Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στο forum,

Μεχρι τωρα δουλευω τα edifier 1700bt (60Hz - 20kHz) με την ενσωματωμενη καρτα ηχου της asus x670-e pro που εχει την Realtek S1220A

Spoiler

Realtek S1220A 7.1 Surround Sound High Definition Audio CODEC*
- Impedance sense for front and rear headphone outputs
- Internal audio Amplifier to enhance the highest quality sound for headphone and speakers
- Supports: Jack-detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-retasking
- High quality 120 dB SNR stereo playback output and 113 dB SNR recording input (Line-in)
- Supports up to 32-Bit/192 kHz playback*
Audio Features
- Power pre-regulator reduces power input noise to ensure consistent performance
- Premium audio capacitors
- Dedicated audio PCB layers
- Audio cover
- Unique de-pop circuit
* Due to limitations in HDA bandwidth, 32-Bit/192 kHz is not supported for 7.1 Surround Sound audio.

Και πηρα μια sounblaster g5 δανεικη απο εναν φιλο για να δω εαν εχει διαφορες απο την ενσωματωμενη(πιθανων να μου την πουλουσε αν την ηθελα γιατι αυτος προσφατα πηρε την g6)

Σημερα εδωσα καμια ωριτσα χρησιμοποιοντας αυτο (τυχαια μου το εβγαλε ο youtubης) με συνδεση απλα usb στο Pc και micro-usb στην καρτα χωρις drivers/software.

To μονο αντικειμενικο που ειδα ειναι οτι τα ηχεια παιζουν 20-30% πιο δυνατα.

Προφανως ο ηχος "βγαινει" διαφορετικος αλλα πιστευω πως με eq πιθανοτατα να μην ειχε τοση διαφορα(πιο δυνατα/τονισμενα treble,πιο χαμηλα/αδυναμα low σε σχεση με την ενσωματωμενη.

Τωρα απο εκει και περα υπαρχει καποιος πιο μεθοδικος/μετρησιμος τροπος να τσεκαρω διαφορες?

Υ.Γ Οκ, ειμαι γενικα με την ενσωματωμενη, αλλα επειδη εχω αρχισει λιγο και ασχολουμε με τον ηχο(με μικρης/ελαχιστης σημασιας ομως project) ειπα να ριξω μια ματια στο τι υπαρχει.Και για να ειμαι ειλικρινης περισσοτερο απο περιεργεια γενικα , παρα αντικειμενικη αναγκη για αλλαγη.

Spoiler

Edit->Απαραδεκτη η creative, η soundblaster x G5 ειναι end of life product(οκ μεχρι εδω), όμως εχει κατεβασει το software που την υποστηριζει(BlasterX Acoustic Engine) εντελως απο το support site της και παρολο που μετα απο ψαξιμο το βρηκα και το κατεβασα(bxae_pcdrv_l07_1_00_20.exe) απο αλλου θελει activation για να τρεξει.Απο αυτο και μονο δεν προκειτε να ξαναγορασω τιποτα απο creative(την ειχα στις "τιμιες" μαρκες για ακουστικα/bt/ηχεια/λοιπα περιφερειακα).

Επεξ/σία από @topos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...