Προς το περιεχόμενο

Για ανδροιντ τηλέφωνο με ποίο πρόγραμμα θα κάνω καταγραφή διαδρομών στο βουνό

kostascbr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για ανδροιντ τηλέφωνο ποίο πρόγραμμα θα χρειαστώ για  να κάνω καταγραφή διαδρομών στο βουνό και μετά ποιο πρόγραμμα θα χρειαστώ για να διαβάσω αυτές τις διαδρομές και να μπορώ να ακολουθώ την διαδρομή ευχαριστώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν κάνω πολλές διαδρομές οπότε δεν είμαι δοκιμάσει ούτε πολλά app, ούτε ξέρω αν υπάρχει κάποιο αλλο app που είναι το «στανταρ» και μου έχει διαφύγει. Προσωπικά χρησιμοποιώ το WikiLoc ( https://www.wikiloc.com/ ) γιατί επιτρέπει δωρεάν να έχεις χάρτες στην συσκευή σου και να χρησιμοποιείται το  GPS και όχι το internet του δικτύου κινητής. Αυτό δεν το προσφέρουν χωρις συνδρομή κάποια άλλα που είχα δοκιμάσει.

Γενικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τις 5-10 φορές που το έχω χρησιμοποιήσει και για καταγραφή και για να ακολουθήσω κάποια διαδρομή που έχει μοιραστεί κάποιος.

• Like 1

Strava

Από την εφαρμογή του smartwatch / fitness band αν έχεις (δεν χρειάζεται να έχει gps, χρησιμοποιεί του κινητού).

Komoot (είχα θεματάκια με το gps, έχανε συχνά σήμα, υποθέτω δεν ανανεώνει συχνά την θέση που είσαι).

OsmAnd

• Like 2

22 ώρες πριν, PerfectParanoia είπε

Δεν κάνω πολλές διαδρομές οπότε δεν είμαι δοκιμάσει ούτε πολλά app, ούτε ξέρω αν υπάρχει κάποιο αλλο app που είναι το «στανταρ» και μου έχει διαφύγει. Προσωπικά χρησιμοποιώ το WikiLoc ( https://www.wikiloc.com/ ) γιατί επιτρέπει δωρεάν να έχεις χάρτες στην συσκευή σου και να χρησιμοποιείται το  GPS και όχι το internet του δικτύου κινητής. Αυτό δεν το προσφέρουν χωρις συνδρομή κάποια άλλα που είχα δοκιμάσει.

Γενικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τις 5-10 φορές που το έχω χρησιμοποιήσει και για καταγραφή και για να ακολουθήσω κάποια διαδρομή που έχει μοιραστεί κάποιος.

Το wikiloc to έχω ..το εχω χρησιμοποίηση για να γράψω μια διαδρομή την βλέπω ..αλλά μετά δεν ξέρω πως θα την βάλω και που την διαδρομή για να μπορέση να μου κάνει πλοήγηση ..γενικά πως θα ακολουθήσω την διαδρομή που έχω γράψει.ευχαριστω

1 ώρα πριν, kostascbr είπε

το εχω χρησιμοποίηση για να γράψω μια διαδρομή την βλέπω ..αλλά μετά δεν ξέρω πως θα την βάλω και που την διαδρομή για να μπορέση να μου κάνει πλοήγηση

Έχεις δίκιο, τσέκαρα και εγω κάποια που έχω αποθηκεύσει και θέλει και εκεί την συνδρομή για να κάνεις πλοήγηση μέσα από την εφαρμογη. Θα ορκιζόμουν ότι παλίοτερα τα δικά μου μπορούσα να τα ανοίξω αλλά μπορεί και να κάνω λαθος... Ενοχλητικό αυτό. Αν μπείς από υπολογιστή στο site του wikiloc και κάνεις login μπορείς να κατεβάσεις την διαδρομή ως gpx αρχείο αλλά για πλοήγηση θα πρέπει να γίνει χρήση άλλου app, όπως το OsmAnd που αναφέρθηκε παραπανω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...