vounisios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Γεια σας φιλοι μου...τη βοηθεια σας θα ηθελα: Εχω 170 επαφες στον υπολογιστη μου. Ομως δεν θελω να εμφανιζονται με αυτην την σειρα. Θελω να ξεκιναει πρωτα με το επιθετο & μετα το ονομα. οπως εδω στη φωτο π.χ Ανδρεου Νικος...Πως γινεται αυτο ? σας ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου γινεται εαν εχεις βαλει το ονομα σε αλλο πεδιο και το επωνυμο σε αλλο πεδιο. μετα επιλεγεις την σειρα καταταξης εαν θα ειναι με μικρο η με επωνυμο. εαν εχεις βαλει ολο το ονοματεπωνυμο σε ενα πεδιο φυσικα και δεν γινεται ευκολα μιας και θα πρεπει να πας σε καθε εγγραφη και να χωρισεις το μικρο απο το επωνυμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλημερα.τελικα τα καταφεραμε. Απο τις Επαφες μου στο PC κλικ στο Γραναζι-Ρυθμισεις πανω δεξια και μου εβγαλε τον πινακα[πολυ απλο]. Εβαλα στην ταξινομηση το Επωνυμο και ολα ΟΚ, Τωρα ξεκινανε ολα με το επωνυμο πρωτα. Ευχαριστω φιλοι μου. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από vounisios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα