Προς το περιεχόμενο

Η Samsung λανσάρει τα νέα Galaxy Tab S10+ και S10 Ultra με Galaxy AI και επεξεργαστή MediaTek


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, anax111 said:

Δεν ξέρω αν εγγυάται 7 χρόνια αναβαθμίσεων στα tablets, αυτό το ανακοίνωσε για τα smartphones. Αυτό που έχεις είναι με επεξεργαστή Snapdragon ή Mediatek; Γιατί κάποτε που είχα προσπαθήσει να ρουτάρω smartphone με Mediatek είχα καταλήξει πως δεν γινόταν ή ότι γινόταν πολύ δύσκολα. Το είχα πάει και σε παιδιά που ασχολούνταν με αυτό και πάλι δεν μπόρεσαν να το ρουτάρουν. Γενικά με τους Mediatek υπήρχε πάντοτε θέμα με roots και drivers από ότι ξέρω.  

Snapdragon. 1η φορά βαζει mediatek. Τωρα που το λες κατι θυμάμαι και εγώ οτι δεν ρουταρονταν τα mediatek. Για όποιον τον ενδιαφέρει να ρουταρει (κάποτε) είναι όντως πρόβλημα.. Στο δικό μου τότε πάντως ειχε ανακοινώσει 4 χρόνια αναβάθμισεων, όσο ελεγε και στα smartphone (τοτε) οπότε υπέθεσα οτι τωρα θα το πηγε στα 7.  4 είναι σίγουρα πάντως ακομα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πουλάει ναυαρχίδα ταμπλετα και να μην εχεις εγγυημένα Update τουλάχιστον οσο έδινε στα προηγούμενα. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, oldnew είπε

Λογικά η σαμσουνγκ εγγυάται 7 χρόνια αναβάθμισεων απο οτι θυμάμαι. Οπότε θα το έχει λύσει αυτή με συμφωνία το οποίο θέμα λογικά. Οι θερμοκρασίες και η αυτονομία θέλουν ψάξιμο, αν και δεν έχει καμία σχέση με παλαια, μπορει όμως να είναι χειρότερα απο snapdragon. 

Εχω το Galaxy tab s8 ultra  512 gb, (και 1 tb microsd) χρόνια , πάντως, με το πληκτρολόγιο κλπ. Αγορά μεταχ υποτίθεται, σε κατάσταση καινούργιου μισοτιμης αλλιώς σιγά μη το έπαιρνα στην τιμή που βγαίνει καινούριο.. Μετα τα 2 χρόνια αφού δεν έχει εγγύηση πλέον το ρουταρα κιόλας, και τροποποίησα αρκετά τη ρομ. Υπάρχουν λύσεις να κανεις Update χωρίς format και να κρατάς το ρουτ συνήθως πλέον. Έτρεχα και Λίνουξ πάνω σε αυτό αν και μετα απο φόρματ δεν το εχω ξανα βάλει. Τρέχω και κάποιες εφαρμογές windows με emulation. Συν total launcher με θέμα windows φτιαγμένο απο εμένα (κυκλοφορεί στο YouTube βιντεο μου). Εργαλείο δουλειάς στην κυριολεξία. Τελειο για βιντεο, streaming, youtube, σερφαρισμα κλπ σε αυτό το μέγεθος οθόνης. Βασικά 90% της καθημερινής χρήσης γίνεται σε αυτό και 10% windows. Προσωπικά δε θα είχα κανένα πρόβλημα να το αγοράσω και με τον mediatek. Απλα όχι σε αυτή την τιμή. Φυσικά αυτά τα τεράστια ταμπλετ δεν είναι για όλους. Πχ αυτός που μου το πούλησε μάλλον το ξεφορτωθηκε αρον αρον. Δεν ήξερε ούτε καν πόση μνήμη έχει και σε ερώτηση μου επέμενε ότι έχει 8gb ram ενω είχε 16. Προφανώς δεν τον βόλεψε καθόλου. Εγω το λάτρεψα. Αν χαλάσει θα παρω αλλο ίδιο σε μέγεθος οθόνης. 

Παιχνιδια παιζεις στο s8 ultra; Εχω το S7 11" και ειμαι υπερ ευχαριστημενος με το gaming στις 11".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...