Προς το περιεχόμενο

Καλαμάκι σε πίτα vs σκέτο


Rebelos2018

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Εγώ νομίζω ότι η διαφορά είναι στην ποσότητα. Όταν παίρνω καλαμάκι σκέτο νομίζω ότι έχει περισσότερο κρέας από αυτό που βλέπω όταν το παίρνω σε πίτα. Ειδικά το καλαμάκι κοτόπουλο. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. 

Στο κοτόπουλο μπορεί να συμβαίνει. 

Στο χοιρινό όχι. Στον συγκεκριμένο δηλαδή που έχω ιδία άποψη, και σε όσα μαγαζά κατα καιρούς χαζεύω την ψησταριά όσο περιμένω. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν αποκλείεται κάποιοι να προμηθεύονται δύο ποιότητες στα σουβλάκια τους, πάντως σίγουρα συμβαίνει αυτό που περιέγραψα πιο πάνω, δηλαδή κατά το ψήσιμο κάποια είτε να ψηθούν περισσότερο, είτε να γίνουν χάλια τουλάχιστον οπτικά.

Όποιος έχει ψήσει μόνος του σουβλάκια κάμποσες φορές καταλαβαίνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Δεν αποκλείεται κάποιοι να προμηθεύονται δύο ποιότητες στα σουβλάκια τους, πάντως σίγουρα συμβαίνει αυτό που περιέγραψα πιο πάνω, δηλαδή κατά το ψήσιμο κάποια είτε να ψηθούν περισσότερο, είτε να γίνουν χάλια τουλάχιστον οπτικά.

Όποιος έχει ψήσει μόνος του σουβλάκια κάμποσες φορές καταλαβαίνει.

Σε ποιο ψήσιμο αναφέρεσαι; 

Γιατί εγώ αυτό που περιγράφω είναι πριν ψηθούν. Όχι αφού  ψηθούν. 

Δηλαδή "βάλε τρία για πίτα και πέντε σκέτα". 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως, αν και συνήθως βρίσκομαι κοντά στο "πάσο" που δουλεύουν ψήστες/τυλιχτές περιμένοντας την παραγγελία μου, δεν έχω ακούσει ποτέ το διαχωρισμό που αναφέρθηκε. Ούτε στις δικές μου παραγγελίες αλλά ούτε και στις χρονικά "γειτονικές" άλλων. 

Και δεν μιλάω μόνο για ένα μαγαζί αφού ανάλογα με τη διάθεση φαγητού/βόλτας μπορεί να πάρω από διαφορετικά 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Εγώ πάντως, αν και συνήθως βρίσκομαι κοντά στο "πάσο" που δουλεύουν ψήστες/τυλιχτές περιμένοντας την παραγγελία μου, δεν έχω ακούσει ποτέ το διαχωρισμό που αναφέρθηκε. Ούτε στις δικές μου παραγγελίες αλλά ούτε και στις χρονικά "γειτονικές" άλλων. 

Και δεν μιλάω μόνο για ένα μαγαζί αφού ανάλογα με τη διάθεση φαγητού/βόλτας μπορεί να πάρω από διαφορετικά 

Τυχαίνει γιατί εμένα μου έχει συμβεί σε πολλά μαγαζιά, σε όλη την χώρα. 

Και όχι τώρα, που ελέω κρίσης η πιθανότητα να γίνονται ρεμούλες είναι περισσότερες. Μιλάω και για είκοσι χρόνια πίσω. 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, pipboy2000 είπε

τα καλαμάκια πάνε με γραμμάρια.... έχει καλαμάκια με 100g και καλαμάκια με 170γ... :D

Έχει και με 220 και τι με αυτό; εγώ μιλάω για ίδιου μεγέθους καλαμάκια 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

40 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Τυχαίνει γιατί εμένα μου έχει συμβεί σε πολλά μαγαζιά, σε όλη την χώρα. 

Και όχι τώρα, που ελέω κρίσης η πιθανότητα να γίνονται ρεμούλες είναι περισσότερες. Μιλάω και για είκοσι χρόνια πίσω. 

 

 Tα σουβλάκια για πίτα δεν είναι πολύ σφιχτά φτιαγμένα για να βγαίνουν εύκολα απο το ξυλάκι όταν μπαίνει στην πίτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, Rebelos2018 said:

Σε ποιο ψήσιμο αναφέρεσαι; 

Γιατί εγώ αυτό που περιγράφω είναι πριν ψηθούν. Όχι αφού  ψηθούν. 

Δηλαδή "βάλε τρία για πίτα και πέντε σκέτα". 

Είναι προψημενα.

 

Γιατί δεν τον ρωτάς;

8 minutes ago, Rebelos2018 said:

Έχει και με 220 και τι με αυτό; εγώ μιλάω για ίδιου μεγέθους καλαμάκια 

Που το ξέρεις;

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Είναι προψημενα.

 

Γιατί δεν τον ρωτάς;

Που το ξέρεις;

Γιατί πηγαίνω στον συγκεκριμένο 8 χρόνια και τον ξέρω. 

Το ξέρω γιατί τα βλέπω στη ψησταριά, γιατί επίσης όταν έχω πάρει τόσες φορές, ξέρω τις μπουκιές τα μεγέθη όλα. 

16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

 Tα σουβλάκια για πίτα δεν είναι πολύ σφιχτά φτιαγμένα για να βγαίνουν εύκολα απο το ξυλάκι όταν μπαίνει στην πίτα.

Αυτό θα μπορούσε να αποτελεί μία εξήγηση, αλλά ταυτόχρονα δεν εξηγεί την  δυσανασχέτηση από μεριάς τους. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, Rebelos2018 said:

 

Και όχι τώρα, που ελέω κρίσης η πιθανότητα να γίνονται ρεμούλες είναι περισσότερες. Μιλάω και για είκοσι χρόνια πίσω. 

 

ποια κρίση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα περισσότερα μην πω σχεδόν όλα είναι τετραγωνοποιημένα-βιομηχανικά και άθλια σε γεύση. Είτε σκέτα είτε σε πίτα είτε σε τορτίγια.:rolleyes:  Όπως και ο γύρος.... Έχει χαλάσει πολύ το σουβλάκι.

  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 hours ago, Rebelos2018 said:

Έχει και με 220 και τι με αυτό; εγώ μιλάω για ίδιου μεγέθους καλαμάκια 

οκ, αμα τα έχεις δει νωπά το ένα δίπλα στο άλλο. γιατί ψημένα, αλλάζει το πράμα..

και, μπορεί να είναι καλαμάκια με κρέας απο άλλο μέρος του χοιρινού, πχ. αντί λαιμό, σπάλα.. έχει διαφορά στη γεύση και στο μάσημα..

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο διαχωρισμός έχει να κάνει με το εξίς, τα σάπια δεν τα βαζουν σε μερίδα γιατί ο πελάτης θα το καταλάβει αμέσως. Τα βάζει σε πίτα και τα πνίγει με μουσταρδες πατατες κλπ ώστε να μη παρει ο πελάτης χαμπάρι τη σαπίλα. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανάλογα και το μαγαζί. 

Το έχω παρατηρήσει και εγώ τα σκέτα κοτόπουλο είναι πιο πλούσια. 

 

Χοιρινό δεν παίρνω ποτέ γιατί είναι όλο ξύγκι στα πιο πολλά μαγαζιά 

Τελευταία φορά έφαγα στον παλιό καραμπαμπα

 

Επεξ/σία από adi32
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...