robievan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους. Με ενδιαφέρει κι εμένα το Family με την προϋπόθεση να μην είναι μέσω vpn, υπάρχει πλέον αυστηρός έλεγχος και γίνονται μπλοκ οι λογαριασμοί.
gameleon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Είμαστε εντάξει πιστεύω, γιατί έχω κι άλλο ένα άτομο που μου είχε στειλει προσωπικό μήνυμα, όταν έκανα το αρχικό post. Ποιος θα αναλάβει να φτιάξει το account και να του περνάμε τα χρήματα (ίσως με Iris το καλύτερο) ? Προσοχή παιδιά....να "μένει Ελλάδα" ο admin.
apotsi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, gameleon είπε Είμαστε εντάξει πιστεύω, γιατί έχω κι άλλο ένα άτομο που μου είχε στειλει προσωπικό μήνυμα, όταν έκανα το αρχικό post. Ποιος θα αναλάβει να φτιάξει το account και να του περνάμε τα χρήματα (ίσως με Iris το καλύτερο) ? Προσοχή παιδιά....να "μένει Ελλάδα" ο admin. Αν παίζει άλλη μιά θέση, και εγώ θέλω.
Cyberdemon87 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Όποιος έχει όρεξη να το αναλάβει ας μας πει. Όπως είπε και ο φίλος από πάνω, να μένουμε όλοι Ελλάδα, γιατί πλέον είναι δύσκολα τα πράγματα (Ελλάδα, Πορτογαλία, Πακιστάν), θα μας πετάνε έξω με το παραμικρό. Έχω χάσει favorites ετών και το support του spotify είναι για γέλια. Καλό θα ήταν να φτιάξουμε μια ομαδική εδώ σε pm ή σε κανένα viber για τυχόν θέματα που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον.
apotsi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Εγώ Ελλάδα είμαι. Και εγώ δε θέλω να μπλέξω με VPN και λοιπά. Ότι είπε ο προλαλήσαντας.
gameleon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μαζετηκαμε έξι και ξεκινήσαμε πρόσφατα το φαμιλι. Από εδώ και πέρα μετράει για νέο γκρούπ, οποιος ποσταρει
7nisiotis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Ενδιαφέρον και εδώ για Spotify Premium. Μπορώ να κρατήσω την liked playlist μου ; Πώς γίνεται η όλη φάση;
angelo.stoik Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Ενδιαφέρον και εδώ για Spotify Premium. Μπορώ να κρατήσω την liked playlist μου ; Πώς γίνεται η όλη φάση; Συνεχίζεις να έχεις ότι και πριν . Καμμία αλλαγή. Με τα οφέλη του premium ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα