james01gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 λογικά θα ανήκεις σε μία ομάδα που έκοψαν τα χρήματα χωρίς λόγο και στα χρωστάνε. θα πρέπει να βρεις εάν υπάρχει κάποιος σύλλογος ή κάτι παρόμοιο και εάν έχουν προχωρήσει σε ομαδική αγωγή ή να οργανώσετε μία. πιστεύω είναι η μόνη ελπίδα να δεχτεί να αναλάβει δικηγόρος γιατί αλλιώς με τα 600 που διεκδικείς δεν θα αξίζει να την αναλάβει κάποιος.
milos_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη . Δεν αφορά εμένα , εγώ άνοιξα το θέμα γιατί δεν έχει αυτός που διεκδικεί τα χρήματα λογαριασμό εδώ . Είναι ας το πούμε επίδομα ( δεν ξέρω αν λογίζεται ως επίδομα) . Δεν του είχαν περάσει το σύμφωνο συμβίωσης και δεν πήρε τα χρήματα. Το κατάλαβαν αργότερα αλλά του είπαν ότι πέρασε κάποιο χρονικό διάστημα και δεν μπορούν να το δικαιολογήσουν κάπως ώστε να τα βάλουν. Του είπαν μόνο με αστικό δικαστήριο μπορεί να τα πάρει . Δεν ξέρω σε πόσους έκαναν αυτό το λάθος . Πόσο θα ζητήσει ένας δικηγόρος για να αναλάβει την υπόθεση; Ρωτάει για να ξέρει αν αξίζει η ταλαιπωρία για τα χρήματα που διεκδικεί Επίδομα γάμου θέλει? Αυτό έχει σταματήσει στο δημόσιο εδώ και πολλά χρόνια. Αυτός ενημέρωσε εγκαιρως την υπηρεσία του ότι έκανε σύμφωνο συμβίωσης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα