Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά αν δεν έχει αλλάξει κάτι τον τελευταίο χρόνο το πρόβλημα της ελλάδας είναι πως αυτά τα οχήματα βγάζουν άδειες αποκλειστικά και μόνο σαν ΦΙΧ. 

Οι λύσεις είναι 2, είτε αυτό που είπε ο κύριος Kage με δήλωση αγροτικού εισοδήματος ή έναρξη κάποιας δραστηριότητας (είτε ατομική είτε με μορφή εταιρείας) που δικαιολογεί ΦΙΧ. 

Θεωρητικά στην δική μου περίπτωση που έχω ένα παλιό 1.5 καμπίνα ΦΙΧ στην εταιρεία μου απαγορεύεται να μετακινώ οποιονδήποτε δεν σχετίζεται με έργο της εταιρείας, όπως και τα φορτία οφείλουν να έχουν δελτίο αποστολής σε περίπτωση ελέγχου. 

Πρακτικά από το 1991 μέχρι σήμερα δεν έχει προκύψει κανένα πρόβλημα σε έλεγχο ακόμα και σε περιπτώσεις που μπορεί να μετέφερα κάτι προσωπικό όπως πχ ένα ποδήλατο. Τα τέλη είναι fixed ασχέτως κυβικών και όλες οι δαπάνες / καύσιμα εμπίπτουν ΦΠΑ. 

Δημοσ.

έχει γεμίσει η Αθήνα με αυτή τη νέα τάση. 

μέχρι και με Wrangler αγροτικό είδα πρόσφατα κάποιον τύπο στον κύκλο μου, ο οποίος βέβαια δεν ξέρει τι έχει από τις επιχειρήσεις του (καμία από αυτές δέν είναι αγροτική)

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

έχει γεμίσει η Αθήνα με αυτή τη νέα τάση. 

μέχρι και με Wrangler αγροτικό είδα πρόσφατα κάποιον τύπο στον κύκλο μου, ο οποίος βέβαια δεν ξέρει τι έχει από τις επιχειρήσεις του (καμία από αυτές δέν είναι αγροτική)

Ναι αλλά έχει επιχειρήσεις. Άρα το δηλώνει επαγγελματικό και όχι αγροτικό.

Δημοσ.
2 hours ago, Burgos said:

Ναι αλλά έχει επιχειρήσεις. Άρα το δηλώνει επαγγελματικό και όχι αγροτικό.

Το πρόβλημα μου είναι ότι κάνει καθαρά επειδή είναι της μόδας και έχει γεμίσει η Αθήνα τέτοια ενώ δεν χωράμε 

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...