souvlakomanis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, Αναμενόμενη έκπτωση αλλά την βάζω εδώ για κάποιον που μπορεί να ενδιαφέρεται. Iphone 15 pro 999 eur λογικά για λίγο ακόμα μέχρι να το βγάλουν απο τα καταστήματα. https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/apple-iphone-15-pro-128gb-black-titanium_4316126 Έχω το 13 base αξίζει να το αλλάξω για το 15 pro? Αν και νομίζω άλλον έναν χρόνο βγάζω ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Μάλλον fake αλλά είπα να το βάλω σε συνέχεια του από πάνω. 😅 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου το iphone 16 plus παιζει αυτη τη στιγμη απο amazon αγγλιας περίπου 960 ευρω. Συνεπως δεν αξίζει να παρεις το 15pro,μόνο αν θέλεις μια κάμερα επιπλέον που και πάλι απο amazon uk παιρνεις το iphone 16 pro με ελαχιστα παραπανω χρηματα. για την ιστορια απο amazon uk το iphone 16 pro 256gb κανει 1165 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 44 minutes ago, HatTrick said: για την ιστορια απο amazon uk το iphone 16 pro 256gb κανει 1165 ευρω. 1300+€ το βλέπω. Ή 1099 λίρες. Έχεις κάποιο link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swtex79 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 47 λεπτά πριν, HatTrick είπε το iphone 16 plus παιζει αυτη τη στιγμη απο amazon αγγλιας περίπου 960 ευρω. Συνεπως δεν αξίζει να παρεις το 15pro,μόνο αν θέλεις μια κάμερα επιπλέον που και πάλι απο amazon uk παιρνεις το iphone 16 pro με ελαχιστα παραπανω χρηματα. για την ιστορια απο amazon uk το iphone 16 pro 256gb κανει 1165 ευρω. Δεν είναι μόνο μια κάμερα επιπλέον,στο 16 plus χάνεις και την pro motion οθόνη (120hz) Επίσης αν μπορείς βάλε ένα λινκ με τις παραπάνω τιμές γαιτι εγώ τα βλέπω 1300 το 16 pro και 1080 το 16 plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου εμένα το 16 μου βγήκε 870 από Amazon UK, με παραλαβή 4/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chub Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 17 λεπτά πριν, vassilis018 είπε εμένα το 16 μου βγήκε 870 από Amazon UK, με παραλαβή 4/10 σόρρυ για την άσχετη ερώτηση. αλλά από amazon uk δεν τρώμε τελωνείο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donmitsos10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Από amazon, δεν τρως τελωνείο και για να δείτε τη χαμηλή τιμή, βάλτε στο καλάθι, συνεχίστε και λίγη πριν την πληρωμή θα σας φανεί το τελικό ποσό το οποίο είναι σημαντικά χαμηλότερο από Ελλάδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε Από amazon, δεν τρως τελωνείο και για να δείτε τη χαμηλή τιμή, βάλτε στο καλάθι, συνεχίστε και λίγη πριν την πληρωμή θα σας φανεί το τελικό ποσό το οποίο είναι σημαντικά χαμηλότερο από Ελλάδα Το τελωνείο ειναι υπολογισμένο ως επιπλεον χρεωση.Γενικώς υπάρχει κάποια διαφορά της τελικής τιμής που πληρωνεις με αυτή που εμφανίζεται ώς επίσιμη τιμη στο site.Σε καποια προιόντα ειναι σημαντική σε κάποια άλλη οχι. Σε γενικές γραμμές εξοικονομείς απο 50 έως 100 ευρω απο αντίστοιχα προιόντα στην ελλάδα/ Πχ εγω κοιταζα για ipad 11" M2 128gb και βγαινει σε ευρω κάπου 660 ενώ στην ελλάδα το βρίσκεις 719 και στο amazon de 680. Οπότε θεωρώ αξίζει να δειτε και εκει τις επιλογες που εχετε. Για κάποιο λόγο ομως δεν υπάρχει στοκ το iphone 16 pro 128gb που πιστευω θα επαιζε λιγο πάνω απο τα 1000 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aveiler Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σε όλους, Η iPhone 16 σειρά έχει σημαντικά καλύτερη μπαταρία από την 15 και ειδικά το μικρό pro σε σχέση με το προηγούμενο που ήταν λίγο απαράδεκτο σε αυτόν τον τομέα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsironakosMix Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Παρτε ρε PS5 Pro. Θα δωσετε 1000ε για αυτην την παντοφλα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, TsironakosMix said: Παρτε ρε PS5 Pro. Θα δωσετε 1000ε για αυτην την παντοφλα; να υποθέσω εσύ είσαι το εξυπνοπούλι της παρέας, εκτός και αν τρολάρεις 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equi1908 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 41 λεπτά πριν, aveiler είπε Καλησπέρα σε όλους, Η iPhone 16 σειρά έχει σημαντικά καλύτερη μπαταρία από την 15 και ειδικά το μικρό pro σε σχέση με το προηγούμενο που ήταν λίγο απαράδεκτο σε αυτόν τον τομέα! το λες από προσωπική εμπειρία? δεν ρωτάω ειρωνικά, αν έχεις κάνει την μετάβαση με ενδιαφέρει να πεις εντυπώσεις (αν και λίγο offtopic) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Το Πλαίσιο λέει μέχρι 30.09, Κώτσος δεν αναφέρει κατι για λήξη προσφοράς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aveiler Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, equi1908 είπε το λες από προσωπική εμπειρία? δεν ρωτάω ειρωνικά, αν έχεις κάνει την μετάβαση με ενδιαφέρει να πεις εντυπώσεις (αν και λίγο offtopic) Είχα για 2.5 μήνες το απλό 15, το άλλαξα με pixel 8 pro και τώρα έχω το απλό 16. Βλέπω σημαντική βελτίωση στην μπαταρία. Θεωρώ ότι και 80% όριο φόρτισης να βάλω μου βγάζει άνετα μια μέρα. Η χρήση που κάνω είναι πολύ σκρολ σε σοσιαλ μίντια, YouTube, μηνύματα, browsing, και λίγα τηλέφωνα οπότε δεν με λες και power user αλλά την ίδια χρήση έκανα και στα υπόλοιπα. Πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί από την μπαταρία σε ένα τόσο "μικρό" τηλέφωνο! Αυτή είναι η εμπειρία μου μέχρι τώρα που το λειτουργώ 5 μέρες το τηλέφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα