pateras88 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα παιδιά, Ford Fiesta 2010 πετρέλαιο 1.4 το έχω 10 μέρες 221 χιλιάδες χιλιόμετρα μεταχειρισμένο , Σήμερα εκεί που οδηγούσα ξαφνικά σβήνουν όλα στο καντράν (κοντέρ) και άναψαν όλα τα λαμπάκια μηδένισαν οι δείκτες στροφών χιλιομέτρων και ξανά επανήλθαν, δηλαδή αυτό που κάνει ακριβώς όταν το ανάβεις. Άρχισε να μην δουλεύει σωστά πατούσα γκάζι και αργούσε να ανεβάσει στροφές είτε σε κίνηση είτε ρελαντί, το έσβησα περίμενα λίγο το άναψα και συνήλθε κανονικά, έχει τύχει σε κανέναν ξέρουμε τι μπορεί να είναι ?? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Mπαταρία και τα λοιπά ηλεκτρικά,πόλοι που θέλουν σφίξιμο,συνδέσεις,γειώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μάλλον εγκέφαλος μυρίζει.... Στην καλύτερη το δυναμό σου δεν φορτίζει σωστά την μπαταρία Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από bill999r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) πηγαινε μπροστα στην μηχανη βρες τον εγκεφαλο κ πες μας αν στην μεση της ενωσης ..αν εχει κατι σαν μαυρη σιλικονη.. https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRMQDjd3gT0EW3gq29CRz2rarfV57UZvPu7TQ&s https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQw6itiDm--YS4VFayEiq4-Pww_XIJUWjJAtw&usqp=CAU Το αμαξι ηταν απο καποιον γνωστο ή ιδιωτη/μαντρα? Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) ειχαμε δυο πεζω παρτνερ στην δουλεια. απο καινουργια που ηταν σε απροβλεπτες χρονικες στιγμες αναβαν τα λαμπακια στο καντραν και εσβηνε ο κινητηρας. η συχνοτητα ηταν μια φορα τον μηνα η διμηνο. ηταν τελειως απροβλεπτο. εβαζες νεκρα και αρχισε να ανεβοκατεβαζει στροφες και εσβηνε. ειναι πραγμα που και στο συνεργειο να το πας παλι δεν βγαινει ακρη. δεν ειχε περιοδικοτητα το φαινομενο. το ανεχθηκαμε για 4 χρονια (δεν το εκανε και συνεχεια) και καποια στιγμη τα αλλαξε η εταιρεια. για εμενα το αυτοκινητο εχει προβλημα. κοιταξε να το δωσεις πισω εαν γινεται γιατι ακρη με την βλαβη δεν θα βρεις ευκολα. και εαν βρεις θα σου κοστισει ακριβα. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από xsterg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Μετά τη βρώμα στη καμπίνα έχεις και τέτοια θέματα; Μάλλον ώρα να κάνεις μια σοβαρή κουβέντα με τον μαντρά και να του πεις ή φτιάχνεις το αμάξι να είναι λειτουργικό ή αναστροφή πώλησης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aionnou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, greekfragma είπε Μετά τη βρώμα στη καμπίνα έχεις και τέτοια θέματα; Μάλλον ώρα να κάνεις μια σοβαρή κουβέντα με τον μαντρά και να του πεις ή φτιάχνεις το αμάξι να είναι λειτουργικό ή αναστροφή πώλησης. Μπορεί να έχει έρθει από το Βόλο και δεν έχει στεγνώσει καλά ακόμα το αμάξι.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Just now, aionnou said: Μπορεί να έχει έρθει από το Βόλο και δεν έχει στεγνώσει καλά ακόμα το αμάξι.. πολύ πιθανό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Μπες στο ford club στο fb και ρώτα για αξιόπιστο συνεργείο στην περιοχή σου. Μπορεί καντράν, μηχανικός που τα γνωρίζει θα στο λύσει άμεσα πριν αρχίζουν να σου πετάνε πάνω ανταλλακτικά ψάχνοντας. Μεταχειρισμένο του 2010 με 200κ θα σου φάει άνετα 1000 ευρώ σε βλάβες/συντήρηση μέχρι να το φέρεις σε καλό σημείο, με σωστή επιλογή συνεργείου θα αποφύγεις να διπλοπληρώνεις το ίδιο πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου προσπαθει σιγα σιγα να σε βαλει στο πνευμα των χριστουγεννων 1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Talos82 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 15 hours ago, pateras88 said: Καλησπέρα παιδιά, Ford Fiesta 2010 πετρέλαιο 1.4 το έχω 10 μέρες 221 χιλιάδες χιλιόμετρα μεταχειρισμένο , Σήμερα εκεί που οδηγούσα ξαφνικά σβήνουν όλα στο καντράν (κοντέρ) και άναψαν όλα τα λαμπάκια μηδένισαν οι δείκτες στροφών χιλιομέτρων και ξανά επανήλθαν, δηλαδή αυτό που κάνει ακριβώς όταν το ανάβεις. Άρχισε να μην δουλεύει σωστά πατούσα γκάζι και αργούσε να ανεβάσει στροφές είτε σε κίνηση είτε ρελαντί, το έσβησα περίμενα λίγο το άναψα και συνήλθε κανονικά, έχει τύχει σε κανέναν ξέρουμε τι μπορεί να είναι ?? Ευχαριστώ Σε Peugeot που μου έχει συμβει, ήταν το καλώδιο του MAP sensor την πρωτη φορα. Την δεύτερη φορα, κάποιο τζιμάνι στο συνεργείο, είχε βαλει τις σωληνες του ψυγείου ανάποδα (εισαγωγή-εξαγωγή)... σε αυτή την περίπτωση ίσως προλάβεις να δεις και την θερμοκρασία να ανεβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pateras88 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, Talos82 είπε Σε Peugeot που μου έχει συμβει, ήταν το καλώδιο του MAP sensor την πρωτη φορα. Την δεύτερη φορα, κάποιο τζιμάνι στο συνεργείο, είχε βαλει τις σωληνες του ψυγείου ανάποδα (εισαγωγή-εξαγωγή)... σε αυτή την περίπτωση ίσως προλάβεις να δεις και την θερμοκρασία να ανεβαίνει. Το αυτοκίνητο κινείται κάθε μέρα κανονικά και αρκετά χιλιόμετρα άρα άμα ήταν κάτι με θερμοκρασία θα είχε καεί ήδη 😅 κάτι με τα ρεύματα υποψιάζομαι και εγώ γιατί εκείνη την στιγμή είχα αναμμένα μόνο τις πορείας και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έχει κάνει καγκουριες με τα φώτα έχει βάλει κάτι σοληνες λεντ να αναβουνε έχει βγάλει άλλες λάμπες έχει κάνει περίεργα πράγματα, εγώ φοβήθηκα μήπως είναι κανένα θέμα με τον εγκέφαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 8 minutes ago, pateras88 said: Το αυτοκίνητο κινείται κάθε μέρα κανονικά και αρκετά χιλιόμετρα άρα άμα ήταν κάτι με θερμοκρασία θα είχε καεί ήδη 😅 κάτι με τα ρεύματα υποψιάζομαι και εγώ γιατί εκείνη την στιγμή είχα αναμμένα μόνο τις πορείας και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έχει κάνει καγκουριες με τα φώτα έχει βάλει κάτι σοληνες λεντ να αναβουνε έχει βγάλει άλλες λάμπες έχει κάνει περίεργα πράγματα, εγώ φοβήθηκα μήπως είναι κανένα θέμα με τον εγκέφαλο μπαίνεις σε ένα όχημα κάθε μέρα και για αρκετά χιλιόμετρα όπως λες πόσο μυαλό θέλει οτι αν σου σβήσουν τα ρεύματα και το μοτέρ πάνω σε μια στροφή κινδυνεύεις να πας ευθεία; και γελάς και λες χαλαρά οτι εντάξει αφού δε καίγεται... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FoZzZ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Εμένα αυτό είχε γίνει μετά από καθαριστικό αφρό που έβαλα στις γρίλιες του a/c. Επεφτε πάνω σε πλακέτα κ έγινε Χριστουγενιατικο δέντρο. Το στέγνωσα καλά κ σβησανε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pateras88 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, greekfragma είπε μπαίνεις σε ένα όχημα κάθε μέρα και για αρκετά χιλιόμετρα όπως λες πόσο μυαλό θέλει οτι αν σου σβήσουν τα ρεύματα και το μοτέρ πάνω σε μια στροφή κινδυνεύεις να πας ευθεία; και γελάς και λες χαλαρά οτι εντάξει αφού δε καίγεται... Ρε αδερφέ το να κάει το είπα σε σχέση με το παιδί που είπε για τα νερά του ψυγείου,τα λαμπάκια είπα σβησανε το αυτοκίνητο δούλευε κανονικά όπως και το τιμόνι, επίσης το αυτοκίνητο δεν το πήρα από καμία σπηλιά παρατημένο ο προηγούμενος κάτοχος πήγαινε κάθε μέρα στην δουλειά του κανονικά για 4 χρόνια, με βιβλίο service όπως επίσης το πήγα και εγώ για έλεγχο σε 2 συνεργεία, Θα σε παρακαλούσα να κόψεις τα ειρωνικά μηνύματα δεν περίμενα τον Γιώργο από το ινσομνια να μου κάνει μαθήματα ασφαλείας στο αυτοκίνητο, οδηγάω 15 χρόνια, είμαστε εδώ πέρα για να ανταλλάσσουμε γνώμες γνώσεις και να βοηθάμε όχι να προσβάλλουμε τούς άλλους,έχεις κάτι να προτείνεις στο τι μπορεί να ευθύνεται που έγινε αυτό έτσι ώστε να βοηθήσεις καλός, Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από pateras88 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα