panos4tw Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Γνωριζει κανεις ποσο καιρο παιρνει συνηθως; η φορητοτητα στην κινητη τηλεφωνια? Εδω και ~10 μερες εχει μεινει στο βημα ποιυ φαινεται παρακατω. Επικοινωνω με Cosmtote και μου λενε οτι ολα πανε καλα και απλα να περιμενω, αλλα η νομοθεσια δεν λεει οτι σε 3 εργασιμες πρεπει να εχει ολοκληρωθει? Φοβαμαι οτι καπου εχει κολλησει στο διαδικαστικο και δεν ασχολειται κανεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soul_d Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 20 ώρες πριν, panos4tw είπε Γνωριζει κανεις ποσο καιρο παιρνει συνηθως; η φορητοτητα στην κινητη τηλεφωνια? Εδω και ~10 μερες εχει μεινει στο βημα ποιυ φαινεται παρακατω. Επικοινωνω με Cosmtote και μου λενε οτι ολα πανε καλα και απλα να περιμενω, αλλα η νομοθεσια δεν λεει οτι σε 3 εργασιμες πρεπει να εχει ολοκληρωθει? Φοβαμαι οτι καπου εχει κολλησει στο διαδικαστικο και δεν ασχολειται κανεις Σου έχει έρθει η κάρτα; Πλέον ενεργοποιείται μέσα από την εφαρμογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos4tw Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, soul_d said: Σου έχει έρθει η κάρτα; Πλέον ενεργοποιείται μέσα από την εφαρμογή Μου εχει ερθει ναι, το screenshot ειναι μετα την ενεργοποιηση της καρτας που ελαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soul_d Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 27 λεπτά πριν, panos4tw είπε Μου εχει ερθει ναι, το screenshot ειναι μετα την ενεργοποιηση της καρτας που ελαβα Την έκανες από το cosmote app ή από το what's up ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos4tw Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Cosmote WEB app (ακα απο τον υπολογιστη), για Cosmoκαρτα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soul_d Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, panos4tw είπε Cosmote WEB app (ακα απο τον υπολογιστη), για Cosmoκαρτα ειναι Από προσωπική εμπειρία, έχουν κάνει από 2 μέρες μέχρι και πάνω από μήνα. Υπομονή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα