Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω βάλει κάμερες eufy με ηλιακό συλλέκτη.

η κάμερα έχει μπαταρία που φορτίζει από τον συλλέκτη και έχω βρει την ησυχία μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω αν ειναι χαζη ερώτηση αλλα δεν εμπειρία απο ip camera.....

Πως μπορω να "βλεπω" την καμερα live , η ακομα και τις αποθηκευμένες εγγραφές όταν ειμαι εκτός σπιτιού?

Επεξ/σία από AGGANIS13
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, AGGANIS13 είπε

Δεν ξερω αν ειναι χαζη ερώτηση αλλα δεν εμπειρία απο ip camera.....

Πως μπορω να "βλεπω" την καμερα η ακομα και τις αποθηκευμένες εγγραφές όταν ειμαι εκτός σπιτιού?

Η εφαρμογη Tapo δεν στο επιτρεπει;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, AGGANIS13 είπε

Εντος σπιτιου ναι.

Εκτος σπιτιου πως?

Ισως χανω κατι. Εχω δυο tapo κάμερες και τις βλεπω κανονικα και εκτός σπιτιού με 4g/5g μεσω της εφαρμογής Tapo ( συνδεμένος με λογαριασμό Tapo). 

Screenshot_20241001_071446_Tapo.jpg.78af033159363befcfe97b08d53862d1.jpg

Έχεις iPhone; 

Ισως εχεις αυτό το θέμα 

Screenshot_20241001_072444_Vivaldi.jpg.a069007e370621fb063dd65dd6ed94ab.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηπως εννοεις το Tapo care? Αυτο εχει μηνιαια χρεωση καπου στα 3 ευρω...

Αλλος τροπος χωρις χρεωση υπαρχει?

Επεξ/σία από AGGANIS13
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, AGGANIS13 είπε

Μηπως εννοεις το Tapo care? Αυτο εχει μηνιαια χρεωση καπου στα 3 ευρω...

Αλλος τροπος χωρις χρεωση υπαρχει?

δεν πληρώνω κατι. Μεσω της εφαρμογής βλέπω την καμερα και εκτος σπιτιου. 

Δημοσ.

Για να δείτε καταγραφές ρε παιδια πρπει να βάλετε sd card στην κάμερα. Επίσης έχω βάλει και εγώ spliter και μια δοκιμή που είχα κάνει κατάφερα με ενα utp και να δώσω ρευμα και να παρω εικόνα μέσω utp και όχι WiFi. Είμαι σίγουρος ότι το κατάφερα αλλά μετά από λίγο καιρό δεν γινόταν. Πλέον με WiFi σε μεγάλη απόσταση και κάθε τόσο θέλει βάλε βγάλε στο ρευμα για να ξανά συνδεθεί

Δημοσ.

Ακόμα και PoE να μην είναι η κάμερα, υπάρχει η δυνατότητα να περάσει το ρεύμα από το απλό ethernet cable είτε με splitter, είτε με πατέντα αν ξέρεις από καλωδίωση δικτύων. Το έχω κάνει με επιτυχία σε πολλές (δικές μου) κάμερες και εκπληκτική σταθερότητα για χρόνια.
Από εκεί και πέρα όποιος δεν το ´χει, φωνάζει ηλεκτρολόγο να του φτιάξει την δουλειά όπως πρέπει. 

Δημοσ.
Στις 1/10/2024 στις 11:39 ΠΜ, mechpanos είπε

Ακόμα και PoE να μην είναι η κάμερα, υπάρχει η δυνατότητα να περάσει το ρεύμα από το απλό ethernet cable είτε με splitter, είτε με πατέντα αν ξέρεις από καλωδίωση δικτύων. Το έχω κάνει με επιτυχία σε πολλές (δικές μου) κάμερες και εκπληκτική σταθερότητα για χρόνια.
Από εκεί και πέρα όποιος δεν το ´χει, φωνάζει ηλεκτρολόγο να του φτιάξει την δουλειά όπως πρέπει. 

Εγω με split που σπάει 4 καλώδια σε ρευμα και 4 σε ethernet , αν και το ειχα καταφέρει, πλεονδεν παίζει. Με 4 pin σε ethernet μιλάμε και παλι για 100mbit ταχυτητα αλλά κάπου το χαλάει

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, GeG είπε

Εγω με split που σπάει 4 καλώδια σε ρευμα και 4 σε ethernet , αν και το ειχα καταφέρει, πλεονδεν παίζει. Με 4 pin σε ethernet μιλάμε και παλι για 100mbit ταχυτητα αλλά κάπου το χαλάει

Άμα σου στείλω φωτογραφίες πως είναι συνδεμένες και σε τί συνθήκες κάτι κάμερες 5 χρόνια τώρα, θα πάθεις πλάκα!

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, GeG είπε

σε μεγάλες αποστάσεις ή και σε συνδυασμό με την παλαίωση της καλωδίωσης ή τροφοδοτικού , μπορεί να πέφτει η τάση (ιδικά αν ανάβουν υπέρυθρα)

παλιά σε εγκαταστάσεις δίναμε λίγο μεγαλύτερη τάση εξαρχής . Μέτρα αν είναι με πολύμετρο και την κάμερα συνδεδεμένη πόσα volt καταλήγουν

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, συζητάτε κατι αλλο εσείς; Γιατι ο άνθρωπος την συνδεσε την και μεσω της εφαρμογής την βλεπει οσο είναι σπίτι και εχει πρόβλημα γιατι δεν την βλέπει εκτός. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...