panosplk Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, τι προτείνετε για κάρτα sim σε μια κάμερα της Reolink ptz lte 4κ? Ρώτησα μια εταιρία η οποία δίνει κάρτες sim για αυτή την δουλεια και μου είπανε ότι το κόστος είναι 35 ευρώ τον χρονο για 2,5gb με 5 ευρώ ανανέωση για κάθε 1gb. Υπάρχει κάποια πιο οικονομική λύση?? Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2024 από panosplk
ss42ss Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, panosplk είπε Καλησπέρα σας, τι προτείνετε για κάρτα sim σε μια κάμερα της Reolink ptz lte 4κ? Ρώτησα μια εταιρία η οποία δίνει κάρτες sim για αυτή την δουλεια και μου είπανε ότι το κόστος είναι 35 ευρώ τον χρονο για 2,5gb με 5 ευρώ ανανέωση για κάθε 1gb. Υπάρχει κάποια πιο οικονομική λύση?? αν έχεις σύνδεση unlimited cosmote παίρνεις την extra sim 5€/μήνα (60€/χρόνο) που δίνει 20GB/μήνα. https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/INTERNET-EXTRA-SIM_DATA_SHARING.pdf
dbrillis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, panosplk είπε Καλησπέρα σας, τι προτείνετε για κάρτα sim σε μια κάμερα της Reolink ptz lte 4κ? Ρώτησα μια εταιρία η οποία δίνει κάρτες sim για αυτή την δουλεια και μου είπανε ότι το κόστος είναι 35 ευρώ τον χρονο για 2,5gb με 5 ευρώ ανανέωση για κάθε 1gb. Υπάρχει κάποια πιο οικονομική λύση?? Συγνωμη αλλα πόσο πιο οικονομικα; Ποσο συχνα θες να βλεπεις 4κ βιντεο μεσω 4G απο την καμερα; 19 λεπτά πριν, slaughter είπε είσαι σίγουρος οτι υποστηρίζει SIM? Ναι, ειδα οτι εχει υποδοχη nano sim πανω απο την υποδοχη της micro sd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα