ArisMpak25 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα στην ομάδα. Εχω ενω ford focus mk2 1600 (2005 Μοντελο και αέριο).Τελη ιουλιου μου εβγαλε ενα check engine με κωδικο P000A (Αργη απόκρηση εκκεντροφορου bank A) με διαγνωστικό δικό μου. 2 Εβδομάδες περιπου μετά το αυτοκινητο εκοψε ιμμαντα λογο βιδας του τροχαλία και επισκευαστικε. Ο μηχανικος μου εβησε το σφαλμα και περιπου 50-60 χλμ αργοτερα μου αναψε παλι check . Το πηγα απο εκει εκανε εναν ελεγχο με το δικο του διαγνωστικό και εβγαλε 2 σφαλματα. Το πρωτο ειναι το ιδιο δηλαδη P000A και εβγαλε επισης χαμηλη ταση δυναμο. Να τονίσω οτι το αυτοκινητο δεν μου κανει κατι περιεργο ουτε μου αναβει λαμπακι για μπαταρια και δουλευουν ολα κομπλε. Ο μηχανικος μου ειπε να το παω σε εναν ηλεκτρολογο να το τσεκαρει γιατι υπαρχει περιπτωση μου λεει και το πρωτο σφαλμα να ειναι λογο δυναμό και να παιζει "μπαλα" με τα check. Το πηγα σε ηλεκτρολογο τσεκαρε την ταση και μου ειπε οτι ολα δουλευουν ρολοι και δεν υπαρχει θεμα με το δυναμο και την μπαταρια. Εχει καποιος ιδεα τι μπορει να ειναι η αν μπορει καποιος να μου βοηθησει και ειχε κατι παρομοιο
aetos1988 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Καλησπέρα! Έχεις βρει την λύση; Τον αισθητήρα εκκεντροφόρου τον έλεγξαν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις