Rebelos2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Εγώ νομίζω ότι η διαφορά είναι στην ποσότητα. Όταν παίρνω καλαμάκι σκέτο νομίζω ότι έχει περισσότερο κρέας από αυτό που βλέπω όταν το παίρνω σε πίτα. Ειδικά το καλαμάκι κοτόπουλο. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Στο κοτόπουλο μπορεί να συμβαίνει. Στο χοιρινό όχι. Στον συγκεκριμένο δηλαδή που έχω ιδία άποψη, και σε όσα μαγαζά κατα καιρούς χαζεύω την ψησταριά όσο περιμένω.
phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δεν αποκλείεται κάποιοι να προμηθεύονται δύο ποιότητες στα σουβλάκια τους, πάντως σίγουρα συμβαίνει αυτό που περιέγραψα πιο πάνω, δηλαδή κατά το ψήσιμο κάποια είτε να ψηθούν περισσότερο, είτε να γίνουν χάλια τουλάχιστον οπτικά. Όποιος έχει ψήσει μόνος του σουβλάκια κάμποσες φορές καταλαβαίνει.
Rebelos2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Δεν αποκλείεται κάποιοι να προμηθεύονται δύο ποιότητες στα σουβλάκια τους, πάντως σίγουρα συμβαίνει αυτό που περιέγραψα πιο πάνω, δηλαδή κατά το ψήσιμο κάποια είτε να ψηθούν περισσότερο, είτε να γίνουν χάλια τουλάχιστον οπτικά. Όποιος έχει ψήσει μόνος του σουβλάκια κάμποσες φορές καταλαβαίνει. Σε ποιο ψήσιμο αναφέρεσαι; Γιατί εγώ αυτό που περιγράφω είναι πριν ψηθούν. Όχι αφού ψηθούν. Δηλαδή "βάλε τρία για πίτα και πέντε σκέτα".
haris_216 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Εγώ πάντως, αν και συνήθως βρίσκομαι κοντά στο "πάσο" που δουλεύουν ψήστες/τυλιχτές περιμένοντας την παραγγελία μου, δεν έχω ακούσει ποτέ το διαχωρισμό που αναφέρθηκε. Ούτε στις δικές μου παραγγελίες αλλά ούτε και στις χρονικά "γειτονικές" άλλων. Και δεν μιλάω μόνο για ένα μαγαζί αφού ανάλογα με τη διάθεση φαγητού/βόλτας μπορεί να πάρω από διαφορετικά
Rebelos2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, haris_216 είπε Εγώ πάντως, αν και συνήθως βρίσκομαι κοντά στο "πάσο" που δουλεύουν ψήστες/τυλιχτές περιμένοντας την παραγγελία μου, δεν έχω ακούσει ποτέ το διαχωρισμό που αναφέρθηκε. Ούτε στις δικές μου παραγγελίες αλλά ούτε και στις χρονικά "γειτονικές" άλλων. Και δεν μιλάω μόνο για ένα μαγαζί αφού ανάλογα με τη διάθεση φαγητού/βόλτας μπορεί να πάρω από διαφορετικά Τυχαίνει γιατί εμένα μου έχει συμβεί σε πολλά μαγαζιά, σε όλη την χώρα. Και όχι τώρα, που ελέω κρίσης η πιθανότητα να γίνονται ρεμούλες είναι περισσότερες. Μιλάω και για είκοσι χρόνια πίσω.
pipboy2000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 τα καλαμάκια πάνε με γραμμάρια.... έχει καλαμάκια με 100g και καλαμάκια με 170γ...
Rebelos2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, pipboy2000 είπε τα καλαμάκια πάνε με γραμμάρια.... έχει καλαμάκια με 100g και καλαμάκια με 170γ... Έχει και με 220 και τι με αυτό; εγώ μιλάω για ίδιου μεγέθους καλαμάκια
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 40 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Τυχαίνει γιατί εμένα μου έχει συμβεί σε πολλά μαγαζιά, σε όλη την χώρα. Και όχι τώρα, που ελέω κρίσης η πιθανότητα να γίνονται ρεμούλες είναι περισσότερες. Μιλάω και για είκοσι χρόνια πίσω. Tα σουβλάκια για πίτα δεν είναι πολύ σφιχτά φτιαγμένα για να βγαίνουν εύκολα απο το ξυλάκι όταν μπαίνει στην πίτα.
tzotzo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 1 hour ago, Rebelos2018 said: Σε ποιο ψήσιμο αναφέρεσαι; Γιατί εγώ αυτό που περιγράφω είναι πριν ψηθούν. Όχι αφού ψηθούν. Δηλαδή "βάλε τρία για πίτα και πέντε σκέτα". Είναι προψημενα. Γιατί δεν τον ρωτάς; 8 minutes ago, Rebelos2018 said: Έχει και με 220 και τι με αυτό; εγώ μιλάω για ίδιου μεγέθους καλαμάκια Που το ξέρεις; 1
Rebelos2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, tzotzo είπε Είναι προψημενα. Γιατί δεν τον ρωτάς; Που το ξέρεις; Γιατί πηγαίνω στον συγκεκριμένο 8 χρόνια και τον ξέρω. Το ξέρω γιατί τα βλέπω στη ψησταριά, γιατί επίσης όταν έχω πάρει τόσες φορές, ξέρω τις μπουκιές τα μεγέθη όλα. 16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Tα σουβλάκια για πίτα δεν είναι πολύ σφιχτά φτιαγμένα για να βγαίνουν εύκολα απο το ξυλάκι όταν μπαίνει στην πίτα. Αυτό θα μπορούσε να αποτελεί μία εξήγηση, αλλά ταυτόχρονα δεν εξηγεί την δυσανασχέτηση από μεριάς τους.
JakeKaufman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 1 hour ago, Rebelos2018 said: Και όχι τώρα, που ελέω κρίσης η πιθανότητα να γίνονται ρεμούλες είναι περισσότερες. Μιλάω και για είκοσι χρόνια πίσω. ποια κρίση;
dtk-386 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Τα περισσότερα μην πω σχεδόν όλα είναι τετραγωνοποιημένα-βιομηχανικά και άθλια σε γεύση. Είτε σκέτα είτε σε πίτα είτε σε τορτίγια. Όπως και ο γύρος.... Έχει χαλάσει πολύ το σουβλάκι. 3 1
pipboy2000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 7 hours ago, Rebelos2018 said: Έχει και με 220 και τι με αυτό; εγώ μιλάω για ίδιου μεγέθους καλαμάκια οκ, αμα τα έχεις δει νωπά το ένα δίπλα στο άλλο. γιατί ψημένα, αλλάζει το πράμα.. και, μπορεί να είναι καλαμάκια με κρέας απο άλλο μέρος του χοιρινού, πχ. αντί λαιμό, σπάλα.. έχει διαφορά στη γεύση και στο μάσημα.. 1
milos_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 ο διαχωρισμός έχει να κάνει με το εξίς, τα σάπια δεν τα βαζουν σε μερίδα γιατί ο πελάτης θα το καταλάβει αμέσως. Τα βάζει σε πίτα και τα πνίγει με μουσταρδες πατατες κλπ ώστε να μη παρει ο πελάτης χαμπάρι τη σαπίλα. 1
adi32 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ανάλογα και το μαγαζί. Το έχω παρατηρήσει και εγώ τα σκέτα κοτόπουλο είναι πιο πλούσια. Χοιρινό δεν παίρνω ποτέ γιατί είναι όλο ξύγκι στα πιο πολλά μαγαζιά Τελευταία φορά έφαγα στον παλιό καραμπαμπα Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2024 από adi32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα