mrvaggos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Πάντως όντως είναι στην τύχη. Για 2 τυχαία πράγματα που βλέπω σε lego και τα 2 ογκώδη, το ένα έχει μεταφορικά και το άλλο όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Κουτί υπολογιστή που κοίταζα δυστυχώς κανένα της προκοπής δεν έχεις δωρεάν μτφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aissaris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Πιθανώς το αν βγάζει δωρεάν μεταφορικά ή όχι να εξαρτάται από το πού βρίσκεται η αποθήκη από την οποία αποστέλλεται το κάθε προϊόν. Αυτό δεν είναι ορατό στον χρήστη. Ίσως να στέλνονται δωρεάν από Γερμανία αλλά όχι από Γαλλία, για παράδειγμα. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από aissaris 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ep1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα. Έχει κάποιος υπόψιν για ηχόμπαρες; Για να εκμεταλευτούμε την προσφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, Mifune είπε Το ίδιο και σε εμένα Επιβεβαιώνω πως σε business account δεν ισχύει η προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_76 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Αφού μπορεί η Temu και στέλνει μόνιμα δωρεάν (που είναι και κινεζική ), γιατί δεν μπορεί η Amazon ;;..Μπορείτε να μου το εξηγήσετε ;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Αμα ειναι κανεις απο Βολο και θελει να παιρνουμε τιποτα ψιλολογια μαζι ωστε να φτανουμε τα €59, ας μου στειλει κανα πμ 😁 Α ρε αμαζον. Μας εκαψες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, giorgos_76 said: Αφού μπορεί η Temu και στέλνει μόνιμα δωρεάν (που είναι και κινεζική ), γιατί δεν μπορεί η Amazon ;;..Μπορείτε να μου το εξηγήσετε ;; Ιδια περιθωρια κερδους εχει η Temu και ιδια η Αμαζον? Η Temu πουλαει μπιχλιμπιδια αξιας κατι λεπτων/σεντς σε πολλαπλασιες τιμες με 200-300-400%+ επανω και εχει κατα βαση προσωπικο στην Κινα αμφιβολου εργασιακων δικαιωματων και μισθων. Προφανως εχει την πολυτελεια να "φαει" το οποιο κοστος μεταφορικων και συμφωνιας εκτελωνισμου σε συγκεκριμενες χωρες και να συνεχισει να εχει υπερκερδη. Μπορει η Χ Αμαζον που εχει να πληρωσει προσωπικο με ευρωπαικους, αγγλικους ή αμερικανικους μισθους και κρατησεις, και αντιστοιχες φορολογιες, και προιοντα που δεν εχει τα αντιστοιχα εξωφρενικα περιθωρια κερδους, να εχει μονιμα δωρεαν μεταφορικα? Για να μην το κανει μονιμα προφανως δεν συμφερει αλλιως δεν ηταν χαζη να χανει εν δυναμει πωλησεις λογω των μεταφορικων. Επι του θεματος παιζει καμια καλη ποιοτικη καρεκλα από Αμαζόνα για πολλες ωρες εργασια και χαρα (τηλεργασια γαρ τουλαχιστον 8+ ωρες χωρια τα afterwork) που ειναι προφανως σε ανταγωνιστικοτερη τιμη απο οτι Ελλαδα? Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από Sebu 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, giorgos_76 είπε Αφού μπορεί η Temu και στέλνει μόνιμα δωρεάν (που είναι και κινεζική ), γιατί δεν μπορεί η Amazon ;;..Μπορείτε να μου το εξηγήσετε ;; απ'οτι ξερω και παλιοτερα ειχε και τα εκοψε γιατι κανανε διαφορες κομπινες απο ελλαδα και μαλλον δεν ηθελε να εχει πολλες παραγγελίες απο εδω , επισης αλλο ποσοστο κερδους μπορει να θελει να εχει το Τεμου ανα παραγγελια και αλλο η Αμαζον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Θυμαται καποιος ή καποιος mod πως καθαριζουμε τον browser απο τα affiliate links και referrals? Νομιζω παλαιοτερα εδω μεσα καπου υπηρχαν οδηγιες. Clean cache, history and cookies στο firefox δεν φαινεται να δουλεψε, εξακολουθει να εμφανιζεται το ref Edit: ακυρο, καθαρισε Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από Sebu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cat1967 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Η κινεζική κυβέρνηση επιδοτεί χοντρά τα ταχυδρομεία τους που είναι κρατικά για να δίνουν δωρεάν αποστολές για να βοηθήσει τις εξαγωγές. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, ep1 είπε Καλησπέρα. Έχει κάποιος υπόψιν για ηχόμπαρες; Για να εκμεταλευτούμε την προσφορά. Με μια σύντομη ματιά χθες δεν είδα κάτι συγκλονιστικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου ειναι ιδεα μου αλλα το δωρεαν shipping δεν ισχυει εαν βαλεις στο καλαθι πχ 6 ψιλικα πραγματα των πχ 10 ευρω (ακομα και εαν γινονται shipped απο αμαζον.δε)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορω να γλιτωσω τα μεταφορικα,εχω βάλει 2-3 διαφορετικα πραγματα στο basket και ολα μου τα βγαζει με μεταφορικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo4 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 15 hours ago, kkatzos said: Δυστυχώς ισχύει μόνο για μικρά ελαφριά προϊόντα. Και από αυτά δεν ισχύει για όλα. Μόνο για συγκεκριμένα. Να διορθωθεί ο τίτλος. Μόλις έπεσε παραγγελία σε multi cooker της Ninja για Θεσσαλονίκη με δωρεάν μεταφορικά και παράδοση την Τρίτη. 14 hours ago, aissaris said: Πιθανώς το αν βγάζει δωρεάν μεταφορικά ή όχι να εξαρτάται από το πού βρίσκεται η αποθήκη από την οποία αποστέλλεται το κάθε προϊόν. Αυτό δεν είναι ορατό στον χρήστη. Ίσως να στέλνονται δωρεάν από Γερμανία αλλά όχι από Γαλλία, για παράδειγμα. Αυτό ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα