Προς το περιεχόμενο

SMS Form Registration

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Ψάχνω κάποιο πρόσθετο για wordpress ή ότι άλλο θα μπορούσε να δουλέψει σε wordpress όταν ένα χρήστης κάνει εγγραφή με το User registration που έχω ήδη και στέλνει e-mail στον ιδιοκτήτη για έγκριση ή απόρριψη της εγγραφής νέου πελάτη να στέλνετε παράλληλα και SMS στο κινητό του ιδιοκτήτη (με την ανάλογη χρέωση παρόχου φαντάζομαι) σε πραγματικό χρόνο. Όποιος/α έχει συνδέσει και λειτουργεί κάτι τέτοιο θα βοηθούσε η γνώμη του. Ευχαριστώ για το χρόνο

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα, το είδα καθυστερημένα αλλά υπάρχει πρόσθετο για wp που κάνει ότι θες.

Επιπλέον αν είναι eshop στέλνει σε πελάτη τον αριθμό αποστολής του courier και άλλα.

Δημοσ.

Το πρόσθετο είναι αποκλειστικά για woocommerce, δικό μου σε συνεργασία με προγραμματιστή και δεν το έχω δημοσιοποιήσει. Το βάζω σε eshop πελατών και αν χρειαστεί το δίνω σε όποιον το θέλει. Όποιος το θέλει θα πρέπει να μου στείλει μήνυμα για να του το δώσω. Εννοείται δωρεάν.

Δημοσ.

Απλά δεν είχα την ανάλογη ανταπόκριση και δεν έχω ασχοληθεί να το ανεβάσω στο repository. Κάποια στιγμή μπορεί να ψαχτώ για να το ανεβάσω.

Δημοσ.

Πως θα δεις ανταπόκριση αν δεν το ανεβάσεις στο repo; Ή έστω κάπου;

Άποψή μου: βρες έναν τρόπο να το κάνεις δημόσιο, και μην περιμένεις να κάνει κάποιος κάποια ερώτηση σε κάποιο forum για να δεις αν έχει ανταπόκριση.

Δώσε plugin στο λαό! 😎

Δημοσ.

ΟΚ. Θα αρχίσω να το ψάχνω πως μπορώ να το επικοινωνήσω και θα το αναφέρω εδώ. Ευχαριστώ πολύ για τη παρότρυνση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...