Προς το περιεχόμενο

Βλάβη σε Samsung Ue50tu8072

foluke15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, μου χάρισε ο θείος μου μια Samsung Ue50tu8072 που είχε για πετάμα.  Ενώ η tv ανάβει κανονικά δεν δείχνει τίποτα (έκανα υπόθεση ότι θα είναι backlight) οπότε την άνοιξα και τα led φωτίζουν κανονικά όλα. Άρα πάμε για πλακετα; Έχει κάνεις ιδέα;  Και αν αξίζει ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ηχο εχει; Βαλε κεραια και δες αν θα ακους τα καναλια.

Λες οτι τα Led δειχνουν μηπως εχεις μπλε σκουρα εικονα χωρις να βλεπεις περιεχομενο η ειναι εντελως μαυρη;

Δοκιμασε να βγαλεις την καλωδιοταινια απο την οθονη μια φαρδια ταινια ειναι που στελνει το σημα στην οθονη αν την βγαλεις και τα led φωτισουν ποιο δυνατα και εχεις και ηχο τοτε ειναι νεκρο το πανελ.

Ναι αυτό ακριβώς έγινε 

Στις 29/9/2024 στις 1:47 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Λες οτι τα Led δειχνουν μηπως εχεις μπλε σκουρα εικονα χωρις να βλεπεις περιεχομενο η ειναι εντελως μαυρη;

Δοκιμασε να βγαλεις την καλωδιοταινια απο την οθονη μια φαρδια ταινια ειναι που στελνει το σημα στην οθονη αν την βγαλεις και τα led φωτισουν ποιο δυνατα και εχεις και ηχο τοτε ειναι νεκρο το πανελ.

Μόλις έβγαλα είχε ακόμα περισσότερο φως. Επίσης ακόμα μια tv έπεσε στα χέρια μου αυτή qled με γραμμές πάλι πάνελ είναι γνωρίζεις;

Στις 29/9/2024 στις 1:47 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Μόλις έβγαλα είχε ακόμα περισσότερο φως. Επίσης ακόμα μια tv έπεσε στα χέρια μου αυτή qled με γραμμές πάλι πάνελ είναι γνωρίζεις;

1727973088557 (1).jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...