wizzy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Α πρόλαβες εκείνες τις εποχές ;p Ε, ναι, είμαι λίγο μεγάλος.....!
nemos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 να σαι καλά! :evil: :evil: ....ώστε ΕΣΥ ήσουν.... ελπίζω να έβγαλες την νιτρογλυκερίνη που είχα ακουμπήσει στο αυλάκι της αρχής του Overkill πριν βάλεις τον δίσκο στο πικαπ σου....:twisted: :twisted: :twisted:
christos_0b Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Θα εβγαζα παρα πολλα "κοματια" στην φορα αλλα η συλλογη δεν ειαι δικη μου αλλα του πατερα μου.Οταν κ αν με το καλο περασει εξ'ολοκληπου στα χερια μου θα σας εωημεροζω Ξεκιναει απο αρχες του 60 και φτανει εως και σημερα.Θα ψαξω μερικα απο τα "καλυτερα κοματια" και θα σας πω.
Azaell Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 λοιπον εγω παιδια εχω και ειμαι περιφανοw για αυτο το soundhouse tape των maiden σε κασεττα original
carlmikaze Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 και εμένα το πιο σπάνιο βινύλιο μου είναι η κασσέτα "Crawl" των Entombed.
savvas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 se vinilio ton kiss to "i was made for loving you" ke to hotel california ton eagles se vinilio ke afto xoris na xero an ke poso spania ine
yiah Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 το Thick as a Brick των Jethro Tull στην εκδοση βινυλιου με συσκευασια 12-σελιδη εφημεριδα πρεπει να ειναι σιγουρα απο τα σπανιοτερα σιγουρα που έχω
Dimitris22 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 SPANIA EKDOSI TOU klassikotatou PARANOID TON BLACK SABBATH (vinilio ennoite) ME ENA DIAFORETIKo eksofillo apo auto pou iparxi sto CD pou kikloforei!!! pistevo pos akoma kai se londino kai bermigham na psaksis zitima na vris alles 2 ante tris kopies tou sigkekrimenou album pou xronologite sto 1970......
djnicktanta Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 to i will survive ..to 78 vgike./den iparxei pleon sthn agora kathos kai kati jazz akira pou exo.
Triton Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 σπάνιο για τον καθένα μάλλον είναι "το παλιό, αγαπημένο βινυλιάκι που κατάφερε να καβατζώσει απο κανά συγγενή, φίλο κλπ", γιατί όπως και αν το κάνουμε όσο σπάνιο και να είναι κάποιο, άμα δεν το ήθελες, δεν θα το εκτιμήσεις... Αγαπώ ιδιαίτερα τους δίσκους Ρεμπέτικο, Το μινόρε της αυγής και κάμποσα 45άρια που έμειναν πίσω απο μια μετακόμιση φίλης. Σπάνια τώρα... δεν ξέρω. Πάντως σιγά σιγά προσπαθώ να ανακαλύψω ξεχασμένα soundtracks όπως τα Invasion of the body snatchers ή το Lifeforce του Mancini
Hiphoper Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 loipon, apo tin moysiski tis niotis moy 1 active member - diamartiria (vinilio - poy evgalan 500 kommatia mono...) 2 active member - stin ora ton skion (vinilio pali periorismenis kopis...) 3 ffc skliroi kairoi (vinilio - poy evgalan 500 kommatia mono...) 4 bd foxmoor - i'm still an active member (vinilio periorismenis kopis...) 5 fp - real (vinilio periorismenis kopis...) 6 to akoy mana k o prosfygas, ta promo vinilia... 7 kai diafora alla arithmimena cd apo fr.pr. Έχεις κανένα άλλο μη σπάνιο που να πουλάς ? Έχω έναν που ΔΕΝ τον ακούω, γιατί δεν μου αρέσει το rock! Deep Purple- Mark 2 έκδοση του 1967, πιάνει τίποτα ?
Vagos_46 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 εντελως τυχαια επεσε στα χερια μου το the soundhouse tapes των maiden! αν και ο paul di'anno δεν μου αρεσει ειναι ενα κομματι της ιστοριας πιστευω.
NoNuclearPower Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 12ιντζο βινύλιο single του 1988 που καταζητείτο πάνω από 10 χρόνια, από μια μπάντα για την οποία όσο κι αν έψαχνα στο internet δε έβρισκα καμια πληροφορία μέχρι πέρσυ : Vietnam Chain - Before I Go Να'ναι καλά το gemm.com και τα περιορισμένα του αντίτυπα. Κομμάτι-διαμάνταρος πολλών καρατίων, απίθανη μελωδία, ήρεμη εισαγωγή, υπνωτισμένα φωνητικά και ένα κορυφαίο hard rock ξέσπασμα από τη μέση. Προχωρημένο κομμάτι που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι κυκλοφόρησε γύρω στα 20 χρόνια πριν. Απαραίτητη αγορά. Tο εξώφυλλο όλα τα λεφτά :
paliorockas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 AEROSMITH-TOYS IN THE ATTIC-1975-80773 BLUES PROJECT-LIVE AT THE CAFÉ AU GO GO SOCRATES-PHOS-1976-VERTIGO k.alla polla
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.