blackhill66 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου εχω τα w 10 σε εναν ssd 2.5 αρι (120 gb) εχω βαλει στο πισι εναν nvme m2 (256gb) κενο εχω εγκαταστησει 4-5 προγραμματακια μαζι με το λειτουργικο στον ssd αξιζει να μεταφερω ολα στον nvme? αν αξιζει με ποιο προγραμμα(free) να το κανω? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου To Acronis νομίζω θα σε καλύψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εγώ χρησιμοποιώ το DiskGenius που είναι free και είναι μια πλήρης σουίτα hard disk: κάνει clone/restore, OS migration, partition, data recovery (partition/file), resize, extend, split, bit locker management, hide, convert primary/logical/active, verify/repair bad sectors, virtualize system into VM. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Κατάργησα όλα τα παλιά τέτοια προγράμματα που είχα. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από sattack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Aomei backup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου ευχαριστω παιδες,το εκανα με macrium reflect μια χαρα πηγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα