spigias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Sakm είπε Οποιος δεν τα εχει δοκιμασει δεν μπορει να κρινει, οποτε δεν μπορειτε να εχετε και αποψη.. Λοιπον ως κατοχος του meta 3 και πρωην κατοχος psvr2 του ps5 τα οποια μολις αγορασα τα meta 3 τα πουλησα διοτι ειχαν πολλα κατα μπροστα στα meta3, εχω να πω οτι τα meta quest 3s ειναι αρκετα οικονομικα για αυτα που προσφερουν... και μπραβο στην meta. Το expiriense που εχεις οταν τα φορας δεν συγκρινεται με τιποτα αλλο. Α. Καταρχας ειναι αυτονομα δηλαδη μπορεις να τα χρησιμοποιεις χωρις καποιον υπολογιστη,.. εχει δικο του store για games , apps αλλα και explorer.. Aν εισαι ταινιοφιλος ειδικα απλα δεν ξανακαθεσαι σε τηλεοραση.. Β. Ειναι ασυρματα μπορεις να τα συνδεσεις με τον υπολογιστη απλα γρηγορα με ενα κλικ χωρις καλωδια και με απιστευτη συνδεση χωρις διακοπες και lag αρκει να εχεις 5g router. Γ. Δεν ζαλιζουν. Πλεον το vr εφτασε σε μια πολυ καλη εμπειρια για να μπορεις να πεις οτι τωρα μπορω να δωσω τα χρηματα μου. Ειναι και αλλα πολλα που μπορω να γραψω αλλα θα φτιαξω εκθεση και δεν το θελω. Α. δεν είναι και φοβερή η αυτονομία(χωρίς καλώδιο) αλλά ναι δίκιο έχεις, βέβαια δεν ξέρω πόσοι θα κάτσουν μόνοι του με κράνος στο κεφάλι να δουν ταινία ενώ έχουν οικογένεια. Β. έτσι ακριβώς αλλά το ap πρέπει να είναι καλό ή έστω dedicated Γ. δεν ειναι αλήθεια ότι δεν ζαλίζει, φυσικά είναι ανάλογα το παιχνίδι , τα controls και τον άνθρωπο. ο γιος μου βέβαια δεν καταλαβαίνει τίποτα, εγώ από την άλλη είχα θέμα ειδικά στην αρχή και γενικά προτιμώ sharp turns και drop in movement. Το vr είναι μια φοβερή εμπειρία που για μένα πρέπει όλοι να την ζήσουν , δυστυχώς μεγάλο μέρος του πληθυσμού αφήνει τα vr τους να πιάνουν σκόνη αφού περάσει το wow! Δεν είναι κακή ιδέα να πάτε συντηρητικά. Κρίμα που δεν έχει άλλα games στο επίπεδο του Alyx. Ερώτηση: το καλοκαίρι που μας πέρασε πόσες φορές έβαλες το κράνος στο κεφάλι σου; Άποψη: το τυπικό gaming δεν αντικαθίσταται με τίποτα, όταν πάω σπίτι την νύχτα μετά τα φροντιστήρια των παιδιών και την δουλειά και θέλω να χαλαρώσω δεν παίζει με τίποτα να βάλω ένα κράνος στο κεφάλι μου και να αρχίσω να χοροπηδάω, μόνο που το γράφω ιδρώνω😄. controller ,mouse &keyboard for the win. κάτοχος index και quest2(με όλα τα κόλπα) 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakm Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καταρχάς έχω οικογένεια, κατά δεύτερον τα χρησιμοποιώ κάθε μέρα και 3ον τα χρησιμοποιώ κυρίως για fitness και ταινίες.. Δεν θα κάτσω να παίξω παιχνίδια δικά του πάρα μόνο όσα είναι για γυμναστική.. αν θέλω παιχνίδια ανοίγω pc vr .. Η μπαταρία σε ταινίες βγάζει περίπου 2 με 3 ώρες.. Παράλληλα έχω αγοράσει έξτρα το bobovr Headset με έξτρα μπαταρια και τότε θα βγάλω μαξ κοντά στις 4 ώρες. Όμως πόσο θα τα φοράς στο κεφάλι σου αν παίζεις πάνω από μια ώρα δεν τα φοράς.. οπότε τα βγάζεις χαλαρώνεις φορτίζουν και μετά έτοιμα πάλι για gaming.. Υ.Γ Μου βγάζει άνετα μια ώρα γυμναστικής που θέλω την μερα χωρίς να χρησιμοποιώ την έξτρα μπαταρια. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από Sakm 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me00016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, screaming_trees είπε Το Alyx βγήκε πριν 4 χρόνια... Απο τότε τι? Χωρίς υποστήριξη software δεν πάει πουθενά το πράγμα... Εχω το quest 3 και είναι τα πιο πεταμένα χρήματα που έχω δώσει για προϊόν τεχνολογίας Ως πρώην κάτοχος RIFT S θα πω ότι τα 400+ που είχα δώσει για προϊόν τεχνολογίας είναι και αυτά που ευχαριστήθηκα περισσότερο. Δεν ήταν μόνο το HLA, πολλά παιχνίδια δίνουν αντίστοιχη, ή για μερικούς καλύτερη εμπειρία ψηφιακής ψυχαγωγίας, όπως πχ το The Walking Dead: Saints & Sinners, το Asgard's Wrath, το Lone Echo, ή το Boneworks. Άλλωστε υπάρχουν τόσα mods ακόμα και για το Alyx, αλλά κυρίως για το Skyrim! Ακόμα και για το Fallout 4 έχω ακούσει τα καλύτερα! Προσωπικά εγώ το blast το έπαθα με το Elite Dangerous και αν δεν έπεφτε κεραυνός να μου κάψει ΜΒ και GPU, ακόμα στο cockpit του Imperial Cutter θα ήμουν να σπέρνω τον όλεθρο στους Thargoids. Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω σε 2D gaming, από την άλλη, δεν ξαναχτίζω άμεσα τέτοιο PC, αν το δικό σου Quest 3 μαζεύει σκόνη, είμαι ανοιχτός σε προσφορές... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, screaming_trees είπε Το Alyx βγήκε πριν 4 χρόνια... Απο τότε τι? Χωρίς υποστήριξη software δεν πάει πουθενά το πράγμα... Εχω το quest 3 και είναι τα πιο πεταμένα χρήματα που έχω δώσει για προϊόν τεχνολογίας Beat saber, ατελείωτες ώρες !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, me00016 είπε Ως πρώην κάτοχος RIFT S θα πω ότι τα 400+ που είχα δώσει για προϊόν τεχνολογίας είναι και αυτά που ευχαριστήθηκα περισσότερο. Δεν ήταν μόνο το HLA, πολλά παιχνίδια δίνουν αντίστοιχη, ή για μερικούς καλύτερη εμπειρία ψηφιακής ψυχαγωγίας, όπως πχ το The Walking Dead: Saints & Sinners, το Asgard's Wrath, το Lone Echo, ή το Boneworks. Άλλωστε υπάρχουν τόσα mods ακόμα και για το Alyx, αλλά κυρίως για το Skyrim! Ακόμα και για το Fallout 4 έχω ακούσει τα καλύτερα! Προσωπικά εγώ το blast το έπαθα με το Elite Dangerous και αν δεν έπεφτε κεραυνός να μου κάψει ΜΒ και GPU, ακόμα στο cockpit του Imperial Cutter θα ήμουν να σπέρνω τον όλεθρο στους Thargoids. Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω σε 2D gaming, από την άλλη, δεν ξαναχτίζω άμεσα τέτοιο PC, αν το δικό σου Quest 3 μαζεύει σκόνη, είμαι ανοιχτός σε προσφορές... Δεν εχω όρεξη να μπω σε καμία αντιπαράθεση, μέχρι να πέσει χρήμα και να αρχίσουν να βγαίνουν ΑΑΑ τίτλοι σε vr, μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια επιπέδου mobile Games στο Quest και να περιμένεις κάποιον ΑΑΑ τίτλο μπας και βγει μια φορά το χρονο... Βασικά και ΑΑ να βγει καλα θα είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost.Dog Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου ...Εεεεχμ για τον φίλο που είπε πεταμένα χρήματα το Q3, ειμαι στη διάθεση σου με PM αν το πουλάς 😊😊😊. Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spigias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Sakm είπε Καταρχάς έχω οικογένεια, κατά δεύτερον τα χρησιμοποιώ κάθε μέρα και 3ον τα χρησιμοποιώ κυρίως για fitness και ταινίες.. Δεν θα κάτσω να παίξω παιχνίδια δικά του πάρα μόνο όσα είναι για γυμναστική.. αν θέλω παιχνίδια ανοίγω pc vr .. Η μπαταρία σε ταινίες βγάζει περίπου 2 με 3 ώρες.. Παράλληλα έχω αγοράσει έξτρα το bobovr Headset με έξτρα μπαταρια και τότε θα βγάλω μαξ κοντά στις 4 ώρες. Όμως πόσο θα τα φοράς στο κεφάλι σου αν παίζεις πάνω από μια ώρα δεν τα φοράς.. οπότε τα βγάζεις χαλαρώνεις φορτίζουν και μετά έτοιμα πάλι για gaming.. Υ.Γ Μου βγάζει άνετα μια ώρα γυμναστικής που θέλω την μερα χωρίς να χρησιμοποιώ την έξτρα μπαταρια. δεν ξέρω αν το είδες https://www.humblebundle.com/games/rhythm-is-gonna-get-you-vr-bundle?hmb_source=&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_1_layout_type_threes_tile_index_3_c_rhythmisgonnagetyouvrbundle_bundle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakm Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, spigias είπε δεν ξέρω αν το είδες https://www.humblebundle.com/games/rhythm-is-gonna-get-you-vr-bundle?hmb_source=&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_1_layout_type_threes_tile_index_3_c_rhythmisgonnagetyouvrbundle_bundle Οχι δεν το είχα δει σε ευχαριστώ για την αναφορά σου.. μόλις πάτησα κλικ και πλέον έχω στην βιβλιοθήκη μου συν 9 διαμαντάκια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkmspm Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Έχω δοκιμάσει psvr, quest2 και quest 3. μετά τους pancake φακούς του quest 3, δεν μπορείς να γυρίσεις στους frensel. Η οπτικη διαφορά είναι τεράστια. Κρίμα που το 3s έχει frensel. To πήρα για sim racing, αλλά έχω πάθει πλάκα με ότι έχω παίξει. Έχει πολλούς υπέροχους τίτλους και έρχονται ακόμα καλύτεροι. Πλέον όταν παίζω στο pc, νοιώθω αυτό ακριβώς. ότι παίζω. Με το VR το ζείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα