Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, τι προτείνετε για κάρτα sim σε μια κάμερα της Reolink ptz lte 4κ? Ρώτησα μια εταιρία η οποία δίνει κάρτες sim για αυτή την δουλεια και μου είπανε ότι το κόστος είναι 35 ευρώ τον χρονο για 2,5gb με 5 ευρώ ανανέωση για κάθε 1gb. Υπάρχει κάποια πιο οικονομική λύση??

Επεξ/σία από panosplk
Δημοσ.
4 ώρες πριν, panosplk είπε

Καλησπέρα σας, τι προτείνετε για κάρτα sim σε μια κάμερα της Reolink ptz lte 4κ? Ρώτησα μια εταιρία η οποία δίνει κάρτες sim για αυτή την δουλεια και μου είπανε ότι το κόστος είναι 35 ευρώ τον χρονο για 2,5gb με 5 ευρώ ανανέωση για κάθε 1gb. Υπάρχει κάποια πιο οικονομική λύση??

αν έχεις σύνδεση unlimited cosmote  παίρνεις την extra sim  5€/μήνα (60€/χρόνο) που δίνει 20GB/μήνα.  https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/INTERNET-EXTRA-SIM_DATA_SHARING.pdf 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, panosplk είπε

Συγνωμη αλλα πόσο πιο οικονομικα;
Ποσο συχνα θες να βλεπεις 4κ βιντεο μεσω 4G απο την καμερα;

19 λεπτά πριν, slaughter είπε

είσαι σίγουρος οτι υποστηρίζει SIM?

Ναι, ειδα οτι εχει υποδοχη nano sim πανω απο την υποδοχη της micro sd.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...