cassie12 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Παιδιά καλησπέρα σας. Αντιμετωπίζω ενα σοβαρο προβλημα με τον υπολογιστη μου.Πριν τρεις μερες εκανα το πρωτο μου build.μετα απο πολυ κοπο και προσπαθεια τα καταφερα και το εστησα.ολα πηγαν σχετικα καλα το pc λειτουργησε κανονικα αν και για καποιο λογο αντι για 16 ram που εγκατεστησα μου το διαβαζε ως 8.Ειπα την επομενη μερα θα ασχοληωθω περισσοτερο για να το λυσω σαν προβλημα.αλλα πλεον το pc δε μπουταρει.παιρνει ρευμα και στη μητρικη μου αναβει 2 κοκκινα λαμπακια cpu και dram.εχω κανει τα παντα βαλε βγαλε τα παντα ποσες φορες και ακρη δεν εβγαλα.εξακολουθει να συμβαινει το ιδιο.Παιζει να ειχε ιδεα κανεις τι μπορει να φταιει????Σας ευχαριστω πολυ οσοι απαντησετε.το τρελο της υποθεσης ειναι οτι την πρωτη μερα ηταν ολα καλα μεχρι και Game επαιξα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Για αρχη πες μας τι συστημα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos.del Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 99% δεν σου έχει πατήσει η cpu σωστά στο socket μέσα, διαβασε επισης της οδηγιες της μητρικης σε πια slot πρεπει να βαλεις της μνημες οταν ειναι 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα