έτσι κ αλλιώς
Jmanol000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Στις 27/9/2024 στις 2:54 ΜΜ, HatTrick είπε το iphone 16 plus παιζει αυτη τη στιγμη απο amazon αγγλιας περίπου 960 ευρω. Συνεπως δεν αξίζει να παρεις το 15pro,μόνο αν θέλεις μια κάμερα επιπλέον που και πάλι απο amazon uk παιρνεις το iphone 16 pro με ελαχιστα παραπανω χρηματα. για την ιστορια απο amazon uk το iphone 16 pro 256gb κανει 1165 ευρω. το 16 plus είναι χειρότερη αγορά από το 15 προ , και δεν αξίζει να μπει κανείς στη διαδικασία παραγγελίας από Αγγλία και τα λοιπά άμα υπάρχει ετοιμοπαράδοτο το 15αρι 1
HatTrick Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 15 ώρες πριν, Jmanol000 είπε και δεν αξίζει να μπει κανείς στη διαδικασία παραγγελίας από Αγγλία και τα λοιπά άμα υπάρχει ετοιμοπαράδοτο το 15αρι Πως δεν αξιζει να παραγγειλεις απο αγγλία εαν ειναι φθηνότερο κανα 50αρι (για Ελλαδα δεν το συζητώ) απο το αντίστοιχο μοντελο του amazon de και ερχεται με πληρωμενο τελωνειο;
tonyz21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, HatTrick είπε Πως δεν αξιζει να παραγγειλεις απο αγγλία εαν ειναι φθηνότερο κανα 50αρι (για Ελλαδα δεν το συζητώ) απο το αντίστοιχο μοντελο του amazon de και ερχεται με πληρωμενο τελωνειο; Είναι κατώτερο κινητό το 16 Plus. Τόσο απλά.
Jmanol000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, HatTrick είπε Πως δεν αξιζει να παραγγειλεις απο αγγλία εαν ειναι φθηνότερο κανα 50αρι (για Ελλαδα δεν το συζητώ) απο το αντίστοιχο μοντελο του amazon de και ερχεται με πληρωμενο τελωνειο; γιατί είναι χειρότερο μοντέλο από το 15 προ αλλά και καλύτερο να ήταν δεν αξίξει η αναμονή και η κούραση άμα μπορείς να πάρεις αμεσααα το 15 προ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα