yanyul Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Χαιρετώ τους insomniacs Παιδιά μία ερώτηση θέλω να κάνω και όποιος γνωρίζει επί του θέματος, παρακαλώ να μου δώσει κάποια συμβουλή. Πρόσφατα άλλαξα κινητό στην κόρη μου, και μου έμεινε το Redmi Note 9 pro 128 Gb. Όπως οι περισσότεροι έφηβοι, δε το πρόσεχε και πολύ. Είχε σπασμένο τζαμάκι κάμερας, η κύρια κάμερα βγάζει αρκετά θολές φωτογραφίες, και το κυριότερο, έχει ραγίσει το γυαλί της οθόνης. Το τζαμάκι το πήρα από τον θείο Αλί και το έβαλα ήδη, την κάμερα περιμένω από μέρα σε μέρα, και θα την αλλάξω και αυτή. Την οθόνη όμως ακόμα δεν ξέρω τι να την κάνω; Βλέπω ότι από το Αλι, μπορώ να πάρω καινούρια οθόνη ( αμφιβόλου ποιότητας εννοείται ) με κανένα εικοσάρικο. Σίγουρα όμως δε θα είναι όπως η γνήσια. Πριν μερικές εβδομάδες ήμουν στο εξωτερικό , και είδα ότι έχουν πολλά μαγαζάκια που ασχολούνται με αλλαγή τζαμιού της οθόνης. Έχουν μία πλάκα, ζεσταίνουν την οθόνη ξεκολλάνε την σπασμένη οθόνη και μετά κολλάνε την καινούρια. Με είκοσι ευρώ άλλαξα στο Samsung της γυναίκας μου, και έγινε σαν καινούριο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στην Ελλάδα έχουμε τέτοια μαγαζάκια και αν κάνουν καλή δουλειά. Και αν γνωρίζει κάποιος πόσο κάνει. Φαντάζομαι και να υπάρχουν τέτοια μαγαζιά, θα είναι στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εμείς που είμαστε Κομοτηνή, δεν έχουμε κάτι τέτοιο. Αν τελικά αποφασίσω να το πουλήσω το κινητό, αξίζει να το δώσω όπως είναι ή καλύτερα να το φτιάξω πρώτα; Θα πιάσει κάνα 80 ευρώ με σπασμένη οθόνη; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Καλή συνέχεια.
Fotia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δεν έχει στην περιοχή σου ανεξάρτητα service κινητών να ρωτήσεις ;
chios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Το συγκεκριμένο κινητό και κουτιού να ήταν αν το πουλήσεις 50€ θα είσαι ευτυχισμένος, με σπασμένη οθόνη δεν πρόκειται να το πάρει κανένας.
KyrGR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου αλλά αν δεν είναι μια δουλειά που σου αρέσει οι ώρες που θα χρειαστείς δεν αξίζουν τον κόπο, πιστεύω με 40-50€ μπορείς να βρεις κάποιο σχεδόν ισάξιο μεταχειρισμένο. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από KyrGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα