greekfragma Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου αντί να βλέπεις ειρωνία καλύτερα να βλέπεις τη λογική οτι το αμάξι χάνει τα ηλεκτρονικά του. Τώρα μπορεί να είναι σκέτο το καντράν ενδείξεων γιατί ένα καλώδιο έχει πάρει υγρασία, την επόμενη μέρα ποιος σου λέει οτι αυτό το μικρό καλώδιο-βραχυκύκλωμα δε θα σου κόψει και το ηλεκτρο-υδραυλικό τιμόνι ή το esp πάνω σε μια βρεγμένη γλιστερή στροφή (χειμώνας έρχεται). όλα στην ίδια πλεξούδα πάνε και επικοινωνούν με τον εγκέφαλο. τέλος πάντων. καλή τύχη να βγάλεις άκρη. αποσύρομαι από το θρεντ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordvec Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Φύσα του καντράν δες. Τα focus έχουν ευαισθησία εκεί, γιατί όχι και τα fiesta λοιπόν. Αν στο διαγνωστικό σου βγάζει ένα σκασμό άσχετες βλάβες είναι ένδειξη προς εκεί. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από lordvec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, pateras88 είπε οδηγάω 15 χρόνια Λίγα είναι. "Χθεσινός" είσαι. Θα χρειαστούν άλλα 15 χρόνια ίσως για να το καταλάβεις. Καλοπροαίρετα σου το γράφω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pateras88 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, lordvec είπε Φύσα του καντράν δες. Τα focus έχουν ευαισθησία εκεί, γιατί όχι και τα fiesta λοιπόν. Αν στο διαγνωστικό σου βγάζει ένα σκασμό άσχετες βλάβες είναι ένδειξη προς εκεί. Θα το τσεκαρω αυτό που λες φίλε μου ευχαριστώ μπορεί να είναι και από αυτό θα πάει ηλεκτρολόγο το αυτοκίνητο και ας ελπίσουμε ότι θα βρει κατι 7 ώρες πριν, theopan είπε Λίγα είναι. "Χθεσινός" είσαι. Θα χρειαστούν άλλα 15 χρόνια ίσως για να το καταλάβεις. Καλοπροαίρετα σου το γράφω. Δηλαδή στα 50-55 θα είμαι κομπλέ μια χαρά, δεν σου είπα ότι είμαι ο μάστερ στα αυτοκίνητα ούτε ο Σουμάχερ, απλά έχω μια εμπειρία 15 χρόνια στο τιμόνι τα 40 φτάνω φίλε μου δεν είμαι πιτσιρικάς που ξεκίνησε να οδηγάει τώρα. Φιλικά το λέω και εγώ σε άλλα 15 θα θέλω γυαλιά και τα αντανακλαστικά μου θα είναι αργά θα έχω χειρότερη ασφάλεια στο δρόμο από την φυσιολογική φθορά στο ανθρώπινο σώμα όχι από το αυτοκίνητο 😅, Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από pateras88 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pateras88 είπε Δηλαδή στα 50-55 θα είμαι κομπλέ μια χαρά, δεν σου είπα ότι είμαι ο μάστερ στα αυτοκίνητα ούτε ο Σουμάχερ, απλά έχω μια εμπειρία 15 χρόνια στο τιμόνι τα 40 φτάνω φίλε μου δεν είμαι πιτσιρικάς που ξεκίνησε να οδηγάει τώρα. Φιλικά το λέω και εγώ σε άλλα 15 θα θέλω γυαλιά και τα αντανακλαστικά μου θα είναι αργά θα έχω χειρότερη ασφάλεια στο δρόμο από την φυσιολογική φθορά στο ανθρώπινο σώμα όχι από το αυτοκίνητο 😅, Στα "οδηγικά" σου χρόνια άρχισα να ωριμάζω σαν οδηγός. Μέχρι τότε ήμουν "πάμε κι όπου βγει". "Πιτσιρικάς" είσαι ακόμα λοιπόν. Φαίνεται άλλωστε από την άποψη που αναλύεις. Λάβε υπόψη σου αυτό που έγραψε ο άλλος, αυτό σου λέω. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από theopan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pateras88 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 20 λεπτά πριν, theopan είπε Στα "οδηγικά" σου χρόνια άρχισα να ωριμάζω σαν οδηγός. Μέχρι τότε ήμουν "πάμε κι όπου βγει". "Πιτσιρικάς" είσαι ακόμα λοιπόν. Φαίνεται άλλωστε από την άποψη που αναλύεις. Λάβε υπόψη σου αυτό που έγραψε ο άλλος, αυτό σου λέω. Εννοείται ότι το έχω λάβει υπόψη μου και το γνωρίζω το αυτοκίνητο είναι ήδη στο συνεργείο, εγώ στάθηκα στον τρόπο που το είπε δεν έχει κανένας το δικαίωμα να προσβάλει λεκτικά τον άλλον ας το έλεγε με ωραίο τρόπο και στην ηλικία που αρμόζει άρα άλλος είναι ο πιτσιρικάς και όχι εγώ νομίζω... Τέλος πάντων δεν οδηγεί πουθενά αυτή η κουβέντα, εγώ απλά ζήτησα βοήθεια από μια κοινότητα φόρουμ που είμαι εγγεγραμμένος από το 2011, τώρα το αν θέλει να βγάλει ο καθένας το άχτι του εδώ προσβάλλοντας άγνωστους και μιλώντας με χαρακτηρισμούς τι να πω καλή καρδιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Στις 27/9/2024 στις 12:03 ΜΜ, pateras88 είπε Εννοείται ότι το έχω λάβει υπόψη μου και το γνωρίζω το αυτοκίνητο είναι ήδη στο συνεργείο, εγώ στάθηκα στον τρόπο που το είπε δεν έχει κανένας το δικαίωμα να προσβάλει λεκτικά τον άλλον ας το έλεγε με ωραίο τρόπο και στην ηλικία που αρμόζει άρα άλλος είναι ο πιτσιρικάς και όχι εγώ νομίζω... Δεν νομίζω ότι μπορεί να εκληφθεί ως προσβολή αυτό που σου απάντησε. Σε εμάς τους "τρίτους" τουλάχιστον δεν φάνηκε έτσι. Αν εσύ το εξέλαβες έτσι τότε μάλλον θα έπρεπε να προσβληθείς κι από την δική μου απάντηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου On 27/09/2024 at 02:51, theopan said: Λίγα είναι. "Χθεσινός" είσαι. Θα χρειαστούν άλλα 15 χρόνια ίσως για να το καταλάβεις. Καλοπροαίρετα σου το γράφω. 30 χρόνια οδήγησης δεν είναι τίποτα. Χρειάζονται τουλάχιστον ακόμα τόσα για να πάρεις μυρωδιά. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aionnou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, NickTG είπε 30 χρόνια οδήγησης δεν είναι τίποτα. Χρειάζονται τουλάχιστον ακόμα τόσα για να πάρεις μυρωδιά. Ναι στα 60 αρχίζεις να νοιώθεις όπως λέει και ο τύπος παραπάνω.. και μετά έφυγε ignore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Στις 28/9/2024 στις 2:32 ΜΜ, NickTG είπε 30 χρόνια οδήγησης δεν είναι τίποτα. Χρειάζονται τουλάχιστον ακόμα τόσα για να πάρεις μυρωδιά. Όταν θα τα φτάσεις -καλά να 'σαι- θα καταλάβεις. Κι έλα να τα ξαναπούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 20 minutes ago, theopan said: Όταν θα τα φτάσεις -καλά να 'σαι- θα καταλάβεις. Κι έλα να τα ξαναπούμε. Όταν θα φτάσεις τα 60 θα καταλάβεις. Έλα πάλι να τα πούμε τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου On 28/09/2024 at 13:41, theopan said: Δεν νομίζω ότι μπορεί να εκληφθεί ως προσβολή αυτό που σου απάντησε. Σε εμάς τους "τρίτους" τουλάχιστον δεν φάνηκε έτσι. Αν εσύ το εξέλαβες έτσι τότε μάλλον θα έπρεπε να προσβληθείς κι από την δική μου απάντηση. Καλά προσβλητικά και ειρωνικά είναι τα σχόλια. Υπάρχουμε και εμείς οι "τρίτοι" που τα αναγνωρίζουμε. Απλά υπάρχει η ανωνυμία του internet που βολεύει για τέτοια σχόλια. Γιατί αφενός, έξω δεν θα τολμούσες να εκτοξεύσεις τέτοιον χαρακτηρισμό, και τελικά το έκανες οι αντιδράσεις θα ήταν από ένα φάσκελο μέχρι να βλέπεις αστράκια. On 28/09/2024 at 14:32, NickTG said: 30 χρόνια οδήγησης δεν είναι τίποτα. Χρειάζονται τουλάχιστον ακόμα τόσα για να πάρεις μυρωδιά. πάντως ακόμα και σε αυτόν τον άτυπο διαγωνισμό μέτρησης μορίου, το χρονικό διάστημα που είναι κάποιος οδηγός δεν λέει απολύτως τίποτα. Αν μιλάμε για χιλιόμετρα, να το συζητήσουμε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου οχι μονο χιλιομετρα, εγω λεω να μπει και βαθμος δυσκολιας (Καταρα, εθνικη οδος, Παγκρατι) που να διαμορφωνει το τελικο αποτελεσμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 29/9/2024 στις 10:58 ΜΜ, tzotzo είπε Καλά προσβλητικά και ειρωνικά είναι τα σχόλια. Υπάρχουμε και εμείς οι "τρίτοι" που τα αναγνωρίζουμε. Απλά υπάρχει η ανωνυμία του internet που βολεύει για τέτοια σχόλια. Γιατί αφενός, έξω δεν θα τολμούσες να εκτοξεύσεις τέτοιον χαρακτηρισμό, και τελικά το έκανες οι αντιδράσεις θα ήταν από ένα φάσκελο μέχρι να βλέπεις αστράκια. Έπεσες στην περίπτωση τώρα! (Για αυτό και το "haha"). Όχι μόνο "επώνυμα" αλλά και "face to face" (κατάμουτρα) το κάνω. Διαχρονικά σε όλη μου τη ζωή. Απλά τον τελευταίο καιρό στην εποχή της ...παραπαίουσας λογικής μεγάλωσα και βαρέθηκα να επιχειρηματολογώ για τα προφανή. Ο "χαρακτηρισμός" (που τόσο σας πονάνε μερικούς) ποιός είναι; Το "χθεσινός"; Ένας χρονικός προσδιορισμός είναι απλά. Καμία μομφή δεν εμπεριέχει. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από theopan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 57 minutes ago, theopan said: παραπαίουσας λογικής μεγάλωσα και βαρέθηκα να επιχειρηματολογώ για τα προφανή. αν σοβαρα θεωρεις πως καποιος που οδηγει 15-20 χρονια ειναι νεος οδηγος και εχει αλλα τοσα για να μαθει, η δικη σου ειναι παραπαιουσα λογικη. Οπως στο αλλο θεμα με το adblue. Λες οτι σε βολευει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα