Mute_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Η μητρική μου (asus b350f) ανάβει λευκό λαμπακι και ενώ η κάρτα ανάβει ο φωτισμός της και γύρνα μόνο το ένα ανεμηστηρακι δεν δίνει σήμα στην οθόνη. Μου το έκανε άλλες δύο φορές τις τελευταίες μέρες αλλά με βάλε βγάλε και καθάρισμα ξανάδωσε σήμα. Τώρα δεν δίνει καθόλου και το λευκό λαμπακι της μητρικής αναμενο. Έχω δοκιμάσει τα πάντα κυριολεκτικά και δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. ΥΓ : Τον τελευταίο καιρό κρασαρε το diablo και έφαγα και μερικές μπλε οθόνες. Ξανά έβαζα drivers αλλά συνεχίστηκε. Πριν κλείσει τελευταία φορά έκανα benc την gpu αλλά δεν κρασαρε Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από Mute_
Xristaras12 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου δοκιμάζεις την κάρτα σε άλλο σύστημα. Αν δεν δίνει εικόνα και εκεί, σε χαιρέτησε. 1
Mute_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Στις 26/9/2024 στις 6:02 ΜΜ, Xristaras12 είπε δοκιμάζεις την κάρτα σε άλλο σύστημα. Αν δεν δίνει εικόνα και εκεί, σε χαιρέτησε. Δεν είχα άλλο σύστημα, αλλά έκανα format και όλα από την αρχή και δουλεύει κανονικά η gpu. Το πρόβλημα είναι πλέον ότι crasharei μόνο στο diablo. Μάλλον είναι θέμα του game πλεον
TopCLR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Το να ανάβει λευκό λαμπάκι στην μητρική έχει σχέση με hardware πρόβλημα και δεν λύνεται με κάποια λύση software όπως το format! Το ότι ή κάρτα μια δουλεύει και μια όχι με λευκό λαμπάκι μπορεί να σημαίνει και ανεπάρκεια τροφοδοτικού (εφόσον, όπως λες, έβγαλες καθάρισες και την έβαλες). Δεν ανέφερες ποιο τροφοδοτικό έχεις άλλα αν έχει την ηλικία της asus b350f (= 5-6 χρόνια), μήπως να δοκίμαζες και με κάποιο άλλο; Εννοείται πως δεν αποκλείεις την δοκιμή της κάρτας σε άλλο σύστημα που σου προτάθηκε.
Mute_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Επιστρέφω, έβαλα την κάρτα σε άλλο συστημα με άλλο τροφοδοτικό αλλά και με το δικό μου και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς δεύτερη gpu δεν βρήκα. Πλέον υποπτευομαι την μητρική. Το pc σε αναστολή δουλεύει κανονικά. Αν κάνω επανεκκίνηση ξεκινούν τα προβληματα Psu έχω evga 550w gold Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από Mute_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα