theopan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 14 ώρες πριν, Skrobo είπε Πρώτη φορά ακούω για αυτόν τον διαχωρισμό και ειμαι στην εστίαση 20 χρόνια. Κι όμως, εγώ που δεν ήμουν ποτέ στην εστίαση παρά μόνο ως πελάτης το έχω ακούσει πάνω από τις μισές φορές ίσως. 1 ώρα πριν, thermaikos4 είπε υγ. εκτος απο την Αθηνα, υπαρχει αλλη περιοχη που να λενε το σουβλακι ως καλαμακι;; Η "Αθήνα" (όλο το λεκανοπέδιο) είναι ίσως 6 εκατομμύρια πλέον. Και όλες οι κοντινές περιοχές (Πελοπόννησος π.χ.) ακόμα κι αν δεν το λένε έτσι καθολικά καταλαβαίνουν τουλάχιστον αμέσως τι εννοεί ο πελάτης χωρίς σχόλια, "μα" και "μου". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Και βόρεια Ελλάδα μια χαρά καταλαβαίνουν και δεν σχολιάζουν. Οι κομπλεξικοι μόνο θα σχολιάσουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Το καλαμάκι = σουβλάκι με κρέας είναι πιο λάθος και από το κασέρι = όλα τα κίτρινα τυριά. Αλλά δεν θα βγει άκρη, οπότε, απλώς συνεχίστε την ζωή σας. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
listerstorm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 28 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Και βόρεια Ελλάδα μια χαρά καταλαβαίνουν και δεν σχολιάζουν. Οι κομπλεξικοι μόνο θα σχολιάσουν. Και στην Κρήτη σουβλάκι το λένε. Όπως και στη Θράκη. Κλασσικό beef μεταξύ Θεσσαλονικης και Αθήνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebelos2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, csontheline είπε Το καλαμάκι = σουβλάκι με κρέας είναι πιο λάθος και από το κασέρι = όλα τα κίτρινα τυριά. Αλλά δεν θα βγει άκρη, οπότε, απλώς συνεχίστε την ζωή σας. Εγώ πάντως τη γούσταρα αυτή τη φάση, έχει μία δόση φολκλόρ. Σου δημιουργεί και την αίσθηση του "ανήκειν", νιώθεις και κομμάτι της πόλης. Θέλω να πω, πως μετά την δεύτερη, τρίτη φορά, το είχα οικειοποιηθεί και παράγγελνα σουβλάκια, ρώταγα τι αλοιφές έχει, σε βαθμό που και στην Αθήνα πια, θα μου βγει. Ή, και το κλασσικό, να σε πω, θα σε στείλω, κλπ. Ωραία είναι αυτά, δίχως τα κόμπλεξ ένθεν κι ένθεν. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από Rebelos2018 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, csontheline είπε Το καλαμάκι = σουβλάκι με κρέας είναι πιο λάθος και από το κασέρι = όλα τα κίτρινα τυριά. -Θέλω ένα καλαμάκι χοιρινό -Μήπως εννοείς σουβλάκι? -Ναι -Βάλε μου μισό κιλό κασέρι -Ένταμ? -Όχι απ' το άλλο -Γκούντα? -Όχι απ' το άλλο -Τσένταρ? -Όχι απ' το άλλο -Έμενταλ? -Όχι απ' το άλλο -Κεφαλογραβιέρα? -Όχι απ' το άλλο -Λαδοτύρι -Όχι απ' το άλλο 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, Nabuko said: -Θέλω ένα καλαμάκι χοιρινό -Μήπως εννοείς σουβλάκι? -Ναι -Ορίστε. -Μας δουλεύεις ρε μεγάλε; Τι είναι αυτό; Καλαμάκι ζήτησα! -Ω,ζητώ συγγνώμη, δεν ήξερα ότι θέλατε πλαστικό. Να πάρω πίσω το χάρτινο και...ορίστε. -!@#$%^$% -Μήπως θέλετε από μπαμπού; Έχουμε και μακαρόνι. -Βάλε μου μισό κιλό κασέρι. -Ποιο ακριβώς; -Το Χ/Υ/Ζ. -Ένταμ? -Όχι απ' το άλλο -Γκούντα? -Όχι απ' το άλλο -Τσένταρ? -Όχι απ' το άλλο -Έμενταλ? -Όχι απ' το άλλο -Κεφαλογραβιέρα? -Όχι απ' το άλλο -Λαδοτύρι -Όχι απ' το άλλο Fixed. Μην τα παρουσιάζεις κιτρινοτύπικα, θυμίζει ελληνικά πρωινάδικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Άλλο θέμα "Θα βγαίνατε μόνοι σας για πιτόγυρο"? 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sablj Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 7 minutes ago, Nabuko said: Άλλο θέμα "Θα βγαίνατε μόνοι σας για πιτόγυρο"? Μόνο αν συνοδεύεται από μπύρες (παγωμένες) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermaikos4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, listerstorm είπε Και στην Κρήτη σουβλάκι το λένε. Όπως και στη Θράκη. βρε σουβλακι ειναι σε ολη την Ελλαδα. Ο αθηναιος που θα παει στην Λιβαδεια θα ζητησει καλαμακι. Αλλά και στη Λιβαδεια ειναι σουβλακι. ΔΕΝ ειναι θεμα Αθηνας vs Θεσσαλονικης και για αυτο ειναι λαθος το νοημα του beef. οπως επισης και η μπουγατσα. Δεν σημαινει οτι καθε πιτα με τυρι λεγεται τυροπιτα. ΠΧ. το κιχι. Τι σημαινει οτι ειναι Κοζανη vs Aθήνα; ΟΤι το λενε πολλοι δεν σημαινει οτι ειναι σωστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 6 hours ago, Rebelos2018 said: Είναι όντως πολύ καλό, από τα ελάχιστα που έχουν απομείνει Μπορείς να του ζητάς να σου βάζει μέσα από τα άλλα. 3 hours ago, csontheline said: Το καλαμάκι = σουβλάκι με κρέας είναι πιο λάθος και από το κασέρι = όλα τα κίτρινα τυριά. Αλλά δεν θα βγει άκρη, οπότε, απλώς συνεχίστε την ζωή σας. Θα είχες δίκιο αν δεν τα πουλούσαν ως καλαμάκια. Το η κεφαλογραβιέρα δεν λέει πάνω κασέρι κεφαλογραβιέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis81 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου γενικα τα περισοτερα σουβλατζιδικα που ειναι και στις πλατφορμες δεν τρωγοντε πια ... εχουν ριξει την ποιοτητα στο 0 . δεν τρωγετε τιποτα παι και ολα εχουν την ιδια γευση ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Πάντως παρόλες τις αυξήσεις τιμών που υποτίθεται ότι είναι για να διατηρήσουν και μια ποιότητα, η αλήθεια είναι ότι συνεχώς τρώμε χειρότερα σουβλάκια. Με το ντουφέκι κι αν στην Αθήνα, και λίγο καλύτερα επαρχία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Γι' αυτό κι εγώ τα έκοψα τελείως. Αλλά δυστυχώς δεν είμαστε Γερμανοί για να κάνουμε όλοι ένα συντονισμένο μποϊκοτάζ μπας και βάλουν μυαλό μερικοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis81 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου καταρχην οταν τους αναγκαζεις ολους να ψωνιζουν απο 1-2 εταιριες που φτοιαχνουν γυρο και καλαμακια η δουλεια εχει τελειωσει . βαλε και το 20% που τρωνε οι πλατφορμες . για να επιζησει η επιχεηρηση αναγκαστικα θα πρεπει να ταισει χωμα τους πελατες και ποιοτητα σκουπιδιων... αν υπαρχουν ακομα μικρα σουβλατζιδικαπου κανουν χειροποιητα κρεατα γυρους κλπ προτιμηστε τα και ας ειναι πιο ακριβα ... τα υπολοιπα ειναι σκουπιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα