karampatsos83 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου γνωμες για το magic 6 pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntelosxxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Κι εγω το σκέφτομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Το κινητό δεν το έχω ούτε το έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου. Αλλά έχω δει πολλά reviews και βίντεο και φαίνεται τούμπανο. Δεν το πήρα γιατί ήταν αρκετά πάνω από το μπάτζετ μου αλλά άμα κάποιος είναι διατεθημένος να πάει σε ναυαρχίδα 1000 ευρώ και άνω τότε είναι σίγουρα vfm επιλογή και θα το προτιμούσα από iphone, galaxy κλπ. Δεν υστερεί πουθενά και το λειτουργικό του από τα βίντεο που έχω δει φαίνεται μαγικό(magic) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliffg21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) ψάχνω να βρω το δικό του φορτιστή, ξέρει κάποιος πού μπορούμε να προμηθευτούμε;;;;; Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από cliffg21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karampatsos83 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 45 λεπτά πριν, cliffg21 είπε ψάχνω να βρω το δικό του φορτιστή, ξέρει κάποιος πού μπορούμε να προμηθευτούμε;;;;; εγω πηρα εναν 66watt της huawei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliffg21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δουλεύει κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lucidsteve Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Απο αυτά που έχω δει, εκεί που υστερεί ειναι στο zoom (δεν έχει δυνατό optical zoom), και το magicOS ίσως να ξενίσει σε όσους έρχονται απο το oneUI της samsung. Επιπλέον ακούω για δυσκολίες να βρεθεί θήκη κτλ. Ακόμα πρέπει να επιβεβαιώσει κάποιος οτι το κινητό που θα του έρθει ειναι ευρωπαικό για να έχει την εγγύηση της procordia. Για τις υπηρεσίες της procordia δυστυχώς δεν έχω εμπειρία ούτε έχω ακούσει κάποιον πώς το χειρίζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα