Προς το περιεχόμενο

Amazon.de - δωρεάν μεταφορικά μονο σε FBA αγορες > 59€

aissaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

40 minutes ago, GeeJay said:

Πάντως για να λέμε και τα αξιοπερίεργα, πρώτη φορά στα χρονικά που ΕΛΤΑ κούριερ υπάλληλος με πήρε τηλ κ μετά από συννενόηση μου το άφησε το πακέτο σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού , χωρίς πρόβλημα. Εξυπηρετικότατος. 

Το ίδιο παρατήρησα κι εγώ, και μάλιστα σε δύο παραγγελίες. Μήπως δεν είναι τυχαίο που αυτή η αλλαγή συμπεριφοράς συνέπεσε με την έναρξη της προσφοράς των δωρεάν μεταφορικών από Amazon; Υπάρχει περίπτωση αυτή η προσφορά να είναι προϊόν συμφωνίας μεταξύ Amazon και Elta Courier, ίσως ως τελευταία προσπάθεια να αποφύγουν το λουκέτο; 

• Like 1
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα σε όλους. 

Μια ερώτηση, αν και ξέρω ότι είναι random, ήθελα να μάθω, όσοι πήρατε ογκώδη δέματα, με τι μεταφορική τα έστειλαν; dhl ή ups; 

Εβαλα στο καλαθι κατι μνημες που κανουν 58,70Ε. Μου λεει οτι αν προσθεσω 1,7Ε απο eligible προϊοντα εχω δωρεαν μεταφορικα. Το θεμα ειναι δε βρισκω προϊον με ~2Ε που να ειναι eligible. Εχει καποιος κατι να προτεινει?

2 ώρες πριν, stcp είπε

Εβαλα στο καλαθι κατι μνημες που κανουν 58,70Ε. Μου λεει οτι αν προσθεσω 1,7Ε απο eligible προϊοντα εχω δωρεαν μεταφορικα. Το θεμα ειναι δε βρισκω προϊον με ~2Ε που να ειναι eligible. Εχει καποιος κατι να προτεινει?

Κανά καλώδιο; κανα usb stick; καμιά θήκη κινητού;

Παρεμφερής περίπτωση. Αυτο που παρατήρησα εγώ είναι οτι δεν βρήκα eligible χαμηλης αξιας (1-5 ευρω). Επίσης στις κατήγορίς που έψαχνα γύρω στο 20% ηταν eligible.

Τέλος (και ελπίζω να κάνω λάθος) κάτι μου λέει ότι θα λήξει καποια στιγμη η ιστορία με τα δωρεάν fees. Στην δική μου παραγγελία στο τέλικο στάδιο προσέθετε κανονικά μεταφορικά που αφάιρεσε σαν promotion. H λογική υπαγορέυει ότι αν ήταν μόνιμη προσφορά να μη γινόταν κάν αναφορα σε promotion.

21 ώρες πριν, wasd είπε

Καλησπέρα σε όλους. 

Μια ερώτηση, αν και ξέρω ότι είναι random, ήθελα να μάθω, όσοι πήρατε ογκώδη δέματα, με τι μεταφορική τα έστειλαν; dhl ή ups; 

Ελτα

42 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Ελτα

και σε μενα το ιδιο.Καλυτερα ελτα απο ups,η τελευταια εχει μονο στο αεδρομιο του ελ.βενιζελος γραφειο και αν εισαι αθηνα και δεν σε βρει ειναι μανικι να παρεις το δεμα.Στην επαρχια λογικα κανει subcontracting καποια αλλη υπηρεσια.Ωστωσο νομιζω οτι μπορεις να κανονισεις παραδοση σε smartpoint (κατευθειαν απο αμαζον) και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

19 λεπτά πριν, HatTrick είπε

και σε μενα το ιδιο.Καλυτερα ελτα απο ups,η τελευταια εχει μονο στο αεδρομιο του ελ.βενιζελος γραφειο και αν εισαι αθηνα και δεν σε βρει ειναι μανικι να παρεις το δεμα.Στην επαρχια λογικα κανει subcontracting καποια αλλη υπηρεσια.Ωστωσο νομιζω οτι μπορεις να κανονισεις παραδοση σε smartpoint (κατευθειαν απο αμαζον) και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Ηρθε μεσα σε 4 μερες το ενα πακετο με ΕΛΤΑ, σουπερ δλδ. Αλλα και ups οσες φορες εχω χασει παραδοση το φερνουν την επομενη, δεν εχει χρειαστει να μου πουν ποτε να παω σε καταστημα να παραλαβω.

1 hour ago, lefta_yparxoun said:

πήρα 5 βιβλία με δωρεάν αποστολή και έχει βγάλει ημερομηνία παραλαβής Απρίλιο 2025 !!!

image.png.eae7cb22cf06e3d0fc7bfa38f67a5ebf.png

Μηπως καποιο εξ αυτων δεν εχει εκδοθει ακομα ή ειναι σε προεκδοση? μου εχει τυχει πολυ παλιοτερα και αργησε ενα τριμηνο. Φυσικα ηταν τις καλες εποχες που το Αμαζον εσπαγε μονο του τις αποστολες για να μην σου καθυστερησει τα υπολοιπα αμεσα διαθεσιμα προιοντα και το βιβλιο το ελαβα μονο του οταν εγινε διαθεσιμο.

• Like 1

3 ώρες πριν, Sebu είπε

Μηπως καποιο εξ αυτων δεν εχει εκδοθει ακομα ή ειναι σε προεκδοση? μου εχει τυχει πολυ παλιοτερα και αργησε ενα τριμηνο. Φυσικα ηταν τις καλες εποχες που το Αμαζον εσπαγε μονο του τις αποστολες για να μην σου καθυστερησει τα υπολοιπα αμεσα διαθεσιμα προιοντα και το βιβλιο το ελαβα μονο του οταν εγινε διαθεσιμο.

ναι, τελικά κάποιο δεν είναι διαθέσιμο, θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω να ακυρώσω αυτό το τμήμα της παραγγελίας 

Screenshot_33.png

• Moderators
Στις 18/10/2024 στις 6:11 ΜΜ, lefta_yparxoun είπε

πήρα 5 βιβλία με δωρεάν αποστολή και έχει βγάλει ημερομηνία παραλαβής Απρίλιο 2025 !!!

image.png.eae7cb22cf06e3d0fc7bfa38f67a5ebf.png

Εχω να ασχοληθω με αμαζον πανω απο ενα χρονο. Παλια ομως που αγοραζα, μου ειχε τυχει να παραγγειλω προιον (οχι βιβλιο) το οποιο ειχε αναμενομενη παραδοση καπως ετσι, κατι μηνες μακρια. Μετα απο 2-3 μηνες το ακυρωσαν μονοι τους και εξαφανιστηκε και η εστω αργη διαθεσιμοτητα του στην σελιδα τους, εγινε δηλαδη μη διαθεσιμο γενικα.

• Like 1

2 ώρες πριν, matrixxx είπε

...Μετα απο 2-3 μηνες το ακυρωσαν μονοι τους και εξαφανιστηκε και η εστω αργη διαθεσιμοτητα του στην σελιδα τους, εγινε δηλαδη μη διαθεσιμο γενικα.

Ένα από τα βιβλία είναι που καθυστερεί, μπαίνω στην παραγγελία για να το αφαιρέσω και μου βγάζει Dispatching soon! Λέω να περιμένω λίγες μέρες να δω τι θα γίνει, αν δεν έχω νέα μετά από μια εβδομάδα θα ακυρώσω αυτό το βιβλίο που καθυστερεί

Screenshot_41α.png

2 hours ago, matrixxx said:

Πιθανολογω πως ετοιμαζονται να την σπασουν χωρις το βιβλιο που αργει. Ασ το για λιγο, ναι.

Μαλλον αυτο που λεει ο matrixxx παιζει. Λογικα θα την σπασουν στα δυο και θα σου στειλουν μηνυμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...