Προς το περιεχόμενο

Ghost of Yōtei: Το φημισμένο Ghost of Tsushima αποκτά συνέχεια αποκλειστικά στο PS5

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όποιος είδε χθες live το State of Play κουτουλώντας από τη νύστα του και κουτουλώντας το κεφάλι του στον τοίχο στο σφύριγμα πριν τη λήξη έμεινε με το στόμα ανοιχτό αναγνωρίζοντας ότι ήταν το μόνο ουσιαστικό και ελπιδοφόρο πράγμα που έδειξαν σε όλο to event, με χρονοδιάγραμμά έλευσης βέβαια "κάπου" στο 2025.

Τα υπόλοιπα τα συνοψίζει η φράση, 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του PS5: "Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι της εταιρείας που σχεδιάστηκε εξαρχής για τη συγκεκριμένη κονσόλα"

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

56 minutes ago, Vasilis 07 said:

Φαντάζομαι μιλάς για το απλό PS5 και όχι το Pro. Κοίτα αν είναι να αλλάξεις κονσόλα μόνο και μόνο για αυτό τον τίτλο δεν ξέρω αν αξίζει. Πάντως όσο περνάει ο καιρός για όποιον είναι σε αυτό το δίλημμα, χάνει το PS5 και κερδίζει το PS6 στην επιλογή (αναμονή), εκτός και αν δούμε τιμή στο 800αρι.

Μα 800άρι νομίζω θα κάνει το PS5 Pro. 

Το PS6 το οποίο κανείς δεν ξέρει πότε θα βγει, σίγουρα δεν πρόκειται να βγει σε λιγότερα χρήματα. 

Προσωπικά από PS4 pro έχω κάνει skip το PS5, αρχικά επειδή για κάνα χρόνο δεν υπήρχε πουθενά, και μετά περίμενα το Pro που ήταν αναμενόμενο ότι θα βγει. Πλέον με τις τιμές του Pro στα 800, απλά skip και αυτό και πάω απευθείας στο 6 όταν και όποτε βγει. 

Ότι μπορώ να παίξω παίζω στο Xbox, που και αυτό το είχαν θερίσει οι scalpers, αλλά σε κάποια φάση απλά το πέτυχα retail με μαγικό τρόπο..

• Like 1

1 ώρα πριν, Thresh είπε

Αποκλειστικά στο PS5 ή "αποκλειστικά" και σε κάποια φάση στο PC? 😛

Εννοείται θα έρθει και υπολογιστή αργότερα απλά η αρχική αποκλειστικοτητα είναι για το ps5 όπως κάθε sony first party. Κάπως πρεπει να σπρώξει και το Pro μοντέλο γιατί αν βασιστεί στα Remaster και στα remake άστα να πάνε. 

• Like 1
  • Haha 1

11 minutes ago, αποστόλης said:

Φαντάζομαι η πρωταγωνίστρια είναι κάποια κάτοικος της Tsushima που την έσωσε ο jin ως ghost και την εκπαίδευσε.

Είναι 300 χρόνια μετά το πρώτο παιχνίδι. 

• Like 1

7 minutes ago, Innersense said:

Τα υπόλοιπα τα συνοψίζει η φράση, 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του PS5: "Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι της εταιρείας που σχεδιάστηκε εξαρχής για τη συγκεκριμένη κονσόλα"

Για τη Sucker Punch εννοεί προφανώς.

Όχι πως υπάρχουν πολλά περισσότερα παιχνίδια σχεδιασμένα εξ'ολοκλήρου για το PS5. Ελάχιστα θυμάμαι και αυτά ήταν από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν. (π.χ. Returnal, Ratchet and Clank κτλ.)

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Vasilis 07 said:

Φαντάζομαι μιλάς για το απλό PS5 και όχι το Pro. Κοίτα αν είναι να αλλάξεις κονσόλα μόνο και μόνο για αυτό τον τίτλο δεν ξέρω αν αξίζει. Πάντως όσο περνάει ο καιρός για όποιον είναι σε αυτό το δίλημμα, χάνει το PS5 και κερδίζει το PS6 στην επιλογή (αναμονή), εκτός και αν δούμε τιμή στο 800αρι.

Βασικά το PS4 Pro με καλύπτει ακόμα.... Στο PS5 άντε να θέλω να παίξω 4-5 τίτλους τους οποίους όμως σκέφτομαι ότι λογικά θα μπορέσω να τους παίξω στο PS6. Και φυσικά όπως πολύς κόσμος έχω γεμάτο backlog ακόμα, χρόνος μένει να βρεθεί. 

Για αυτό σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να περιμένω για το PS6 και με τη λογική ότι θα βγει το Ghost of Yōtei το 2025 (είχα και έχω τρέλα με το Ghost of Tsusima - είναι μέσα στο Top 5 μου) .... 

Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Like 1

14 λεπτά πριν, polaki είπε

Μα 800άρι νομίζω θα κάνει το PS5 Pro. 

Το PS6 το οποίο κανείς δεν ξέρει πότε θα βγει, σίγουρα δεν πρόκειται να βγει σε λιγότερα χρήματα. 

Προσωπικά από PS4 pro έχω κάνει skip το PS5, αρχικά επειδή για κάνα χρόνο δεν υπήρχε πουθενά, και μετά περίμενα το Pro που ήταν αναμενόμενο ότι θα βγει. Πλέον με τις τιμές του Pro στα 800, απλά skip και αυτό και πάω απευθείας στο 6 όταν και όποτε βγει. 

Ότι μπορώ να παίξω παίζω στο Xbox, που και αυτό το είχαν θερίσει οι scalpers, αλλά σε κάποια φάση απλά το πέτυχα retail με μαγικό τρόπο..

Χαίρω πολύ για το 800αρι ;(ή 920αρι) του Pro. Για το PS6 μιλάω για τιμή.

7 λεπτά πριν, Charismo είπε

Για τη Sucker Punch εννοεί προφανώς.

Όχι πως υπάρχουν πολλά περισσότερα παιχνίδια σχεδιασμένα εξ'ολοκλήρου για το PS5. Ελάχιστα θυμάμαι και αυτά ήταν από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν. (π.χ. Returnal, Ratchet and Clank κτλ.)

Πρώτο  πρώτο ήταν το Demon's Souls. Πάντως 4 χρόνια μετά, τα παιχνίδια για το 5 είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενώς χεριού και μιλάμε για pro και να είχαμε να λέγαμε.

Για οποιον εχει την παραμικρη ελπιδα οτι θα ειναι αξιο "sequel" του Ghost of Tsushima
απλα να τσεκαρει info για την voice actress (Erika Ishii).
Οποιος πιστευει οτι ειναι τυχαια η επιλογη τετοιας voice actress και οτι τετοιοι "μοντερισμοι" δεν εχουν επηρεασει το παιχνιδι εχω ενα γεφυρι να του πουλησω 😅.

Οτι προλαβαμε με το
Ghost of Tsushima, προλαβαμε δυστυχως 😢.

• Like 6

2 hours ago, tsibosp said:

Εγω γιατι εχω την υποψια οτι προκειται για τιτλο τυπου "Spiderman Miles Morales" φαση και οχι για φουλ αυτονομο full experience sequel; Περιεργο αλλα ανευ λογου ειμαι σιγουρος οτι αποκλειεται να ειναι αυτονομος τιτλος. 

Κανονικο θα είναι. Θα κάνει ανθολογίες. 

• Like 1

44 minutes ago, negator2vc said:

Για οποιον εχει την παραμικρη ελπιδα οτι θα ειναι αξιο "sequel" του Ghost of Tsushima
Οποιος πιστευει οτι ειναι τυχαια η επιλογη τετοιας voice actress και οτι τετοιοι "μοντερισμοι" δεν εχουν επηρεασει το παιχνιδι εχω ενα γεφυρι να του πουλησω 😅.

Οτι προλαβαμε με το

Το ίδιο κόλπο που έκαναν στις ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. 

Ήταν μήπως τυχαία η επιλογή του Ian McKellen? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μουσική western με γιαπωνέζικη ενορχήστρωση και μανικιούρ στην πένα. Ok.... Το Ghost of Tsushima ήταν και παραμένει έπος. Θέλω να δω για να κρίνω περισσότερα. 

Επεξ/σία από vastegial_74

2 ώρες πριν, negator2vc είπε

Οτι προλαβαμε με το

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 38 ολόκληρα παιχνίδια έχει δανείσει η συγκεκριμένη την φωνής της. Σε ποια από αυτά η συγκεκριμένη κυρία με την φωνή της επέβαλε woke agenda?

• Like 3

3 ώρες πριν, NickTG είπε

Το ίδιο κόλπο που έκαναν στις ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. 

Ήταν μήπως τυχαία η επιλογή του Ian McKellen? 

Πολυ επιτυχημενη συγκριση. Κανενα μελλον-καμια ελπιδα.

1 ώρα πριν, music_lover είπε

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 38 ολόκληρα παιχνίδια έχει δανείσει η συγκεκριμένη την φωνής της. Σε ποια από αυτά η συγκεκριμένη κυρία με την φωνή της επέβαλε woke agenda?

Ας ξεκινησουμε απο τα βασικα. Δεν ειναι κυρια. Ειναι τραντζεντερ. Ειναι κυριος που επελεξε (καπελο του) να λεγεται κυρια, επειδη θελει να αυτοπροσδιοριζεται ετσι. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...