akefalos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα Ψάχνω κάποιο πρόσθετο για wordpress ή ότι άλλο θα μπορούσε να δουλέψει σε wordpress όταν ένα χρήστης κάνει εγγραφή με το User registration που έχω ήδη και στέλνει e-mail στον ιδιοκτήτη για έγκριση ή απόρριψη της εγγραφής νέου πελάτη να στέλνετε παράλληλα και SMS στο κινητό του ιδιοκτήτη (με την ανάλογη χρέωση παρόχου φαντάζομαι) σε πραγματικό χρόνο. Όποιος/α έχει συνδέσει και λειτουργεί κάτι τέτοιο θα βοηθούσε η γνώμη του. Ευχαριστώ για το χρόνο
brakosta Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα, το είδα καθυστερημένα αλλά υπάρχει πρόσθετο για wp που κάνει ότι θες. Επιπλέον αν είναι eshop στέλνει σε πελάτη τον αριθμό αποστολής του courier και άλλα.
akefalos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Το οποίο είναι..Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.
opoiosdipote Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δεν το γράφεις εδώ? Μπορεί κάποιος στο μάλλον να θέλει το ίδιο
brakosta Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Το πρόσθετο είναι αποκλειστικά για woocommerce, δικό μου σε συνεργασία με προγραμματιστή και δεν το έχω δημοσιοποιήσει. Το βάζω σε eshop πελατών και αν χρειαστεί το δίνω σε όποιον το θέλει. Όποιος το θέλει θα πρέπει να μου στείλει μήνυμα για να του το δώσω. Εννοείται δωρεάν.
geomagas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Εφόσον είναι δωρεάν, γιατί δεν το δημοσιοποιείς να το κατεβάζει ο κόσμος; Δεν το καταλαβαίνω... 1
brakosta Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Απλά δεν είχα την ανάλογη ανταπόκριση και δεν έχω ασχοληθεί να το ανεβάσω στο repository. Κάποια στιγμή μπορεί να ψαχτώ για να το ανεβάσω.
geomagas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Πως θα δεις ανταπόκριση αν δεν το ανεβάσεις στο repo; Ή έστω κάπου; Άποψή μου: βρες έναν τρόπο να το κάνεις δημόσιο, και μην περιμένεις να κάνει κάποιος κάποια ερώτηση σε κάποιο forum για να δεις αν έχει ανταπόκριση. Δώσε plugin στο λαό! 😎
brakosta Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 ΟΚ. Θα αρχίσω να το ψάχνω πως μπορώ να το επικοινωνήσω και θα το αναφέρω εδώ. Ευχαριστώ πολύ για τη παρότρυνση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα