SagoniasSlutRos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, GeeJay είπε Αξίζει αυτό; Γενικά καιρό αναρωτιέμαι αν αξίζει να πάρω κάτι τέτοιο αλλά δεν το αποφασίζω ποτέ 😵💫 Παιζει να ειναι το καλυτερο της αγορας απ οτι εχω διαβασει. Και γω το ψηνω καιρο και με τρωει το χερι μου τωρα. Εχω ενα παλιο airfryer που το χρησιμοποιω σπανια γιατι ψηνω σε bbq και δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιησω τοσο πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) αυτο ακριβως. εχω και εγω ενα ρομποτακι και το χρησιμοποιω πολυ οποτε αναρωτιεμαι ποσο θα πιασει τοπο εν τέλει.. Παρόλα αυτα με τρώει και εμενα Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από GeeJay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giopa62 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Απλά αν δε το χρησιμοποιείτε σκεφτείτε οτι πιάνει πολύ χώρο στην κουζίνα. Είναι ογκώδη μηχανήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ενα προϊον που δεν ειχε τις προηγούμενες μέρες δωρεάν μεταφορικά, βλεπω σημέρα ότι έχει. Σιγα σιγά τα αυξάνονται τα αντικείμενα με free shipping. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από billpao 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonyz21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, GeeJay είπε αυτο ακριβως. εχω και εγω ενα ρομποτακι και το χρησιμοποιω πολυ οποτε αναρωτιεμαι ποσο θα πιασει τοπο εν τέλει.. Παρόλα αυτα με τρώει και εμενα Εγώ πάντως έκανα τη μετάβαση απο ρομποτάκι σε air frier και εχω δει τεράστια διαφορά το έχω λιώσει. Θα έλεγα κάντο, ειδικά αφού σε τρώει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου η προσφορα εχει ημερομηνια ληξης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, thanak96 είπε Υπαρχει κατι που δεν καταλαβαινω; Μου φαινεται πολυ καλη προσφορα. Λέει 'Graphics card interface: Integrated" 🤣 Ξέρουμε ότι ο 5800X3D δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά. Προφανώς έχουν κάνει λάθος οπότε δεν είναι καλή τιμή καθώς δεν έχει κάρτα γραφικών. Επίσης η μητρική είναι μάπα, οι μνήμες θα είναι οι χειρότερες που υπάρχουν και σε ψύκτρα αναφέρει "Cooler: AMD certified cooler". Θα χτυπάει 90C ο 5800Χ3D μάλλον. Κοινώς όχι, είναι χείριστη προσφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Πως στοκαλο μπορείς να βαλεις φίλτρο για να βλέπεις μόνο τα eligible? Ένα acreenshot που είχε βάλει ένας φίλος πιο πίσω δεν δουλεύει. Εγώ δεν έχω αυτήν την επιλογή στα departments. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, smpt είπε Πως στοκαλο μπορείς να βαλεις φίλτρο για να βλέπεις μόνο τα eligible? Ένα acreenshot που είχε βάλει ένας φίλος πιο πίσω δεν δουλεύει. Εγώ δεν έχω αυτήν την επιλογή στα departments. Αυτο ψαχνω κι εγω εν τω μεταξυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Μπειτε στην υποκατηγορια του προιοντος που ψαχνετε και θα φανει η επιλογη. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Power banks γιατί δε στέλνει καθόλου στην Ελλάδα, δεν μπορώ να το καταλάβω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HuskerDu Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, stormrain said: Αυτο ψαχνω κι εγω εν τω μεταξυ Επάνω αριστερά το έχει, πχ έβαλα στο search "Eve weather" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) τι στο καλό, στο πηγάδι κατούρησα;;;; στα results στο καθε item εχει τα μεταφορικά ή αν είναι free αλλα δεν μπορώ να βαλω φιλτρο EDIT χαχαχα. οτι του φανεί του λολοστεφανη..... έβαλα στο search "bosch" και δεν.... έβαλα το "Eve weather" που έβαλες και έβγαλε το φίλτρο. Ελπίζω να φταξει Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από smpt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 13 hours ago, djuan1988 said: Power banks γιατί δε στέλνει καθόλου στην Ελλάδα, δεν μπορώ να το καταλάβω. (Υπηρχαν καποια στιγμη γενικοι περιορισμοι στις μεταφορες μπαταριων, λογω κινδυνου αναφλεξεων κλπ Κατι τετοιο θα υπαρχει ακομη με την μεταφορικη τους) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Το κακο ειναι πως με το Amazon οτι αγοραζεις το παντρευεσαι. Αν αγορασεις κατι και μετα θελεις να το πουλησεις θα πρεπει σε αυτον που θα το δωσεις να κανεις τον διαμεσολαβητη σε περιπτωση βλαβης. Αντι η εγγυηση να ακολουθει το προιον ακολουθει τον αγοραστη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα