Rebelos2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 11 λεπτά πριν, kostakis81 είπε καταρχην οταν τους αναγκαζεις ολους να ψωνιζουν απο 1-2 εταιριες που φτοιαχνουν γυρο και καλαμακια η δουλεια εχει τελειωσει . βαλε και το 20% που τρωνε οι πλατφορμες . για να επιζησει η επιχεηρηση αναγκαστικα θα πρεπει να ταισει χωμα τους πελατες και ποιοτητα σκουπιδιων... αν υπαρχουν ακομα μικρα σουβλατζιδικαπου κανουν χειροποιητα κρεατα γυρους κλπ προτιμηστε τα και ας ειναι πιο ακριβα ... τα υπολοιπα ειναι σκουπιδια Έτσι ακριβώς είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 21 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Πας στο σουβλατζίδικο και παραγγέλνεις καλαμάκι χοιρινό σε πίτα. Η εντολή του μάστορα είναι βάλε καλαμάκια για πίτα και καλαμάκια σκέτα. αλλάζεις σουβλατζίδικο, απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosntok Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Έχω δει σε ταινία του 60+ τον Γκιωνάκη που είναι σουβλατζής, πάει πελάτης και του ζήτησε ενα σουβλάκι, να το βάλω σε πίτα; τον ρωτάει ο Γκιωνάκης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Give-me-a-hit Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 22 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Παιδιά καλησπέρα. Πριν κάνω την ερώτηση, θα ήθελα να αποφύγουμε τα γελοία και παρωχημένα αστεία με τα καλαμάκια του φραπέ, χαμουτζήδες και σία. Είναι απορία ετών που φαντάζομαι πολλοί θα την έχουν. Πιθανώς να έχει απαντηθεί και εδώ μέσα. Πας στο σουβλατζίδικο και παραγγέλνεις καλαμάκι χοιρινό σε πίτα. Η εντολή του μάστορα είναι βάλε καλαμάκια για πίτα και καλαμάκια σκέτα. Προς τι αυτός ο διαχωρισμός; Η προφανής απάντηση είναι τα καλαμάκι για πίτα να είναι "κατώτερης" ποιότητας, γιατί τα υπόλοιπα υλικά μπορούν να το καμουφλάρουν ενώ στα σκέτα, όχι. Σίγουρα κάποιος που έχει δουλέψει σε ψητοπωλεία μπορεί να μας διαφωτίσει. Υ. Γ. Σε σουβλατζίδικο που επισκέπτομαι χρόνια, ο υπάλληλος παράκουσε, μπέρδεψε, δεν ξέρω και γω τι, και έβαλε στην πίτα μου καλαμάκι που προοριζόταν για σκέτο. Και όντως, αντιλήφθηκα διαφορά. Ακου τι θα κανεις: Θα πας εκει και θα του πεις : μαγκα μου, ψησε μου 5 καλαμαρια σκετα Οταν ψηθουν θα του πεις: οπως ειναι τωρα μαγκα, καντα μου σε πιτα και τα 5 Να δεις αντιδραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magicnumbers Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Μουχει τύχει επανειλημμένα το σκέτο στο χέρι καλαμάκι ναναι ψωμομενο τετράγωνο κ της πίτας όχι απλά μισοριξια αλλά κ μαυρισμένο το κρέας ότι ναναι. Κ δεν εννοώ καμένο ήταν εμφανώς άλλη ποιότητα. Όσοι το έκαναν έφαγαν απλά Χ δε ξαναπήρα. Ομοίως κ ο γύρος ευκαιρία για σαπιοπαρτυ. Ελάχιστοι έχουν καλό γύρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Γι αυτό έχω πάψει εδώ και 3-4 χρόνια να τρώω πιτόγυρα και καλαμάκια... μόνο αρνίσια παϊδάκια και κοντοσούβλι τίποτα άλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου παρατηρησε την επομενη φορα αν αυτα που ειναι για τυλιχτο ειναι αυτα που εχουν ηδη προψησει και τα ξαναπετανε ενα δυο λεπτα στη σχαρα, ενω για μεριδα ειναι νωπα και τα ψηνουν εκεινη την ωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Το έχω δει σε ψητοπωλεία, που επάνω στην ψηστιερα, διαχωρίζουν τα καλαμάκια, κάποια ήταν αυτά που έπαιρνε ο πελάτης ως σκετα και κάποια άλλα τα έβαζαν μέσα στην πίτα. Τα καλαμακια που βάζουν μέσα στις πίτες πάντα τα θεωρώ πιο μαλακά, αφρατα και νόστιμα σε σχέση με τα σκετα. Οσον αφορά τον γύρο, τον έχω κόψει εντελώς. Είναι αρκετά ανθυγιεινός και δεν το απολαμβάνω κιόλας όσο παλιότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermaikos4 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου γυρο εχουν πλεον τα περισσοτερα κρεοπωλεια. Επτα λεπτα στο τηγανι και ειναι ετοιμος. δεν αξιζει ουτε τα προψημενα που πουλανε στα σουπερμαρκετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου On 27/09/2024 at 17:00, kostakis81 said: καταρχην οταν τους αναγκαζεις ολους να ψωνιζουν απο 1-2 εταιριες που φτοιαχνουν γυρο και καλαμακια η δουλεια εχει τελειωσει. Πως τους αναγκάζουν δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermaikos4 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Πως τους αναγκάζουν δηλαδή; αν ειχες ψητοπωλειο/γυραδικο/σουβλατζιδικο θα ηξερες οτι οι εταιρειες που προμηθευουν γυρο/σουβλακια/σουτσουκακια/κλπ ειναι μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου. Δεν ειναι καφες που υπαρχουν δεκαδες εταιρειες αρα και εκατονταδες χαρμανια(ναι εκατονταδες). Μπορει τα ψητοπωλεια της γειτονιας σου να εχουν τον ιδιο προμηθευτη κρεατος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 37 minutes ago, Aurumnus said: Πως τους αναγκάζουν δηλαδή; Νομιζω πως άλλαξε κάτι στην άδεια και πλέον δεν μπορούν να παρασκευάσουν οι ίδιοι τα προϊόντα, χειροποίητο καλαμάκι, χειροποίητος γύρος συν το γεγονός ότι είναι μονοπώλιο πια ο Μέγκα γυρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, tzotzo said: Νομιζω πως άλλαξε κάτι στην άδεια και πλέον δεν μπορούν να παρασκευάσουν οι ίδιοι τα προϊόντα, χειροποίητο καλαμάκι, χειροποίητος γύρος συν το γεγονός ότι είναι μονοπώλιο πια ο Μέγκα γυρος Άρα όσα σουβλατζίδικα λένε ότι φτιάχνουν τον δικό τους γύρω, καλαμάκια, μπιφτέκια, κεμπάπ, κτλ είναι μουφα; Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από Aurumnus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δεν ξέρω αν έχει απαγορευτεί η παρασκευή γύρου από τα ψητοπωλεία, για υγειονομικούς λόγους δε θα μου φαινόταν παράξενο. Μπορεί να μην τους συμφέρει πλέον να πληρώνουν άτομο να κόβει και να περνάει κάθε μέρα, και γι' αυτό να παίρνουν οι περισσότεροι έτοιμους. Πάντως για κάποιους έχω ακούσει ότι φτιάχνουν δικό τους, και σίγουρα υπάρχει διαφορά στη γεύση. Δε μπορώ να είμαι σίγουρος όμως ότι είναι χειροποίητος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 41 minutes ago, phanispal said: Πάντως για κάποιους έχω ακούσει ότι φτιάχνουν δικό τους, και σίγουρα υπάρχει διαφορά στη γεύση. Δε μπορώ να είμαι σίγουρος όμως ότι είναι χειροποίητος. Και εγώ αυτό έχω παρατηρήσει, από όπου έχω φάει και υπάρχει ο ισχυρισμός ότι ο γύρος είναι χειροποίητος (π.χ. Αχιλλέας στο Νέο Κόσμο). Μεγάλη διαφορά στη γεύση αλλά και στην υφή του κρέατος. Οπότε μου φαίνεται παράξενο να υπάρχει τέτοια απαγόρευση και παρόλα αυτά κάποιοι να εξακολουθούν να φτιάχνουν δικό τους γύρο. Ούτε βρήκα κάποια αναφορά στη νομοθεσία για σχετική απαγόρευση, με μία αναζήτηση που έκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα