Δημοφιλής ανάρτηση aissaris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) https://www.amazon.de/-/en/gp/help/customer/display.html?nodeId=GZXW7X6AKTHNUP6H&language=en Για προϊόντα fulfilled by Amazon Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από aissaris 27 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnarkill Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Ευχαριστούμε! τέλειο. Πω δε μπορούσαν χθες να το είχαν που ήθελα να πάρω; όπως και να έχει θα πέσουν παραγγελίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fazer 1000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου εχουμε ενα παραδειγμα ποια ειναι αυτα τα fulfilled by amazon? υπαρχουν σε καποια κατηγορια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, fazer 1000 είπε εχουμε ενα παραδειγμα ποια ειναι αυτα τα fulfilled by amazon? υπαρχουν σε καποια κατηγορια; αυτα που στέλνονται απο το ιδιο Αμαζον και οχι απο τριτα καταστήματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Αν ενδιαφέρεται κάποιος για μικρόφωνο έχω ακούσει καλά λόγια για το Fifine AM8 + Arm, δείνει και 10euro voucher οπότε πάει στα 60,84. Τσάκωσα ένα και το περιμένω τη Δευτέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Ισχύει και για πολύ ογκώδη αντικείμενα, μια ρομποτική σκούπα που έβλεπα και είχε 160€ μεταφορικά τώρα τα έχει τσάμπα. Αν είχατε βάλει κάτι ογκώδες στο μάτι ειναι χρυσή ευκαιρία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου αν ισχυει γενικως και οχι για λιγο, θα βολεψει ΠΑΡΑ πολυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubleh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Το έχει δοκιμάσει κάποιος; εμένα μου βγάζει ακόμα μεταφορικά σε παραγελλία άνω των 100 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, doubleh είπε Το έχει δοκιμάσει κάποιος; εμένα μου βγάζει ακόμα μεταφορικά σε παραγελλία άνω των 100 ευρώ Τα αφαιρει στο checkout! Παρηγγειλα και γω μια πλακα για το bbq που ειχε 80ευρω μεταφορικα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubleh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Είμαι στο τελευταίο βήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jessejames Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Τρομερό αν όντως ισχύει μόνιμα. Δεν έχει ανταγωνισμό σε καμιά κατηγορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δοκίμασα οθόνες και controller είτε μαζί είτε ξεχωριστά (πάντα πάνω από 59€). Δεν δείχνει να λειτουργεί, βγάζει πάντα χρέωση στα μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Εικάζομαι ότι τα βαρία αντικέιμενα θα εξαιρούνται. Ένα βαρύ air purifier sold & dispatched by Amazon που βάζω, το χρεώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, billpao είπε Εικάζομαι ότι τα βαρία αντικέιμενα θα εξαιρούνται. Ένα βαρύ air purifier sold & dispatched by Amazon που βάζω, το χρεώνει. οχι αφου αναφαιρει και στα βαρια προϊόντα δωρεαν μεταφορικα , πιστευω οτι δεν εχει περασει ακομα τα δωρεαν μεταφορικά σε ολα τα προϊόντα και γι'αυτο τα προσθετει στο τελος , ας περιμένουμε λιγο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoGi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, billpao είπε Εικάζομαι ότι τα βαρία αντικέιμενα θα εξαιρούνται. Ένα βαρύ air purifier sold & dispatched by Amazon που βάζω, το χρεώνει. "Qualifying items will display "FREE delivery" below the item price" Κι εγω δοκιμασα ενα purifier και τα εβγαλε τα 33ευρω μεταφορικα. Μηπως αυτο που βαζεις δεν ειναι eligible? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα