Προς το περιεχόμενο

Mix Flip: Το πρώτο foldable smartphone της Xiaomi στην Ευρώπη έρχεται με τιμή 1.299€

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

37 minutes ago, atypicalcoder said:

Που έχουμε καταντήσει να δίνουμε 1000+ ευρώ για άχρηστες συσκευές για 200g γυαλι/αλουμινιο. Για κάτι που παίζει να μην κοστίζει ούτε 200 ευρώ στο εργοστάσιο.

Και πολλά λες .. Γι αυτό δεν δινω ποτέ πάνω απο 300€ για κινητό

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

2 hours ago, geopapa said:

Δεν νομιζω να βαζουν στα ακριβά bloatware και διαφημίσεις. Δεν ξερω σίγουρα όμως γιατί πάντα κινούμαι στα φθηνά

Δεν ξέρω ποιος είναι ο ορισμός του ακριβού για εσένα, αλλά το xiaomi 13T μου έχει και bloatware και διαφημίσεις. Λιγότερες από το redmi και το poco των γονιών μου αλλά έχει ακόμα. Προσωπικά εγώ κινητό με suggested retail price 520$ το θεωρώ αν όχι ακριβό, τότε σίγουρα πάνω από το εύρος στο οποίο θα μου πετάει διαφημίσεις. Και δυστυχώς έχει και mediatek επεξεργαστή και δεν μπορώ να περάσω custom rom

• Like 1

Αν και βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσες τις κάμερές του (διαθέτει τηλεφακό αντί για υπερευρυγώνιο) και τη μπαταρία του, στα 1.300 € δε θα μπορέσω (με τίποτα όμως..)

1 hour ago, ccplz said:

Δεν ξέρω ποιος είναι ο ορισμός του ακριβού για εσένα, αλλά το xiaomi 13T μου έχει και bloatware και διαφημίσεις. Λιγότερες από το redmi και το poco των γονιών μου αλλά έχει ακόμα. Προσωπικά εγώ κινητό με suggested retail price 520$ το θεωρώ αν όχι ακριβό, τότε σίγουρα πάνω από το εύρος στο οποίο θα μου πετάει διαφημίσεις. Και δυστυχώς έχει και mediatek επεξεργαστή και δεν μπορώ να περάσω custom rom

Όντως υπερβολικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, Le Perv said:

Πλακα θα εχει να δωσεις 1300
και να ειναι φουλ στη διαφημιση.

Σελφι τη μουρη σου οταν το παρεις χαμπαρι
οτι εξαπατηθηκες.
😄

Είμαι με Xiaomi Fold 2(της γυναίκας) και Fold 3(το δικό μου) , δεν έχει κανένα bloatware και καμιά διαφήμιση. Μέσα σε 3 λεπτα τα πετάς όλα από τη συσκευή σου. 

Επεξ/σία από Panosglasgow
  • Like 1

10 λεπτά πριν, Panosglasgow είπε

Είμαι με Xiaomi Fold 2(της γυναίκας) και Fold 3(το δικό μου) , δεν έχει κανένα bloatware και καμιά διαφήμιση. Μέσα σε 3 λεπτα τα πετάς όλα από τη συσκευή σου. 

Γνωστή μου με Xiaomi μού παραπονιέται ότι η μανίσια εφαρμογή μουσικής της τής πετάει διαφημίσεις κάθε φορά που πάει να αλλάξει τραγούδι. Της συστήνω άλλη open source εφαρμογή και την εγκαθιστώ μάλιστα γι' αυτήν. Μετά από κάνα χρόνο μαθαίνω ότι ακόμα χρησιμοποιεί τη μανίσια εφαρμογή.

- Μα καλά, τι έγινε;

- Εεε, είχα συνηθίσει την εφαρμογή. Είχα φτιάξει και playlists για το τρέξιμο..."

Μπαίνω στα settings, βρίσκω το toggle που απενεργοποιεί τις διαφημίσεις και απεγκαθιστώ την άλλη. Κυριολεκτικά μισό λεπτό υπόθεση. Δίδαγμα; Κάποια άτομα can't help themselves...

• Like 3
  • Thanks 1

Μετά! Λετε γιατί η apple είναι ακριβή...

3 ώρες πριν, Volga είπε

Καλα σκέψου οτι άλλοι χρεώνουν 1300 γιατί βάλανε κουμπί για κάμερα.... 😂

Όχι ακριβώς... Οι αλλοι  σου πουλάνε λειτουργικό που δουλεύει , κλειδωμένο ναι, αλλά κάνει ότι υπόσχεται . Στη xiaomi και στο android κάνει ότι υπόσχεται στο περίπου

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η λογική της Xiaomi τα τελευταία χρόνια είναι budget συσκευές σχεδόν στο κόστος και κέρδος από τις διαφημίσεις, αλλά αυτό που μερικοί άνθρωποι τα περιμένουν όλα έτοιμα και δεν ασχολούνται 5 λεπτά με ξεπερνάει, ειλικρινά η λύση είναι μια απλή αναζήτηση στο Google. Ανακαλείς τις άδειες από το msa app, βάζεις το ΑdΑway (vpn) και δεν έχεις ΠΟΥΘΕΝΑ, ούτε καν στις free εφαρμογές που είναι full στις διαφημίσεις.

Spoiler

Poco F6 (12GB/512GB) με Snapdragon 8s Gen 3, UFS 4.0 σε τιμή 320€, δεν τα βρίσκεις σε άλλη εταιρία. Χαλάλι τα 5 λεπτά που ξόδεψα για να αφαιρέσω 6 παιχνιδάκια και ενα WPS Office.

Επεξ/σία από Fil_X

Υψηλή, υψηλότατη τιμολόγηση ακόμα και πρώτη φορά να έβγαινε κάτι παρόμοιο στην αγορά. Πόσο μάλλον τώρα. Εχουν παγιωθεί τόσο ψηλά οι τιμές βέβαια γενικώς στην κινητή, που θα το βρει κανείς πχ στα 900  σε λίγο καιρό και θα πει ευκαιρία. Τα άλλα foldables πανάκριβα επίσης αλλά εκεί σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις ένα μικρό Tabet για κάποιες ανάγκες. Εδώ οι αρχικά μικρές διαστάσεις των flips δεν ξέρω πόσους εξυπηρετούν, ειδικά όταν θυσιάζονται φακοί και αλλες premium λειτουργίες στην πλήρη ανάπτυξή του.

10 ώρες πριν, vargas77 είπε

Μετά! Λετε γιατί η apple είναι ακριβή...

Όχι ακριβώς... Οι αλλοι  σου πουλάνε λειτουργικό που δουλεύει , κλειδωμένο ναι, αλλά κάνει ότι υπόσχεται . Στη xiaomi και στο android κάνει ότι υπόσχεται στο περίπου

Συμφωνω! Απλώς.. η άδεια του λειτουργικού κοστίζει νομιζω 15 ευρώ. Τα υπόλοιπα 1285 είναι State of the art τεχνολογία.
Ας το πάμε αλλιώς ανάποδα και να δούμε αυτό το 1300 πουζητά η Apple Από που βγαίνει.

Γιατι το λειτουργικό κακά τα ψέματα δεν έχει αλλάξει σοβαρά εδώ και 10ετία. Τα λεφτά του τα έχει βγάλει και με το παραπάνω.

5 ώρες πριν, Fil_X είπε

Η λογική της Xiaomi τα τελευταία χρόνια είναι budget συσκευές σχεδόν στο κόστος και κέρδος από τις διαφημίσεις, αλλά αυτό που μερικοί άνθρωποι τα περιμένουν όλα έτοιμα και δεν ασχολούνται 5 λεπτά με ξεπερνάει, ειλικρινά η λύση είναι μια απλή αναζήτηση στο Google. Ανακαλείς τις άδειες από το msa app, βάζεις το ΑdΑway (vpn) και δεν έχεις ΠΟΥΘΕΝΑ, ούτε καν στις free εφαρμογές που είναι full στις διαφημίσεις.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Poco F6 (12GB/512GB) με Snapdragon 8s Gen 3, UFS 4.0 σε τιμή 320€, δεν τα βρίσκεις σε άλλη εταιρία. Χαλάλι τα 5 λεπτά που ξόδεψα για να αφαιρέσω 6 παιχνιδάκια και ενα WPS Office.

Ξέχασες την αλλαγή ROM, γιατί πολύ απλά το miui ή hyperOS ή όπως αλλιώς το πούνε, δεν παλεύεται...

Από το παλιό μου Xiaomi (με custom ROM εννοείται) μόνο οι υπέρυθρες μου λείπουν. 

Πάντως θα συμφωνήσω ότι υπάρχουν κινητά με 300 € που σε εμπειρία χρήσης δεν υστερούν καθόλου από αυτά του χιλιαρικου. Την κάμερα πληρώνεις και τη μάρκα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...